Merhaba dishekimim ,nessira ,Tikkabilla, arzum77
nasılsınız ?
Bende aranıza katılmak isteyen bayanlardan biriyim :) 71 sayfa yazışmalarınızı sıkılmadan tek tek okudum. Ameliyat önceden bana çok ürkütücü geliyordu ve doğal yollarla denemeler yaptım aylarca olmadı. Sonra Aquafilling diye bir yöntemi araştırmaya başladım, aslında kalıcı olsa kesinlikle bu yöntemi seçerdim.Çünkü gidiyosun 45 dk ya yapıyorlar ve çıkıyorsun.Fakat ömrü 3-5 sene onuda geçtim çoook maaliyetli.10 bin tl den falan bahsediliyor(geçici bide). Sonra sizleri okudum ve beynimin bir tarafı ameliyat neden olamıyımki dedi.. Eşimle paylaştım boş işlerle uğraşma dedi :) bende evet içleri boş dedim:) siz benim korkuyla baktığım süreçleri atlatmışsınız sizin adınıza çok mutluyum,umarım bir gün ben de o duyguyu yaşarım ama iyileşme süreci beni çok korkutuyor.ve izden bilgi almak istediğim sorular var J
3,5 yaşında bir kızım var onu çok uzun zaman kucağıma alamayacağım. Ne kadar sürer?
Çalışıyorum ne kadar izin almam gerekiyor?(bu izin alma şuanda en büyük sorun)
Eşim zaten onay vermiyor onay vermediği için parada vermeyecek Eki Görüntüle 1363943
ama olsun ben Çalışıyorum ve öderimen az ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor?(kredi çekeceğim ihtiyaç kredisi :):) )
33 yaşındayım(yaşlıyım :):) ) . Boy 1,62 kilo 50 göğüs altı 75 göğüs 85 tecrübelisiniz,
En az kaç cc taktırayım? (en azından doktora direteyim)
En önemlisi çokmu acı çekiliyor yaaa
Nessira , sanırım senin doktorun Hasan fındık dimi? Tavsiye edermisin birde ücreti ne kadar dı?
Evli olan arkadaşlar ( biraz utandım yazarken)Eki Görüntüle 1363943
ama sormak zorundayım, evli olduğumuz için cinsel hayatımız ne kadar etkilenecek (bu soru eşim için benle alakası yok :) ) yani ameliyattan ne kadar zaman sonra dokunulabilecek(yani hepimizin yaptırma amacı bu değil mi:) eşleeeer için:) Yoksa inanın küçük taşıması kolay yani bana zarı yok. :)
Kızlar bana bilgi verebilirseniz çoook mutlu olacağım inanın…