Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

canım benim doktorum da meme dokum olduğu için kas üstünü uygun gördü.sonuçta kas altı ameliyatta kasa ister istemez zarar veriliyor ve bu yüzden daha fazla ağrılı geçiyor ameliyat sonrası.bence kas üstü ameliyatı olmalısın benimkiler şu anda aşırı doğallar

Ya gerçekten cok endiseliyim teşekkür ederim cvp verdiğin icin umarım bnkide dogal olur gorebilirmiyim acaba diger msjlarima bakarsaniz gerçekten ciddiyim Şubat'ın ilk haftasi ins ins olucam sevgiler

cok panik bi insanim doktoruda hiç arastırmadan etmeden bi cesaret gittim ve hemen oldum hiç bi sıkıntı yasamadım bu zamana kadarda kesi yerleride hep bantlıydı bantlar alındıktan sonrada bez koydular korkarım diye hic acıp bakmadım dun masaj yaparken bez dustu oylelikle gordum panikten ne uyuyamamıstım bile cok teskkredrm gerckten rahat bi nefes aldım :) en yakın zmanda gidip aldırcam saol cnm :)

cnım bide meme dokun kac ay sonra yumusamaya basladı benmkiler hala cok sertler de :S

Dur daha acele etme çok erken :) Bundan sonra yavaş yavaş yumuşamaya başlar, masaj verdi mi doktor? 2 aydan sonra artık farkedilir derecede yumuşamaya başlıyor, benim yaklaşık 6 ay oldu ancak yumuşadı ama daha da yumuşayacak sanırım.

Dur daha acele etme çok erken :) Bundan sonra yavaş yavaş yumuşamaya başlar, masaj verdi mi doktor? 2 aydan sonra artık farkedilir derecede yumuşamaya başlıyor, benim yaklaşık 6 ay oldu ancak yumuşadı ama daha da yumuşayacak sanırım.
Evet masaj verdi gunde 10 defa filan onu yapıyorum bian once yumusasın normal bi gorunume kavussun diye cunku gogus kemiklerim baya cıkık ortası cok acık gosguslerimin demekki birazdaha beklemem gerekiyo tesekkurler cnım

Evet masaj verdi gunde 10 defa filan onu yapıyorum bian once yumusasın normal bi gorunume kavussun diye cunku gogus kemiklerim baya cıkık ortası cok acık gosguslerimin demekki birazdaha beklemem gerekiyo tesekkurler cnım
Zamanla yakınlaşacak canım, dert etme..

Ya gerçekten cok endiseliyim teşekkür ederim cvp verdiğin icin umarım bnkide dogal olur gorebilirmiyim acaba diger msjlarima bakarsaniz gerçekten ciddiyim Şubat'ın ilk haftasi ins ins olucam sevgiler
Leoni canım seni izlemeye aldım fotoğraflarımı görebilirsin az sonra yeni fotoğraflar da yükleyeceğim

Canım ama 2 yazıyor gidiyorsun, günlerce yoksun :)
Vallahi haklısın diyecek sözüm yok ama buralara az uğramamın sebebi unutmak değil o kadar yoğun oluyorum ki kimi zaman bilgisayarımı açacak vaktim olmuyor.Yoksa her bilgisayarı açtığımda buraları yokluyorum mutlaka.Şimdi tatilim başladı daha sık görüşebileceğiz bu sayede :)

Vallahi haklısın diyecek sözüm yok ama buralara az uğramamın sebebi unutmak değil o kadar yoğun oluyorum ki kimi zaman bilgisayarımı açacak vaktim olmuyor.Yoksa her bilgisayarı açtığımda buraları yokluyorum mutlaka.Şimdi tatilim başladı daha sık görüşebileceğiz bu sayede :)
İnşallah canım, unutma buraları :)

canım tesekkur ederım sende bnmkıne bak fıkrını söle olurmu:KK19:
Canım baktım fotoğrafına.Göğüs dokun benim ameliyat önceki dokumdan kat kat fazla.Yorumları da okudum arzuma katılıyorum.Bence protez göğüslerini dikleştirmeye yetecektir yani seni tatmin edecektir.Ayrıyetten bir de dikleştirme ameliyatına girişme derim ben ama şahsi fikrim tabi

Canımm özlemişim ya nerelerdesin :) Neden değiştirdin nickini bir sorun yoktur umarım
Ben hep buralardayım canım sen yoksun benim nickimi herkes bilir maillerde falan bütün siteler e aynı şekilde üyeydim o yüzden değiştirdim :) sorun yok her sey süper

X