- 20 Eylül 2018
- 13
- 1
- 40
bana kas altı dual plan yuvarlak protez yapıldı meme üst kısmında ödem hala mevcut ama şekil boyut olarak memnunum masaja ne zman başlıyoruz size masaj başlandımıMerhabalar bende ekrem hocaya ameliyat oldum kizlar hemde cok yeni bugun tam 1 hafta oldu
bana kas altı dual plan yuvarlak protez yapıldı meme üst kısmında ödem hala mevcut ama şekil boyut olarak memnunum masaja ne zman başlıyoruz size masaj başlandımı
selamlar ben amelyat oldum dikleştimeli protez yapıldı çok sarkıktı sıkıntısız halloldu.size dikleştirmelimi yapılacak yoksa direk protezmi.? öneririm açıkçası ilgili biri işinde iyi.
Banada aynı işlemler yapıldı önce bende dikiş izlerini görünce çok korktum hiç geçmeyecek sandım ama şimdi gayet iyi durumdalar korkmayın beni izleyin resimlerimi görün fikir olsunMeltem hanım merhaba,*
Operasyon sonrası nasıl geçti? Bana da dikleştirme ve protez önerildi. dikleştirme olacağı için çekiniyorum açıkcası.
Mrb ekrem bey nasıl bir dr ameliyattan memnunmusunuz nekadar ödediniz acaba ?Merhabalar bende ekrem hocaya ameliyat oldum kizlar hemde cok yeni bugun tam 1 hafta oldu
Üstünden 1 yıl geçmiş ama şuan ne durumdasın.memnunmusun.bende goruşüyorum ekrem beyle şu sıralar olmayı düşünüyorum ama senin yorumların benim için çok önemli pebukMerhaba arkadaşlarım, durum bildiriyorum: dün gece ilk kez normal bir şekilde sırt üstü yatıp uyudum Tabi öyle çok sağa sola dönme olayı olmadı ama olsun sırt üstü yatmayı bile özlemişim ☺☺
Ağrılara gelirsek, şu an sağ göğüs ucunda bi batma hissi var, onun dışında kaşıntı durumu çok değil, sanırım o ara deli gibi kaşınmasının nedeni kullandığım su geçirmeyen kapatıcı bantlardı. 2 güne bir pansuman yapıyorum ama dikiş yerlerimde hala sızıntı var, bi an önce iyileşsin istiyorum çünkü Ağustos sonu tatile gidicemha acı yok mu, hiç yok diyemem ama ilk haftalardaki gibi ömrümü yemiyor. Hareket anlamında hala zorlamıyorum kendimi ama 2 hafta sonra köye annemlerin yanına gidicem, o zaman nasıl olacak hiç bilmiyorum. ♀ Umarım bi an önce iyileşir dikişlerim.. onun dışında yani protezler aşağı mı indi yoksa gözüm mü alıştı hiç bilmiyorum ama daha normal geliyor ama tabi ki öyle doğal bir görünüm asla yok Yani.
Aklıma gelenler bunlar, sorusu olan varsa yazsın.
Herkese sevgiler
Merhaba son durumunuz nedir acaba memnunmusunuzÇarşamba günü ameliyatımı ekrem bey yaptı 375 cc mentor implant kullanıldı Ameliyat olduğum günden itibaren hergün arar sorar şaşırdım açıkçası burun ameliyatı olmuştum başka bir doktora böyle muamale görmemiştim Sempatik ilgili tüm meraklarınızı gideren bir doktor Henüz tavsiye için çok erken ama süreç iyi giderde benim için kesinlikle tavsiye edeceğim
2018 yılında Ekrem bey ile tanışarak Burun ameliyatına girdim. Ameliyatım çok zorlu geçti 3 gün kan kustum diyebilirim . Keşke çektiğim çileye değmiş olsaydı bantlar çıkınca burnumun içinde gözüken kocaman kıkırdağı sorduğumda bana geçeceğini zamana bırakmamı söyledi doktorum Ekrem bey . Fakat söylediği gibi olmadı o kıkırdak yok olmadı her geçen gün eğrilen burumda cabası...dahası kuzenim ve arkadaşım da ameliyatı Ekrem beye oldu İkisinin de burnu çöktü . Kısacası revizyon ameliyatına gireceğim çok kötü bir psikolojideyim. Hiç kolay bir ameliyat değil yeniden bir acıyı daha çekmeye hiç hazır değilim . asla araştırmadığınız tanımadığınız doktorlara burnunuzu emanet etmeyiniz. Yoksa benim gibi perişan olursunuz .Mrb ekrem bey nasıl bir dr ameliyattan memnunmusunuz nekadar ödediniz acaba ?
2018 yılında Ekrem bey ile tanışarak Burun ameliyatına girdim. Ameliyatım çok zorlu geçti 3 gün kan kustum diyebilirim . Keşke çektiğim çileye değmiş olsaydı bantlar çıkınca burnumun içinde gözüken kocaman kıkırdağı sorduğumda bana geçeceğini zamana bırakmamı söyledi doktorum Ekrem bey . Fakat söylediği gibi olmadı o kıkırdak yok olmadı her geçen gün eğrilen burumda cabası...dahası kuzenim ve arkadaşım da ameliyatı Ekrem beye oldu İkisinin de burnu çöktü . Kısacası revizyon ameliyatına gireceğim çok kötü bir psikolojideyim. Hiç kolay bir ameliyat değil yeniden bir acıyı daha çekmeye hiç hazır değilim . asla araştırmadığınız tanımadığınız doktorlara burnunuzu emanet etmeyiniz. Yoksa benim gibi perişan olursunuz .Kimse yokmu dr ekrem keskin hakkında bilği verebilecek ameliyat olmus biri ??
Selam kızlar, yazmayalı uzun zaman oldu. Benim 1 buçuk ay kadar oldu hatta haftaya 2 ay olacak :) şu an gayet memnunum, izler için scarex jel kullanıyorum, sağ göğüs dikişim hafif ama sol beni korkutuyor geçmeyecek diyetavsiye edeceğiniz başka bir iz kremi var mıdır?