Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar/Olmayı Düşünenler (2022)

Damlayı asla tavsiye etmem.

Merhabalar bu ameliyatı olan ve çalışan arkadaşlara bir sorum olacak.Kamu kurumunda çalışıyorum.Rapor şeklinde değil de yıllık iznimde yaptırmak istiyorum(Raporda plastik cerrahi işlemi yazacakmış çünkü.)Mümkün olursa iki hafta izin almaya çalışcam.İşe döndüğümde ağır dosya falan kaldırmam gerekirse bana yardımcı olması açısından iş arkadaşımla paylaşmalı mıyım sizce?

Aynı dertten muzdaribiz gerçekten bunu ben de düşünüyorum ama kurumda yeniyim ve yıllık iznim yok. Mecbur bayram tatilinde falan düşünüyorum. İş arkadaşlarımdan da sadece bir kişiye söylemeyi düşünüyorum ki beni idare etsin diye. Bilmiyorum neler olacak bakalım hayırlısı

Gerçekten aynı durumdayız İznim var ama istediğim zaman kullanamıyorum iş yoğunluğundan malesef.Yakın zamanda korona oldum gidemedim mecburen işler kaldı masada.Biraz daha zaman geçsin öyle izin alayım diyorum.Bana kalsa hemen yaptırcam o derece acil yani benim için.Doktoru belirledim kafamda ama gidip gün bile alamıyorum ne zaman izin alacagım belli olmadığı için.Ben de çok duyulsun istemiyorum ama bir kişiye söylemek mantıklı galiba dediğiniz gibi.Hkkımızda hayırlısı olur inşallah

Kesinlikle ben de bir an evvel aradan çıkartmak istediğim için olsun bitsin istiyorum artık ama iş yoğun ve insanlara bir bahane uydurmam gerekecek İnşallah bir yolunu bulur yaptırırız bir an önce.

hangi hastanede kime ameliyat oldunuz acaba tecrübelerinizi yazabiir misiniz
Hacettepe üniversitesi hastanesi doc dr Mert Çalış a oldum. Bir buçuk ay olmak üzere. İlk hafta agriniz oluyor birilerinin desteğiyle kalkmanız gerekiyor. Anestezi falan da zorlamadı beni batta hemşire şaşırdı odağa çok iyi geldiniz diye:) ara ara yanmalar oluyor biraz o zorlamisti beni ama sonrasında iyilesme çok çabuk oluyor hic korkmayin burda bazı yorumlar okudum perisan oldum çok kötü geçti sakin olmayın vs diyen ama ben iyi ki olmuşum diyenlerdenim. Sadece ara ara acaba biraz daha mi büyük olsaydi diyorum ama o da abes dururmus. Olmayi düşünüyorsanız gerçekten kararlıysanız korkmayin sonucu düşünerek mutlu olun derim :)

Merhaba ben çalıştığım gruptaki is arkadaşlarımla bu durumu paylaştım ve anlayışla karşıladılar. İki hafta rapor aldım doktordan rica ederseniz tanıyı farklı yazabilir sıkıntı yaşamazsınız

Merhaba rica ettim ancak plastk cerrahi işlemi şeklinde yazabiliyormuş.Belki başka doktorlar yazıyordur bilmiyorum.Yıllık iznimde yaptırmayı düşünüyorum inşallah

Merhaba rica ettim ancak plastk cerrahi işlemi şeklinde yazabiliyormuş.Belki başka doktorlar yazıyordur bilmiyorum.Yıllık iznimde yaptırmayı düşünüyorum inşallah
Evet plastik cerrahi görünüyor bana tanıyı meme büyümesi(memenin hipertrofisi) olarak girmişlerdi belki size de oyle girerlerse diye soyleidm

Bana da mentor damla kasalti önerildi tamamen dogal ve belli olmasini asla istemedigimi soyledigimden sanirim 300 cc civari demisti dr ama henuz olcum gorusmesi yapmadik kesin olarak haftaya olacak bu gorusme, boy ve kilonuz nedir acaba ayni cc öngörüldüğünden cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…