• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Anneme sorsanız ilerde emzirmeme televizyondaki kötü örnekler kendisinin çok büyük göğüsleri olduğu için çok sıkıntı çekeceğimi düşünüyor fakat ben zaten ciddi anlamda kocaman göğüslerin olsun istemiyorum yani desteksiz 80-85 numara bir sütyen içine girebilsin istiyorum inşallah kafama koyunca yapıyorum genelde bunu da yapma niyetindeyim bilinçli olduktan sonra bir zararı olacağını sanmam dört gözle işe girmeyi bekliyorum olunca da sizlerle paylaşırım ben de yorumlarınızı merak ederim :)

Şu an belki ameliyat olma fikri sana hayal gibi geliyor olabilir, bana da aynen öyle geliyordu, şu an hala inanamıyorum düşününce ama gerçek, bu ameliyatı oldum. Her şey o kadar hızlı gelişti ki.. Annen senin kararlığını görürse ileriki zamanlarda fikri değişir eminim. Değişmezse de evlenince olursun canım.. İnşallah..

53. günüm benim, 2 ay olacak yaa.. :nazar:
Fotoğraflarınız varsa benim de bakmam mümkün mü acaba şuana kadar iki kişide gördüm ameliyat sonuçlarını özellikle damla protezin nasıl durduğunu merak ediyorum aslında

Merhaba, ben de 4eylülde ameliyat oldum 375 cc mentor marka yuvarlak protez kullanıldı kas zarı altı yöntemiyle. Ağrı sızı kalmadı nerdeyse diyebilirim, ilk zamanlar tek başına yatıp kalkmak bayağı zordu, onun dışında çok ağrım olmadı şimdi ise iyiyim gayet :)) Görüntüden de gayet memnunum, ama arkadaşlar ödemler iniyor, küçülüyor zamanla falan demişler, umarım fazla küçülmezler.. Herkese öneririm arkadaşlar, böyle bi sıkıntınız varsa yaptırın kurtulun :) sonuna kadar her şeye değiyor o sonuç :)

Merhaba, ben de 4eylülde ameliyat oldum 375 cc mentor marka yuvarlak protez kullanıldı kas zarı altı yöntemiyle. Ağrı sızı kalmadı nerdeyse diyebilirim, ilk zamanlar tek başına yatıp kalkmak bayağı zordu, onun dışında çok ağrım olmadı şimdi ise iyiyim gayet :)) Görüntüden de gayet memnunum, ama arkadaşlar ödemler iniyor, küçülüyor zamanla falan demişler, umarım fazla küçülmezler.. Herkese öneririm arkadaşlar, böyle bi sıkıntınız varsa yaptırın kurtulun :) sonuna kadar her şeye değiyor o sonuç :)
Canım 375 cc çok güzelmiş benimki 300 cc keşke benimkiler de daha büyük olsalardı ama şu ankinden de memnun sayılırım :)

Seninle meme kardeşiyiz benim de 4 eylül kas altı 325 cc daha büyüğü olmamış malesef keşke bi 350 olsaydı büyüklüğü ilk zamana göre küçüldü minyon olduğum için yetiyor ama daha büyüğü daha iyi olurdu tabi ki :D

Seninle meme kardeşiyiz benim de 4 eylül kas altı 325 cc daha büyüğü olmamış malesef keşke bi 350 olsaydı büyüklüğü ilk zamana göre küçüldü minyon olduğum için yetiyor ama daha büyüğü daha iyi olurdu tabi ki :D

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun, aynen meme kardeşiyiz ;) bana da muayenede doktor 325 demişti ama ameliyat sırasında 375e karar vermiş. Ben de zayıfım, ama minyon değilim 176 boyundayım belki o yüzden benim vücudum kaldırmış olabilir, ama eminim seninkiler de vücuduna göre süper duruyordur ;)) damla mı peki canım silikonların?

Canım 375 cc çok güzelmiş benimki 300 cc keşke benimkiler de daha büyük olsalardı ama şu ankinden de memnun sayılırım :)

canım emin ol 375 olsa keşke 400 olsaymış derdin ki öyle diyen arkadaşlar da çok var, hep bi büyüğü de olsaymış diyecektik o yüzden genel olarak memnunsan sorun yok bence :) hayırlı olsun senin de.) ne kadar oldu ameliyat olalı, ben daha yeniyim, üyelik kaydım eski ama daha yeni kullanmaya başladım yaptırınca memeleri tabi :D

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun, aynen meme kardeşiyiz :KK66: bana da muayenede doktor 325 demişti ama ameliyat sırasında 375e karar vermiş. Ben de zayıfım, ama minyon değilim 176 boyundayım belki o yüzden benim vücudum kaldırmış olabilir, ama eminim seninkiler de vücuduna göre süper duruyordur :KK66:) damla mı peki canım silikonların?
Hayır canım yuvarlak meme ucu kesisi izlemeye alıyorum seni

canım emin ol 375 olsa keşke 400 olsaymış derdin ki öyle diyen arkadaşlar da çok var, hep bi büyüğü de olsaymış diyecektik o yüzden genel olarak memnunsan sorun yok bence :) hayırlı olsun senin de.) ne kadar oldu ameliyat olalı, ben daha yeniyim, üyelik kaydım eski ama daha yeni kullanmaya başladım yaptırınca memeleri tabi :D
Ben olali 6 gün oldu ve 350 kondu, ben bile keske biraz daha büyük olsaydi diyorum.kiyafetten pek büyüklügü belli degil gibi..ama sükür bu kadarina kavustuk ya

Ben olali 6 gün oldu ve 350 kondu, ben bile keske biraz daha büyük olsaydi diyorum.kiyafetten pek büyüklügü belli degil gibi..ama sükür bu kadarina kavustuk ya
Şimdi sana öyle geliyor bana öyle gelmişti hafiften üstlerini elle ödem insin benim su var gibi bılk bılk yapıyordu şimdi çok memnunum benim bedenime daha büyüğü olsa sırıtırdı yavaş yavaş büyük olduğunu anlayacaksın valla b Cup bile küçük gibi geliyo şu an :D

kızlar gectıgımız pazartesı böbrek taşı amelıyatımı oldum gayet ıyıyım allah şükür kurtuldum o korkunç ağrılardan şimdi sıra meme amelıyatında bayramdan sonra olacağım inşallah hasan beyle goruşup tekrar tarıh belırleyecegız dua lütfen bi aksılık yine çıkmasın ;)

yok hayatım bedenine göre iyidir eminim ben, benim de şişlerim indi küçüldü baya 4eylülde oldum ben ama yine de memnunum tahta gibi görüntüden kurtuldum ne de olsa süper.. :D

Back
X