Meme büyütme ameliyatı öncesi yapılması gerekenler..sigara,alkol kullanımı !!!

Ilk hafta SIIKINTILI yazmissin. Nasil SIKINTILAR mesela canim?? Agri'yi kastetmiyorum. Tamam belki ayaga kalkma süreci zor olur, fakat ayakta sadece yürürken, bir sorun var mi??
Sende nasil gecti?

Ay yildiz' i bende begendim. Peki nerde var? Adress verebilirmisin?? Ben Tr geldigimde alayim bari...
Canım ,internetten siteine girersen onlıne alışverişte yapabilirsin..Ben Leventteki magazasından almıştım,birde Kagıthanede var..Ay Yıldız ürünleri satan yerlerdede bulabilirsin tabi
Ilk hafta SIIKINTILI yazmissin. Nasil SIKINTILAR mesela canim?? Agri'yi kastetmiyorum. Tamam belki ayaga kalkma süreci zor olur, fakat ayakta sadece yürürken, bir sorun var mi??
Sende nasil gecti?

İLk haftada yaşanılan sıkıntı genelde yatıp kalkarken tek başına zor oluyor.Birinin senin sırtından tutup destek vermesi gerekiyor..Birşey kaldıramıyorsun,kolunu tam olarak uzatamıyorsun..Yoksa dışarı çıkabiliyorsun yani yürümende,gezmende sıkıntı yok..

Öyle mi? Bende üzülmüstüm, alisveris yapamiyacagim diye. Ama olur diyorsun. Hayid bakalim.... Gerci Havalar baya kötü ya Bizim burasi bile o kadar soguk degil...

Hepsine bayıldım çok güzel bi paylaşımda bulunmuşsun çok teşekkür ederim bende nerde uyguna bulurdum diye vızıl vızıl arıyordum .Ameliyat olacak arkadaşlarıda bilgilendirmiş olmuşsun yeniden teşekkür ederim canım .:)

Ben teşekkür ederim canım benim Amaç bilgilendirmek,yardımcı olabilmek,başarabiliyorsak ne mutlu bana :13:

bu konu cok iyi olmus tebrik ederim abla

mantikli olmus benim bir sorum var yazin yapilan ameliyatta denize gidince girilmezmi guneslenmemi tavsiye edilir acaba sadece hatta bikini bile giyilebilirmiki ameliyat sonrasi

mantikli olmus benim bir sorum var yazin yapilan ameliyatta denize gidince girilmezmi guneslenmemi tavsiye edilir acaba sadece hatta bikini bile giyilebilirmiki ameliyat sonrasi

Canım,soru sormuşsun yeni gördüm kusura bakma

Yazın ameliyat olursan o mevsimde denize gidebilirsin ama kollarını zorlamaman gerektiği için kulaç atıp yüzemezsin.Dikiş yerlerinin direk güneş ışığına mağruz kalmaması gerek..Şemsiye altında güneşlenebilirsin..Yüksek faktörü güneş kremi kullanmalısın bikini altında kalsa bile ve sürekli kremi tazelemelisin

Ameliyatimdan tam bir ay sonra , bende denize girmistim. Iki hafta boyunca. Doktorum izin vermisti, sadece kulac atip kollarimi zorlamam gerektigini soylemisti.Dikis izleri icinde, yuksek faktor gunes yagiyla korumaya calistim . Sirt ustu yatip direk gunesle temas ettirmedim, genelde oturur bicimde semsiyenin altinda kaldim. Dikis izlerim iyi durumda su an.

Pardon yanlis oldu :) doktorum, yuzerken kulac atip kollarimi zorlamamam gerektigini soylemisti demek istemistim:)

Ya sağol ya..nasıl açıklamalr..herşeyi yazmışsın...Çok sağol...ACİLL BİRSORU, CEVAPLAR MISIN LÜTFEN... Evlenmeden önce yaptırsaydın, kocan anlayabilirmiydi slikon yaptıdığını..görüntüde olmasa bile, elleyerek mesela..nolur bu çok öenmli....bizde nasip olur evlenirsek, söylemesek olur mu..fazla büyük yaptırmayacağım için , doğal bunlar denir mi :) Şahsi fikrini alabilir miyim

Birde 10 gün içinde işe gidebilirmiyim çok ödem oluyor mu, malum yazda gelde..kamuful edilecek gibi mi

Tabiki cevaplarım
Evlenmeden önce yaptırsaydım kocam anlamazdı tabikide.Birde benim meme ucu kesisi ile oldu.iz kesinlikle kamufle oldu,gören hayerete düşüyor silikon demeye bin şahit ister yinede ıspatlanamaz diyorlar Kıvamolarakta olması gereken kıvamda ve görüntüde.Elensede asla anlaşılmıyor canım,doktorumun tecrübesi doğru teknik ve doğrı protezin tercih edilmesinin payı çok büyük tabi..
Eğer kollarını fazla zorlamayacagın bir işte çalışıyorsan 10 gün sonra işe başlayabilirsin.Daha erken işe başlayan arkadaşlarımızda vardı forumda.Ama ben en az 10 gün sonra iş başı yapılması taraftarıyım.Şişlikleri bol t shırtlerle,yakası çok açık olmayan giyisilerle kamufle edebilirsin tabikide

Arzum sen bitanesin!!! Bu ameliyat sonrası sutyenlerinden yaz icin en ince ve rahat olanından önereceğin var mı denediklerinden? Baktım resimlere de su donemde hangisi gider bilemedim hemen arzuma sorayım dedim! Elimden gelse elinden tutup nolur benimle gel ameliyata diyeceğim cok saol hersey icin!!! :))))

Ben Ay Yıldızın sporcu sütyeninden çok memnun kaldım canım.Merly Microfible, tenini serin ve kuru tutar,terleme yapmaz çok rahat edersin Ayrıca nettende sipariş verebilirsin,kendi sitesinden link veriyorum bir göz at istersen SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim Cup ölçüsüde yok,sırt bedenine göre sipariş veriyorsun Ay keşke ameliyata girme şansım olsa Çok isterdim,merak ediyorum doğrusu..Kimbilir,belki birgün..neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…