Meme büyütme ameliyatı olanlar

Pebuk

Yerin üstünde, göğün altında- bir yerlerde...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
102
41
Arkadaşlar merhaba!

Bu haftasonu Opr. Dr. Ekrem Keskin ile randevum var, doktor şimdiye kadar çok ilgili geldi bana.
ancak yine de tereddütlüyüm, kulüpte bu doktora ameliyat olan pek fazla arkadaş yorumu göremedim

Aranızdan var mıdır birileri Ekrem hocaya ameliyat olup da memişlerini büyüten? Acil yardımlarınıza görüşlerinize ihtiyacım var

Huu huu kimse yok mu ama

Kıııızzzllaaaarrr kimse var mııı

Naptin gorustun mu bende ona gitmeyi düşünüyorum da nasil gecti:)

Merhaba gittim görüştüm, baya ilgiliydi her soruma anlayacağım şekilde cevap verdi, ben memnun kaldım açıkçası. Temmuz 14 için anlaştık ameliyata, bana 350 ilk high profil olacak, total fiyat 8500 tl.

Merhaba gittim görüştüm, baya ilgiliydi her soruma anlayacağım şekilde cevap verdi, ben memnun kaldım açıkçası. Temmuz 14 için anlaştık ameliyata, bana 350 ilk high profil olacak, total fiyat 8500 tl.
Ben de internet uzerinden gorustum daha once gorustugum doktorlar ameliyat olamazsın demisti benim mememde akinti oluyor yani bekarken oluyordu evlendim devam etti dogum yaptim bebegimi emziremedim disleri olduğu icin 7 aylik su an emzirme donemi biteli 6 ay oldu ama hala mememden sut gibi akinti oluyor o yuzden hicbir doktor yapamam dedi bir tek Ekrem bey sorun olmaz yaparim dedi o yuzden korktum acikcasi enfeksiyon riskinden

Yani arkadaşım bilemedim ki.. mesela bana meme altından yer açtığımı söyledi, dedim ki genelde meme başı diye yorum okudum ben? Meme başında hissizliği çok az ihtimal De olsa kalabiliyor o yüzden ben meme altı diyorum dedi. Walla ben beğendim bence bir gidip görüşün muayene etsin öyle net bir şey söylesin sizin de içimiz daha rahat eder.

İlk hormon testi ve beyin tomografisi cektirmem lazim bu sut akimi prolaktin hormonun fazla salgilanmasiyla alakali ben cok arastirdim prolaktin hormonu fazla salgilaninca bu ameliyat tehlikeliymis kapsul olusumu ve enfeksiyon kapma riski varmis o yuzden korktum canim bi yaptırıyim sunlari gidicem insallah

selamlar ben amelyat oldum dikleştimeli protez yapıldı çok sarkıktı sıkıntısız halloldu.size dikleştirmelimi yapılacak yoksa direk protezmi.? öneririm açıkçası ilgili biri işinde iyi.

benim bildiğim kadarıyla meme başından girilince enfeksiyon riski daha yuksek meme altından kesıldığınde meme ile ilgili değil dolayısıyla sut kanalları vs ile işi yok gibi geliyor.ama bence de direk gidip görüşüp daha net bilgi edinirsin.ben sigara içiyordum mesela kesmedim diye dikleştimeli prtoez diye erteledi amelyatı kesmemi bekledi. adam sağlamcı biraz:) sorun varsa yapmaz zaten

Diyosun valla ben de uzuluyorum ameliyat olamicam diye gitsem mi ben bayagi fotoğraf falan gönderdim doktora cok ilgilendi konuştu gel dedi tam protezlik göğüslerin var dedi sayenizde kafama yatti gibi

selamlar ben amelyat oldum dikleştimeli protez yapıldı çok sarkıktı sıkıntısız halloldu.size dikleştirmelimi yapılacak yoksa direk protezmi.? öneririm açıkçası ilgili biri işinde iyi.

Merhaba arkadaşım, bana dikleştirmeli demedi, high profil olacak 350-400 arası denicem dedi. Çok büyük olmasını istemiyorum ama vücut yapıma göre öyle olurmuş. Biraz süreçten bahseder misin Peki, mesela sonrasında kaş gün sürdü acı? Çok korkuyorum nedense acı kısmından, bi de tek olucam nasıl baş edebilirim diye düşünüyorum.. ne bileyim sütyen falan ne kullandın anlatır mısın?

şöyleki bende çk sitresliydim ağrıdan filan nasıl olcak diye ilk 1 hafta kollarını omuzun üzerine kaldırırken ağrın oluyor birde yatakten doğrulurken ama hemen ufak ufak kendi işini yapıyorsun. 1 hafta kadar hissediyorsun protezi ama aşırı değil hafif gerginlik vs oluyor. sütyen zaten amelyat çıkışında hemen takıyorlar bazende takmıyorlar o neye göre yapıyorlar tam bilmiom ama ben 1 ay verilen sütyeni kullandım sonrasında zaten ne istiyorsanız kullanıyorsunuz. çok abartıldığı gibi yatak döşek yatmadım yani rahat oldu diyebilirim.

Çok teşekkür ederim, böyle acının ağrının az olduğunu okuyunca rahatlıyorum resmen Peki ameliyat sonrası sütyeni size doktor mu önerdi yoksa siz mi aldınız herhangi bir yerden? Öncen kapatmalı sütyenler varmış bayaa rahatmış, doktor bana henüz sütyenle ilgili bir şey demedi ama onlardan bulup almayı düşünüyorum. Bir de kesi yerlerinde iz kaldı mı? İyileşirken çok kaşındı mı? Çok soruyorum ama merak işte, tecrübeleri dinlemek rahatlatıyor insanı

izim çok kalmadı çok dikkatli balonca belli oluyor.sütyen kendileri ameliytta takıyorlar önden kapalamı sutyeni .siz kendiniz iyileşme sonrası istediğiniz süttyeni alıyorsunuz.bende öyle oldu en azından.kaşıntı banttan dolayı biraz oldu ilk bir kaç gün genel olarak koruldugu gibi olmuyor :)

Benimde süt sıvı vs geliyodu emzirme 6 ay önce bitti ben bugün oldum ameliyatimi

Beeeen ben beeen ekrem keskin in hastasıyım 6 nisanda ameliyat oldum
Öncesinde veya sonrasında küçücük bir pişmanlığım bile olmadı gözün kapalı emanet edebilirsin kendini, hangi hastane için konuştunuz bu arada

Oldun mu canim cookk sevindim adina nasil geciyor surec kac cc hangi yontemle takildi cok agrin var mi bide ekrem beye olmuştun dimi
Yk Ekrem beye olmadım Sakarya'da oldum dual plandi aslında dktr kas alti yapms 400cc kalkıp yatarken müthiş bı ağrı oluyor sadece okadar bnmki sırtım ağrıyor cok

merhaba Aslıhan, ümraniye atlas hastanesi için konuştuk, 14 temmuz büyük gün, oldukça heyecanlı hissediyorum kendimi :) boyum ve duruşuma göre 350-400 arası deneyecekmiş ancak 400 çok büyük olur diye korkuyorum, bunu kendisiyle bir konuşmam gerek. sen hangi hastanede oldun, bi de ne kadar büyüklükte takıldı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…