• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Merhaba arkadaşlar. Ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Ergenlik döneminden beri yani yaklaşık 5-6 yıldır göğüslerimin küçük olmasından yakınıyordum. Tabi ki her zaman yetinmeyi bildim, eli kolu bacağı olmayan insanlar da var.. O yüzden her zaman şükrettim. Fakat kadın olmak.. Göğüs bir kadın için olmazsa olmaz bir şeydir. Eğer ki maddi imkanlarımız el veriyorsa bu işlemin en erken zamanda yapılması taraftarıyım. İleride evlendikten sonra yaptırmaktansa şimdi yaptırmak,baba ocağındayken bu sıkıntıları çekmek daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Ameliyatıma tam 2 gün kaldı,cumartesi sabah ameliyatım gerçekleşecek.Perşembe günü kan tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum yani yarın. Ben bu konuyu ameliyat olmadan önce açtım çünkü şu anda sitede ameliyat olmak isteyen,bunun için araştırmalar yapan arkadaşlarımız çok.Onlara ameliyat öncesi dönemde yaşananlar için de yardımcı olmaya çalışacağım. Aklınıza ne gelirse sorabilirsiniz. Burayı güncel tutmaya çalışıp her gün ama her gün gelişmeleri yazacağım ve ameliyat olmamış arkadaşlarımıza bile bu sayede bu süreci yaşamış hissi vereceğim.Bu sayede onları da aramıza katabiliriz öyle değil mi? Desteklerinizi bekliyorum. Hepinize sağlıklı günler. Sorularınıza içtenlikle cevaplayacağım.
Canım geçmiş olsun izlemeye aldım seni sakıncası yoksa fotograflarını merak ediyorum ben de 1 ay önce oldum 24 yaşındayım kendim erken yaptırıyorum diyordum sen 21 yaşındaymışsın ne güzel aradan çıkmış oldu :)

merhaba canım beni de izler misin fotoğraflarını merik ediyorum resimleri gördükçe cesaret geliyor kas altı olanlar çok doğal kas üstü nasıl merak ediyorum

bende bu ay ameliyat olacağım ve merak içindeyim yeni üye olduğum için arkadaş olarak eklemeyi bilmiyorum fotoğraf paylaşanlar beni de izlemeye alırsa çok sevinirim

Canim Merhaba sürecini okudum benim de ameliyat jorkum var daha once hic olmadigim icin yaslarimiz yakinmis sen nasil bu kadar korkmadan girdin ameliyata :) suan nasilsin memnun musun? :)

UOTE="dishekimim, post: 36659890, member: 564915"]Nessiracigim benim de ameliyatim cumartesi oldu. Cikisimi ptesi sabah yaptigim icin orada ilk pansumanimi yapti doktor. Yani ayni 2 gun sonra olmus oldu. 2.pansuman icin de cuma gunu cagirdi canim[/QUOTE]

Canım aynı durumu ben de yaşıyordum kalçam basenim baya var benim de.Üst bedenim de küçük,omuzlarım dar.Bikinilerde takım almazdım alt bedeni 38 üst bedeni bulabildiğim en küçük bedeni alırdım :) Seni çok iyi anlıyorum o yüzden az mı çektim ben ah ahh
Diş hekimim bnde ameliyat olmak istiyorum. Acaba bnde görebilirmiyim resimlerini canm izlermisin bnide

Canim Merhaba sürecini okudum benim de ameliyat jorkum var daha once hic olmadigim icin yaslarimiz yakinmis sen nasil bu kadar korkmadan girdin ameliyata :) suan nasilsin memnun musun? :)

UOTE="dishekimim, post: 36659890, member: 564915"]Nessiracigim benim de ameliyatim cumartesi oldu. Cikisimi ptesi sabah yaptigim icin orada ilk pansumanimi yapti doktor. Yani ayni 2 gun sonra olmus oldu. 2.pansuman icin de cuma gunu cagirdi canim
[/QUOTE]
Ameliyattan önce sakinleştirici iğne vuruyorlar zaten sen o ameliyathaneye korkusuz savaşçı gibi gidiyorsunzaten :) Bir de çektiğimiz zorlukları düşündükçe her şey daha da kolaylaşıyor aslında.Kendime güvenim geldi inan bana.Gerçekten memnunum

Demek sen de bu kervana katılmak istiyorsun gel tabi kapımız herkese açık :) Umarım sonucunda çok mutlu olacağın bir ameliyatın olur.Her konuda yardımcı olabilirim
HERKESE MUTLU YILLAR BİRİCİK KK ARKADAŞLARIMMMM,2015 BİZLERE BAŞTA SAĞLIK OLMAK ÜZERE HUZUR VE HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİREBİLECEĞİMİZ FIRSATLAR VERSİN İNŞALLAH.. :KK15::KK37:
İnş amin canm sanada . cicisler bu sene olur inş isteyen herkesin

Ahhh ahhh bnde daha olamadim ki. Ama su siralar para biriktirme asamasındayım ins bir an once olurum yaaaa. Ozguven denen seyden hic kalmadi bnde
Deme öyle canım benim hiç olur mu öyle şey,bak paranı biriktirmeye başlamışsın bile bu bile koskoca bir adım demektir.Bir bakmışsın ameliyattan çıkmışsın bize burada ameliyatını anlatıyorsun :) Her şey çok güzel olacak biz senin yanındayız

Deme öyle canım benim hiç olur mu öyle şey,bak paranı biriktirmeye başlamışsın bile bu bile koskoca bir adım demektir.Bir bakmışsın ameliyattan çıkmışsın bize burada ameliyatını anlatıyorsun :) Her şey çok güzel olacak biz senin yanındayız
Cok tsk ederim cnm bnm ya. Ins onumzdeki kış olurum. Daha 22 yasindayim. Arkadaslarim bile goguslerime asikti kocaman dolgun goguslerim vardi ama cocuklardan snra mahfoldu cok uzucu bisey yaaa

Back
X