• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mommy makeover (Annelik Estetiği) Meme dikleştirme, büyütme, karın germe , liposaction ve bbl ameliyatı sürecim

Biliyormusunuz bende lipodem var ve 19 Aralık Amelyat olucam arada korku bastiriyo oglum var çünkü yaptırmak istemiyorum ama aynı zamanda bu bacaklarim yaslandikca daha kotu olucak. Babaannem bacakları böyle ve Amelyat oldu i yaşta kadin. O yüzden cesur olup bunu yapıcam çünkü artık zayiflayamiyorum ve aynı kiloda olmama rağmen hayatta pantalonlarim olmuyor. O yüzden yine de bunu yapicam daha sonraki yıllar insallah oğlumda daha iyi olabilmek icin…
Bacaklara liposaction mı yapılacak sadece

Bacaklara liposaction mı yapılacak sadece
O nasıl bir ameliyat süreç bilmiyorum ama rahat olun. Kötüyü düşünmeyin. Gün yaklaştıkça stres artıyor haklısınz ama herşey güzel olur inşallah. Sonuca odaklanın. Ben de yaklaştıkça gerek varmı sadece güzellik ve dış görünüş için o kadar acıya riske vs diye sorguluyordum . Ama sonra aynaya baktığımda böyle de sürekli aklımda olacak ve mıtsuz olacaktım. Yıllardır düşündüğüm bir şeydi. Oldum ve çok şükür bişey olmadı riskli zamanları inşallah atlattım diye düşünüyorum. Ömür boyu aklında olup mutsuz olacağına ol ve aklından çıksın böyle bakıyorum☺️ ve hep güzel düşün stres olma boş yere kararını verdin artık sonuca odaklan herşey güzel olacak

O nasıl bir ameliyat süreç bilmiyorum ama rahat olun. Kötüyü düşünmeyin. Gün yaklaştıkça stres artıyor haklısınz ama herşey güzel olur inşallah. Sonuca odaklanın. Ben de yaklaştıkça gerek varmı sadece güzellik ve dış görünüş için o kadar acıya riske vs diye sorguluyordum . Ama sonra aynaya baktığımda böyle de sürekli aklımda olacak ve mıtsuz olacaktım. Yıllardır düşündüğüm bir şeydi. Oldum ve çok şükür bişey olmadı riskli zamanları inşallah atlattım diye düşünüyorum. Ömür boyu aklında olup mutsuz olacağına ol ve aklından çıksın böyle bakıyorum☺️ ve hep güzel düşün stres olma boş yere kararını verdin artık sonuca odaklan herşey güzel olacak
Bende senin gibi dusunuyorum. Ama insanın çocuğu olunca da daha da çok düşünüyor 😅Peki senin nasıl oldu?

Lipo derken tüm bacak mi ? Beni korku sarmaya basladi kafamda en kotu seyleri dusunuyorum 😂

Ameliyat olalı bir ay geçti. Meme de bir sıkıntı yok çok şükür izler de gayet iyi durumda. Korseyi çıkardım karnımda dikiş yerinde olan şişlik korse çıkardıktan sonra fazlalaştı. Masaj da yapıyorum hergün ama değişen bişey yok. Ne zaman geçecek bu şişlik dikişin orta yerinde bölgesel yumurtadan büyük bir şişlik var😕 o bölgede dikiş iyileşmesi de kötü banyodan sonra açılır gibi oluyor arası kabuklar düşünce . Karın işi gerçekten süreç ve sabır gerektiren bir işmiş. Keşke liposaction yaptırsaydım sadece diye düşünmeye başladım.😕 bu sorunu yaşayan var mı? Tamam ödemlerin geçmesi 3-4 ayı buluyormuş ama bu başka bişey genel ödemden ziyade bir bölgede . Daha önce şırınga ile su çekilen kısımda😞

Back
X