• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

yok hayatım bedenine göre iyidir eminim ben, benim de şişlerim indi küçüldü baya 4eylülde oldum ben ama yine de memnunum tahta gibi görüntüden kurtuldum ne de olsa süper.. :D
Haklisin aslinda..önce hic yoktu ya, insan unutuveriyor olunca..sükürler olsun bu kadarina kavustuk.benimkiler daha sisler..insallah yakin zananda iner cünkü cok geriliyorum

kızlar gectıgımız pazartesı böbrek taşı amelıyatımı oldum gayet ıyıyım allah şükür kurtuldum o korkunç ağrılardan şimdi sıra meme amelıyatında bayramdan sonra olacağım inşallah hasan beyle goruşup tekrar tarıh belırleyecegız dua lütfen bi aksılık yine çıkmasın :KK66:
Geçmuş olsun cnm benim. Hadi atlattın sıra hayalindeki memelere kavuşmak. Yeni randevunu aldınmı, bayramdan sonraya?

Geçmuş olsun cnm benim. Hadi atlattın sıra hayalindeki memelere kavuşmak. Yeni randevunu aldınmı, bayramdan sonraya?
tşkkür ederim tatlım allaha şükür kurtudum doktorum tekrar yüzyüze görüşmek istedı bayram bıtınce prş görüşeceğiz.görüşütğümüz gün tarıhı alacağız ben bi kaç gün sonrası için istyorum hemen olmayı,, yeter artık cok bekledim:)ama çok az kaldı ve cok mutluyum artık gelsin memeişler :D

Arkadaşlar size tavsiyem doktorla ameliyata karar verdiğiniz günle, ameliyat günü arası çok uzun olmasın. Bekledikçe insan komplo teorileri üretiyor. Karar verirken acele etmeyin ama ameliyat olacağınıza kesin karar verdikten sonra doktor seçiminiz de netleştiyse tarihi daha da uzatmayın derim ben.

Arkadaşlar size tavsiyem doktorla ameliyata karar verdiğiniz günle, ameliyat günü arası çok uzun olmasın. Bekledikçe insan komplo teorileri üretiyor. Karar verirken acele etmeyin ama ameliyat olacağınıza kesin karar verdikten sonra doktor seçiminiz de netleştiyse tarihi daha da uzatmayın derim ben.
Benim ama ikibuçuk ay var. Kararımı değiştirim diyemi? Korkutmayın beni, biletimi ve randevumu aldım......

Benim ama ikibuçuk ay var. Kararımı değiştirim diyemi? Korkutmayın beni, biletimi ve randevumu aldım......
İnsan bekledikçe ameliyatı gözünde büyütebiliyor diye dedim, soğukkanlı biriyseniz sorun olmaz umarım. Ben sanırım biraz fazla tezcanlı hanımlar için söyleyebilirim bunu. Karar verebildikten sonra, çok bekleyemedim şahsen. Hakkınızda hayırlısı olsun.

ay vallahi kızlar okul başlayınca koşturmadan vakit ayıramıyorum kusuruma bakmayın :( bir de yurtta kalıyorum ben oda arkadaşlarım ameliyat olduğumu bilmediklerinden siteye pek giremiyorum onların yanında :'(

ay vallahi kızlar okul başlayınca koşturmadan vakit ayıramıyorum kusuruma bakmayın :KK43: bir de yurtta kalıyorum ben oda arkadaşlarım ameliyat olduğumu bilmediklerinden siteye pek giremiyorum onların yanında :'(
canımcım özletme kendini yardımına ihtiyacım var

şimdi uyuyacağım ama sorularınızı bana yazın yarın akşam tekrar konuşalım güzelliklerrrr
bu arada nessiracım seni çok merak ediyorum beni kendinden haberdar et canım benim yol arkadaşım

<p>8 gun oldu forum acmıştım cnm ordan okuyabilirsin neler olmuş surecım rahat gecti hafif atlattum :) foto ekledim bakmayı unutma muck cancazım :)

ay vallahi kızlar okul başlayınca koşturmadan vakit ayıramıyorum kusuruma bakmayın :KK43: bir de yurtta kalıyorum ben oda arkadaşlarım ameliyat olduğumu bilmediklerinden siteye pek giremiyorum onların yanında :'(
Hoşgeldin kaçak.. Tabiii,ameliyat olsun geçti bitti dimiiii... Git tabiiii... Biz buradayız her zaman ;) Şaka şaka,Hoşgeldin tatlım ❤️Özletme kendini,gir arada sırada ;)

Hoşgeldin kaçak.. Tabiii,ameliyat olsun geçti bitti dimiiii... Git tabiiii... Biz buradayız her zaman :KK66: Şaka şaka,Hoşgeldin tatlım ❤️Özletme kendini,gir arada sırada :KK66:
Arzumcum canım benim vallahi artık o kadar alışmışım ki buradaki arkadaşlıklara uzun zaman sonra gelince sizleri görünce ayrı bir mutluluk kapladı içimi :)

Back
X