• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Seminer dönemi başladı bizim 2. haftadayız, gündüzleri pek vaktim olmuyor canım.. E zaten sen de iyileştin gezmelerdesin seni de göremiyoruz ki.. :p
Benim de haftaya okulum başlıyor vallahi bir koşuşturmacadır gidiyor eksiklerimi tamamlıyorum artık gezmelerden daha çok :) Herkesin bir derdi var :)

Benim de haftaya okulum başlıyor vallahi bir koşuşturmacadır gidiyor eksiklerimi tamamlıyorum artık gezmelerden daha çok :) Herkesin bir derdi var :)

Doğrudur, kış geliyor koşuşturma başlıyor. Ben de bayağı hastayım, müdürüm bugün baktı ki ben ölüp gidicem okulda sen yarın gelme dedi. :P

Doğrudur, kış geliyor koşuşturma başlıyor. Ben de bayağı hastayım, müdürüm bugün baktı ki ben ölüp gidicem okulda sen yarın gelme dedi. :p
Yaa canım çok geçmiş olsun,grip falan mı?Yaz hastalığı da kötü olur yahu illettir tez zamanda atlat inşallah

Yaa canım çok geçmiş olsun,grip falan mı?Yaz hastalığı da kötü olur yahu illettir tez zamanda atlat inşallah

Ciğerlerim sökülüyor sanki, grip de değil tam ne ben de anlamadım, doktor da bişi demedi ilaç verdi işte onları kullanıyorum antibiyotik falan..

Hava değişimi yaramadı demek ki canım ya adapte olursun birkaç güne merak etme

Buranın havası bana yaramıyor zaten kupkuru nefes alamıyorum, astım falan olmasam bari :/ Geçen kış kullandığım antibiyotiğin haddi hesabı yok, doktor en sonunda bademciklerinizi aldırmayı düşünün bir dedi, patladı çünkü bir tanesi feci acıyordu. Başıma bu çıkmasın bide şimdi..

18.GÜN FOTOĞRAFI VE GÖĞÜS ALTI KESİ FOTOĞRAFI VİZYONDA KAÇIRMAYIN YORUMLARINIZI DA ESİRGEMEYİN CANLARIM SİZİ SEVİYORUM :KK68:
merhaba ben de ilerde düşünüyorum büyütmeyi fakat pek cesaretim de yok sizdeki sonucu nasıl görebilirim acaba ben izlemeye aldım sizi fakat sizinde izlemeniz gerekiyor sanırım mümkünse bende bakabilirmiyim fotonuza

merhaba ben de ilerde düşünüyorum büyütmeyi fakat pek cesaretim de yok sizdeki sonucu nasıl görebilirim acaba ben izlemeye aldım sizi fakat sizinde izlemeniz gerekiyor sanırım mümkünse bende bakabilirmiyim fotonuza
Yorumlarını bekliyorum canım bakabilirsin evet

Ciğerlerim sökülüyor sanki, grip de değil tam ne ben de anlamadım, doktor da bişi demedi ilaç verdi işte onları kullanıyorum antibiyotik falan..
Öksürük vardı değil mi dediğimi yaparsan iki günde kesilir
Pekmezin bal da olun içine karabiber kat ne kadar dersen atıyorum bir yemek kaşığı pekmeze çay kaşığı ucu kadar yani karabiberi ağzında hissedeceksin biraz ama tatlı ile yiyinçe sorun olmuyor sabah akşam bir yemek kaşığı ye iki günde kesilir canım öksürüğün geçmiş olsun

Öksürük vardı değil mi dediğimi yaparsan iki günde kesilir
Pekmezin bal da olun içine karabiber kat ne kadar dersen atıyorum bir yemek kaşığı pekmeze çay kaşığı ucu kadar yani karabiberi ağzında hissedeceksin biraz ama tatlı ile yiyinçe sorun olmuyor sabah akşam bir yemek kaşığı ye iki günde kesilir canım öksürüğün geçmiş olsun

Canım karabiberli yaparsam iflas eder benim boğazlar, benim bademcik problemim var dokunuyor bana, dün zencefil+bal yaptım o çok iyi geldi.

Kızlar benim meme altı 71 meme ucu 89 fark çok iner değil mi biraz 15 cm olsun istiyorum sırtımmı ince acaba o_O

Şu an fark 18, 15e ineceğini sanmam canım, taş çatlasa 1 cm iner.

18.GÜN FOTOĞRAFI VE GÖĞÜS ALTI KESİ FOTOĞRAFI VİZYONDA KAÇIRMAYIN YORUMLARINIZI DA ESİRGEMEYİN CANLARIM SİZİ SEVİYORUM :KK68:
çok geçmiş olsun öncelikle.. konunuzu sonuna kadar okuyamadım ama ameliyat özellikleriniz bana çok uygun geldi. benim de biraz göğüs dokum var, bana da 300 cc önerdi, kas üstü olacak.. o yüzden resimlerini görmek istiyorum. ama bu yeni sitede nasıl oluyor bilemedim. eskiden arkadaşlık gönderiyorduk kabul edilirse bakıyorduk.

çok geçmiş olsun öncelikle.. konunuzu sonuna kadar okuyamadım ama ameliyat özellikleriniz bana çok uygun geldi. benim de biraz göğüs dokum var, bana da 300 cc önerdi, kas üstü olacak.. o yüzden resimlerini görmek istiyorum. ama bu yeni sitede nasıl oluyor bilemedim. eskiden arkadaşlık gönderiyorduk kabul edilirse bakıyorduk.
Tatlımmm ben de seni izlemeye aldım şimdi bakabilirsin umarım beğenirsin

Canım karabiberli yaparsam iflas eder benim boğazlar, benim bademcik problemim var dokunuyor bana, dün zencefil+bal yaptım o çok iyi geldi.

Benil de bademcik çok hassas artı kronik farnjit var öksürüğe çok iyi geliyo

Şu an fark 18, 15e ineceğini sanmam canım, taş çatlasa 1 cm iner.

Back