Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar/Olmayı Düşünenler (2022)

450 de kaldırırsın..

450 de kaldırırsın..
Diyorsuuun :) inşallah abes durmayacak büyüklükte yaptırabilirim doktorun da desteğiyle. Çünkü yapan doktora göre de değişiyor kimisi çok uğraşmak istemediği için doğal yapayım derken küçük takıyor bu sefer yaptıran tatmin olmuyor.
Ben vücudumun alacağı ve yakışacak en büyük CC istiyorum 400 CC altı da düşünmüyorum. Yıllardır memesizlikten yıldım arkadaş şu sporcu sütyenlerini rahatça giymeyi istiyorum artık.

Çok teşekkür ederimBen devlet hastanesinde oldum toplam 16 bin TL ödedim. Biraz dokum vardı kas altı 300 cc mentor yuvarlak protez takıldı. Siz oldunuz mu ameliyat
Hayır henüz doktordan gün almadım çok istiyorum olmayı ama işimde yeniyim ve nasıl izin alacağımı düşünüyorum yoğunuz.
Kaç günde toparlandınız? Boyutuna doktor mu karar verdi siz mi istediniz?

Benim is arkadaşlarım o konuda anlayışlı davrandı sagolsunlar. İyilesme sürecim hızlı oldu bir hafta sonra normale donmeye başladım. Boyut konusunu tamamen doktora bıraktım ve istediğim gibi de oldu çok doğal duruyor özelden fotoğraf atabilirim isterseniz

Doktor üc protez denediğini ve en uygunun bu olduğunu söyledi 325 cc koltuk altımdan tasma yapmış. Siz 400 cc istiyorum diye gidebilirsiniz ama her insanın yapısı farklı ölçüler alınıyor ona göre bir protez yerleştiriliyor. Bende bir büyüğü yapay dururmuş bunu anladım

Evet bakmak isterim

Tabi meme yapım inşallah kaldırırsa doktor da benim için en uygununa karar verirse inşallah sorun olmaz. Yapay durmasını da istemem ama küçük de kalmasınlar :)

Merhaba. Damla silikon mu taktırdınız yuvarlak mı? Ben de düşünüyorum ama ikisi için de ayrı ayrı şeyler söylüyorlar. Bir de acaba sorun olmazsa bana da fotoğraf atabilir misiniz? Duruşunu görmek isterim ben de.

Yukarıda yuvarlak demişsiniz zaten. Fark etmemişim kusura bakmayın. Ya yuvarlaklarin doğal durmadığı söyleniyor, ama siz doğal dediniz. Eğer gerçekten doğal duruyorsa ben de doğrudan yuvarlak taktıracağım.

Bendeki doğal duruyor oyle topu ikiye kesip koymuş görüntüsü yok çok şükür damla protezde dekolte olmuyor diye duydum bi de doktor damla protezin donme ihtimali var dedi o yüzden yuvarlak taktirdim

Merhaba yuvarlak protez taktırdım. Özelden görüntü atıyorum size de
Ben de bu yaza ameliyat olmayı düşünüyorum ama kime sorsam 25-35k arası diyor devlette bu kadar fazla söyleyen olmaz sanırım. Plastik cerrahi randevusu aldım ama her hastane yapıyor mu o da şüpheli. Silikon markası seçerken belli mi şey mi kullanıldı size seçenek sunuluyor mu?? Bu arada ben de damla ve yuvarlak meme arasında kaldım sorun etmezseniz ben de görebilir miyim ameliyat sonuçlarınızı

Özeler çok pahalı gerçekten. Silikon markası olarak benim istediğim oldu doktor da zaten sadece onu kullanıyormuş isabet oldu. Tabi foto atıyorum size de

Merhabalar.Ben de iş durumunu ayarlayabilirsem hemen ameliyat olmak istiyorum.Kendimi kadın gibi hissetmiyorum, bu yüzden psikolojimi çok etkiliyor.Üstelik yeni evliyim.Hep bir yetersizlik duygusu içindeyim

Merhaba. Hangi il ve hastaneden aldınız randevu acaba? Fiyat bilgisi öğrenirseniz bana da söyler misiniz? Devlette ortalama fiyat öğrenmek istiyorum da ben de

Merhaba. Hangi il ve hastaneden aldınız randevu acaba? Fiyat bilgisi öğrenirseniz bana da söyler misiniz? Devlette ortalama fiyat öğrenmek istiyorum da ben de
Bir aksilik olmazsa ben de haftaya muayene olup fiyat bilgisi isteyeceğim. Yazarım buraya da fikir olsun herkese. Özelde fiyatlar uçuk diye devlete gideceğim inşallah aklıma da yatarsa gün almak istiyorum. Bu gidişle en erken ramazan bayramına ama inşallah doktor dolu değildir.

Son düzenleme:
Çok iyi olur gerçekten. Takipte kalacağım mutlaka. İnşallah çok uçuk fiyatlar istemezler. Bu arada eğer mümkünse biraz da pazarlık yapmaya çalışın derim. Bazı doktorlar yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…