- 24 Şubat 2014
- 613
- 354
- 133
- Konu Sahibi dishekimim
Azıcık kalmış kiiiiii hadi yavaştan gün saymaya başlayalım oleyyyyy :)kızlar benım meme amelıyatım bayramdan sonra ya kaldı bilginiz olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azıcık kalmış kiiiiii hadi yavaştan gün saymaya başlayalım oleyyyyy :)kızlar benım meme amelıyatım bayramdan sonra ya kaldı bilginiz olsun..
Tamam tatlım yorumlarını merak ettim ben de :)benide izlemeye alir misin bende cok merak ettim
Yaaa senin adına çok sevindim darısı başımıza insanın istediği bir görüntüye kavuşması kendine olan güveni bile arttırır yani Allah'a şükürler olsun Halimden şikayetim yok ama ben de şöyle ele avuca sığsan bir göğüs istiyorum ya ilerde evlenince eşimin beni çoook beğenmesini istiyorum (ÂMIN)Selam kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.Her şey yolunda,yumuşamalar,protezin aşağı inmesi falan doktorum çok beğendi.Aklıma geldikçe masaj yapmamı söyledi ama küçük bir detay var sizlerle paylaşmak istediğim.Masaj yapan arkadaşlar sakın ola aşağıdan yukarıya doğru masaj yapmayın bu gerçekten yanlış bir hareketmiş.Daha sonra dikiş izim için Scarex'i önerdi.Genelde eczacılar başka kremi önerirler ama kanma onlara en iyisi bu dedi.Fakat bu kremi 10 gün sonra kullan yaran iyileştikten sonra yani dedi.Şu an 19.günümdeyim bu durumda kremi yaklaşık 1.ayımızın sonunda kullanmaya başlamamız gerekiyor demek ki arkadaşlar.Sonra doktoruma yan yatabilir miyim artık diye sordum(çünkü 3-4 gündür rahat bir şekilde yan yatabildiğimi farkettim ama zararı olur mu diye de korktum açıkçası),doktorum da rahatlıkla yan yatabilirsin dedi.Sonrasında da spor yapıp yapamayacağımı sordum.Yavaş yavaş hareketlere başlayabilirsin kendini yormadan dedi.Ben de "Sporu bayramdan sonra düşünüyorum sanırım o zaman daha da iyi olur değil mi?"dedim."Kesinlikle bayramdan sonra istediğini yap çok daha güzel olur" dedi :) Benden bu kadar kızlar bugünkü bilgilendirmem de budur :)
Ben sırtüstü yatmaya o kadar alışmışım ki yan yatınca garip hissediyrum yaSelam kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.Her şey yolunda,yumuşamalar,protezin aşağı inmesi falan doktorum çok beğendi.Aklıma geldikçe masaj yapmamı söyledi ama küçük bir detay var sizlerle paylaşmak istediğim.Masaj yapan arkadaşlar sakın ola aşağıdan yukarıya doğru masaj yapmayın bu gerçekten yanlış bir hareketmiş.Daha sonra dikiş izim için Scarex'i önerdi.Genelde eczacılar başka kremi önerirler ama kanma onlara en iyisi bu dedi.Fakat bu kremi 10 gün sonra kullan yaran iyileştikten sonra yani dedi.Şu an 19.günümdeyim bu durumda kremi yaklaşık 1.ayımızın sonunda kullanmaya başlamamız gerekiyor demek ki arkadaşlar.Sonra doktoruma yan yatabilir miyim artık diye sordum(çünkü 3-4 gündür rahat bir şekilde yan yatabildiğimi farkettim ama zararı olur mu diye de korktum açıkçası),doktorum da rahatlıkla yan yatabilirsin dedi.Sonrasında da spor yapıp yapamayacağımı sordum.Yavaş yavaş hareketlere başlayabilirsin kendini yormadan dedi.Ben de "Sporu bayramdan sonra düşünüyorum sanırım o zaman daha da iyi olur değil mi?"dedim."Kesinlikle bayramdan sonra istediğini yap çok daha güzel olur" dedi :) Benden bu kadar kızlar bugünkü bilgilendirmem de budur :)
Çok teşekkür ederim canım benim,gerçekten insanın kendine olan güveni artıyormuş.Allah isteyen herkese nasip etsin.Eşimizin mutluluğu öncelikli olmamalı böyle durumlarda ilk önce kendi mutluluğunu düşün,çünkü seven insan her halinle sevecektir zaten.Anlattığın kadarıyla göğsün de hiç yok denecek kadar değil.Bıçak altına yatmaya değer mi diye düşün.Yaaa senin adına çok sevindim darısı başımıza insanın istediği bir görüntüye kavuşması kendine olan güveni bile arttırır yani Allah'a şükürler olsun Halimden şikayetim yok ama ben de şöyle ele avuca sığsan bir göğüs istiyorum ya ilerde evlenince eşimin beni çoook beğenmesini istiyorum (ÂMIN)
Değil mi yahu hareketsizlikten öleceğiz :) Tez zamanda bol bol spor yapıp kendimize bakacağımız günlere kavuşalım inşallah :) Sen ne zaman spora başlamayı düşünüyorsun?Ben sırtüstü yatmaya o kadar alışmışım ki yan yatınca garip hissediyrum ya
Spor yapmayı bende iple çekiyorum ye iç yat modundayım kendimi kötü hissediyorum böyle
Valla ben mekiğe bugün başladım. 40 tane çektim daha demin. Yoksa deliricektim ye ye yat o göbüşün hali ne olur sonraDeğil mi yahu hareketsizlikten öleceğiz :) Tez zamanda bol bol spor yapıp kendimize bakacağımız günlere kavuşalım inşallah :) Sen ne zaman spora başlamayı düşünüyorsun?
