Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Tikkabilla 'mmmmm ayıp ediyorsun :) Biz burada daimi dostluklar kurduk bırakıp gider miyim hiç sizi :)
burda dostluklar çok samimi gerçek hayatta belki gösteremediğimiz içtenliğimizi burda birbirimze en doğal haliyle açıyoruz :)

Duzcede oturuyorum Haldun kamburoglu çok met edilen bir de doktor. Randevu alıp gittiğimde gorusebilicekmiyim ameliyat gününe zaman ve kaça mal olur bana çok istiyorum çoook çalışmaktanda hhiç bir şeye vakit ayıramıyorum.

Duzcede oturuyorum Haldun kamburoglu çok met edilen bir de doktor. Randevu alıp gittiğimde gorusebilicekmiyim ameliyat gününe zaman ve kaça mal olur bana çok istiyorum çoook çalışmaktanda hhiç bir şeye vakit ayıramıyorum.
Ucret 5500 diye biliyorum kendi sitesinde de yaziyor sanirim. Ameliyat icin genelde 2 ay sonraya filan tarih veriyor ama muyane icin istedigin zamana alabilirsin arayip

Canım 5500 e yapıyor ameliyat tarihinide nisan dan sonrasına veriyor

G gezegenx hayalim_3_kelime hayalim_3_kelime ezgulasor ezgulasor Fairy5 Fairy5 sizleri takibe aldım fotoğraflarıma bakabilirsiniz yorumlarınızı bekliyor olacağım. Ayrıca ezgulasor ezgulasor seninle doktorumuz aynı olduğu için özel olarak ilgilenmek isterim,istediğin her şeyi sorabilirsin bana.Senin için daha sık gireceğim foruma ameliyatına kadar.
İnan günlerdir senden haber bekliyorum ve durmadan seni takip ediyorum.mesajını görünce bana piyango çıkmış gibi sevindim.

X