Merhaba
Çok okuma var ama pek yorum yok konuda, bu yüzden yazmaya devam ediyorum :)
Bugün 12. gün. Genel anlamda ağrılarım geçti, tam sırt üstü yatamıyorum ama çok yaklaştım sırt üstü yatmaya :) kalkarken çok daha az acım oluyor. Ameliyat sonrası ilk pansuman perşembe günü yapılmıştı, sonra ben pazar ve salı yaptım, bir ay dolana kadar 2 güne bir yapacakmışım. Bugün De eve gidince yapıcam mesela.
Sağ göğsüm indi biraz aşağı ama sol hala yukarda ve şiş. Bunu önemsemiyorum çok, zaman gerekiyormuş oturması İçin ama umarım bi an önce olur çünkü çok çirkin görünüyorlar
Ara ara göğüs aram ve altları çok fena kaşınıyor, böyle durumlarda ne yapacağımı bilemiyorum
ara ara batmalar oluyor, bunlar da oluyormuş normalmiş o yüzden önemsemiyorum. Bi an önce tam olarak ağrı ve acıların geçmesi için dua ediyorum. Günde 1 tane ağrı kesici içiyorum ödem geçsin diye ama bi etkisi var mı bilmiyorum. Ödem insin iyileşme süreci hızlansın diye yapılacak tek şey beklemekmiş, doktorum öyle söyledi ama bu süreci hızlandırmak İçin yapılacak şeyler varsa paylaşabilirseniz sevinirim :)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yorumlara ve sorulara her zaman açığım, yorum yaparsanız sevinirim :)