Ben de spor salonuna yazılacağım hayırlısıyla canım benim.O zamana birinci ayım da dolmuş olur hem oh mis :)Valla ben mekiğe bugün başladım. 40 tane çektim daha demin. Yoksa deliricektim ye ye yat o göbüşün hali ne olur sonra
Bişey olmadı çok şükür
Yarından itibaren sabah akşam 40 mekik çekmeyi düşünüyorum.. 1.ayımı doldurduktan sonra sayıyı yükseltirim. En azından biraz içimi rahatlatıyor
Ya benim üst kısım kilodan dolayı dolgun gibi gözüküp alt taraf yok yani meme ucu aşağı bakıyor bilmiyorum anlatabildim mi o da pek hoşuma gitmiyor Allah vergisi gepgeniş bir kalça üst taraf daracık küçücük çok orantısız duruyor beni bu rahatsız ediyor desteksiz sütüne giyemiyorum hele bikini çok enteresan beden bulamıyorum aşağısı 38 beden üst 36 beden enfazla o daÇok teşekkür ederim canım benim,gerçekten insanın kendine olan güveni artıyormuş.Allah isteyen herkese nasip etsin.Eşimizin mutluluğu öncelikli olmamalı böyle durumlarda ilk önce kendi mutluluğunu düşün,çünkü seven insan her halinle sevecektir zaten.Anlattığın kadarıyla göğsün de hiç yok denecek kadar değil.Bıçak altına yatmaya değer mi diye düşün.
Canım aynı durumu ben de yaşıyordum kalçam basenim baya var benim de.Üst bedenim de küçük,omuzlarım dar.Bikinilerde takım almazdım alt bedeni 38 üst bedeni bulabildiğim en küçük bedeni alırdım :) Seni çok iyi anlıyorum o yüzden az mı çektim ben ah ahhYa benim üst kısım kilodan dolayı dolgun gibi gözüküp alt taraf yok yani meme ucu aşağı bakıyor bilmiyorum anlatabildim mi o da pek hoşuma gitmiyor Allah vergisi gepgeniş bir kalça üst taraf daracık küçücük çok orantısız duruyor beni bu rahatsız ediyor desteksiz sütüne giyemiyorum hele bikini çok enteresan beden bulamıyorum aşağısı 38 beden üst 36 beden enfazla o da
Eskiden takmazdım ama bu sene ne oldu bilmiyorum ama kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum aynıyız inşallah işe girersem yapacağım işlerden biri bu olacak olursa burada bende paylaşırım sizin gibiCanım aynı durumu ben de yaşıyordum kalçam basenim baya var benim de.Üst bedenim de küçük,omuzlarım dar.Bikinilerde takım almazdım alt bedeni 38 üst bedeni bulabildiğim en küçük bedeni alırdım :) Seni çok iyi anlıyorum o yüzden az mı çektim ben ah ahh
Ameliyatımı yaptırdım diye kenara çekilmeyeceğim beni her zaman burada bulabilirsin her zaman yardımcı olurum sürecinde.Bunu ileride okuyacak herkese yazıyorum aynı zamanda :) kaç yaşındasın,bunları hissetmen çok ama çok normal ve güzel benceEskiden takmazdım ama bu sene ne oldu bilmiyorum ama kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum aynıyız inşallah işe girersem yapacağım işlerden biri bu olacak olursa burada bende paylaşırım sizin gibi
Burada fiyat vermem doğru olur mu bilmiyorum özelden konuşalım istersenizSevindim sizin adınıza. Ne kadar ödediniz peki bu operasyona?
