Meme büyütme ameliyatı olanlar

Meltembahar selam, bir şey soracaktım sana, sen ameliyat olalı kaç gün oldu? Dikiş yerlerinin iyileşmesi kaç gün sürdü bi de? Ben hala 2 güne bir pansuman yapıyorum ama hiç iyileşmemiş gibi sanki :/

Meltembahar selam, bir şey soracaktım sana, sen ameliyat olalı kaç gün oldu? Dikiş yerlerinin iyileşmesi kaç gün sürdü bi de? Ben hala 2 güne bir pansuman yapıyorum ama hiç iyileşmemiş gibi sanki :/
50 günü geçti benim amelyattan dikişler iyileşmesi 1 ayı biraz geçti gibi ama çok şükür gayet iyiyim. Yaram kapandı ama iç çamaşırını bazen kirletiyor dikiş hatları bir sıkıntım Yok. Sigara içiyordum amelyattan sonra kestim hiç içmedim valla çok etkili dedi korkuttu biraz beni sigara

Arkadaşlar bende Ekrem beye olmayı düşünüyorum süreç nasıl işliyor memnun musunuz? Doğal duruyor mu?
Merhaba muayene oluyorsunuz sonra protez boyutuna karar veriyorsunuz beraber sonra beni direk amelyat günü çağırdı hoca amelyat sonrası dren koyanlar var ama bana hoca koymadı çoğu hastasındasın koymuyormuş. Kas alto olunca protez daha az hissediliyor diye kas altı yaptık ama onda biraz ödem fazla oluyor. Genel hattıyla memnunum protez yavaş yavaş yumuşayıp güzel bir görüntü oluşmaya başladı

peki ödemeyi elden mi yaptınız benim kafama takıldı da elden alıyolarmış ameliyat öncesi havale k.kartı olmuyomuş

selamlar ben amelyat oldum dikleştimeli protez yapıldı çok sarkıktı sıkıntısız halloldu.size dikleştirmelimi yapılacak yoksa direk protezmi.? öneririm açıkçası ilgili biri işinde iyi.
Merhaba;
Dikiş izleriniz ne durumda ? Belli mi ? Bende diklestirmek istiyorum. Ekrem beyle yazıştık...karar verme asamasindayim.

Merhaba;
Dikiş izleriniz ne durumda ? Belli mi ? Bende diklestirmek istiyorum. Ekrem beyle yazıştık...karar verme asamasindayim.
Dikiş izlerim erken dönemde ama gayet iyi 9 bin tl civarında ameliyatın yapılacağı hastaneye göre fiyat değişiyor .

Selam kızlar, yazmayalı uzun zaman oldu. Benim 1 buçuk ay kadar oldu hatta haftaya 2 ay olacak :) şu an gayet memnunum, izler için scarex jel kullanıyorum, sağ göğüs dikişim hafif ama sol beni korkutuyor geçmeyecek diye tavsiye edeceğiniz başka bir iz kremi var mıdır?

Scarex içinde silikonmu var adını bilmiyorum ama ben ameliyattan sonra silikonlu jel kullanmıştım. Birde contractubex jel var onu sürüp masaj yapıyorsun ama 2-3 dk silikonlu jellerde masaj yapma Yok diye biliyprum

Scarex içinde silikonmu var adını bilmiyorum ama ben ameliyattan sonra silikonlu jel kullanmıştım. Birde contractubex jel var onu sürüp masaj yapıyorsun ama 2-3 dk silikonlu jellerde masaj yapma Yok diye biliyprum

Merhaba Meltem bahar, ben de contractubex aldım daha etkili die duydum başladım dünden itibaren bakalım. Peki sen masaj yapıyor musun? Şu an duruşları o kadar hoşuma gidiyor ki şekli bozulmasın diye çok fazla masaj yapmıyorum ben

Ben masaj yaptım açıkçası şekli bozulmaz herhalde bende birşey olmadı ‍. Contractubex kullanmadım ama duydum hangisi etkilidir bilemiyorum

merhaba dr. ekrem keskine siz ameliyat oldunuzmu son durmunuz nasıl acaba.

Merhabalar bende ekrem hocaya ameliyat oldum kizlar hemde cok yeni bugun tam 1 hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…