Selam kızlar,bugün doktor kontrolüm vardı.Her şey yolunda,yumuşamalar,protezin aşağı inmesi falan doktorum çok beğendi.Aklıma geldikçe masaj yapmamı söyledi ama küçük bir detay var sizlerle paylaşmak istediğim.Masaj yapan arkadaşlar sakın ola aşağıdan yukarıya doğru masaj yapmayın bu gerçekten yanlış bir hareketmiş.Daha sonra dikiş izim için Scarex'i önerdi.Genelde eczacılar başka kremi önerirler ama kanma onlara en iyisi bu dedi.Fakat bu kremi 10 gün sonra kullan yaran iyileştikten sonra yani dedi.Şu an 19.günümdeyim bu durumda kremi yaklaşık 1.ayımızın sonunda kullanmaya başlamamız gerekiyor demek ki arkadaşlar.Sonra doktoruma yan yatabilir miyim artık diye sordum(çünkü 3-4 gündür rahat bir şekilde yan yatabildiğimi farkettim ama zararı olur mu diye de korktum açıkçası),doktorum da rahatlıkla yan yatabilirsin dedi.Sonrasında da spor yapıp yapamayacağımı sordum.Yavaş yavaş hareketlere başlayabilirsin kendini yormadan dedi.Ben de "Sporu bayramdan sonra düşünüyorum sanırım o zaman daha da iyi olur değil mi?"dedim."Kesinlikle bayramdan sonra istediğini yap çok daha güzel olur" dedi :) Benden bu kadar kızlar bugünkü bilgilendirmem de budur :)
27 yaşındayım kendime hiç bakmamıştım ders çalışmaktan stresten 16 kilo aldım 6 sı gitti 10u kaldı onu da vereyim eski zayıf günlerime döneyim bir de işe.girsem geriye göğüsler kalıyor :) annem kattiyen olmaz diyor ilerde evlenince eşin izin verse bile benim haberim olmasın asla onay vermem diyor onu ikna edemedim ancak işe girmem lazımki para denkleştireyim eğer bir gün yaptırırsam ben de burda olur resim falan paylaşırım belki :)Ameliyatımı yaptırdım diye kenara çekilmeyeceğim beni her zaman burada bulabilirsin her zaman yardımcı olurum sürecinde.Bunu ileride okuyacak herkese yazıyorum aynı zamanda :) kaç yaşındasın,bunları hissetmen çok ama çok normal ve güzel bence
Demek ki kas altı kas üstü durumlarında masajlarda da değişiklik oluyor canım buradan bunu anlıyoruz :) Şu an kaçıncı günündeydin sen canım?Ben de 15 tatilde görüşeceğim doktorumla maalesefBenim masajda 360 derece döndürüyorsun protezi yani böylece her yöne hareket etmiş oluyor, kapsülü önlüyor böylece ayrıca yumuşatıyor da.. Şu an yumuşaklıkları çok güzel ya.. Hiç bu hale geleceğini tahmin edemezdim. :) Kreme ben de 1 ay sonra başlamıştım canım.. Her şeyin yolunda gitmesine sevindim. Ne yazık ki benim doktorumla bir dahaki görüşmem yarıyıl tatilinde olacak.
Yaa neden böyle düşünüyor ki Bu kötü bir şey değil halbuki. Aksine kendini iyi hissetmen için yapılan bir şey..27 yaşındayım kendime hiç bakmamıştım ders çalışmaktan stresten 16 kilo aldım 6 sı gitti 10u kaldı onu da vereyim eski zayıf günlerime döneyim bir de işe.girsem geriye göğüsler kalıyor :) annem kattiyen olmaz diyor ilerde evlenince eşin izin verse bile benim haberim olmasın asla onay vermem diyor onu ikna edemedim ancak işe girmem lazımki para denkleştireyim eğer bir gün yaptırırsam ben de burda olur resim falan paylaşırım belki :)
27 yaşındayım kendime hiç bakmamıştım ders çalışmaktan stresten 16 kilo aldım 6 sı gitti 10u kaldı onu da vereyim eski zayıf günlerime döneyim bir de işe.girsem geriye göğüsler kalıyor :) annem kattiyen olmaz diyor ilerde evlenince eşin izin verse bile benim haberim olmasın asla onay vermem diyor onu ikna edemedim ancak işe girmem lazımki para denkleştireyim eğer bir gün yaptırırsam ben de burda olur resim falan paylaşırım belki :)
Demek ki kas altı kas üstü durumlarında masajlarda da değişiklik oluyor canım buradan bunu anlıyoruz :) Şu an kaçıncı günündeydin sen canım?Ben de 15 tatilde görüşeceğim doktorumla maalesef