• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

İnşallah canım..Senle konuştuktan sonra kendi kendime kalkmaya çalıştım ama başaramadım:mad: Çok üzüldüm ağladım.. Yürürken bile babaanne yürüyüşleri gibi minik adımlar atıyorum..
Canım o adımlar çok normal.. Bende öyleydim ilk 4 gün falan. Yaşlılar gibi kambur ve minik adımlarla yürüdüm. Düzelir hepsi zamanla. Gecelerin nasıl geçiypr uyuyabiliyor musun?

Canım o adımlar çok normal.. Bende öyleydim ilk 4 gün falan. Yaşlılar gibi kambur ve minik adımlarla yürüdüm. Düzelir hepsi zamanla. Gecelerin nasıl geçiypr uyuyabiliyor musun?
Uyku konusunda çok şükür bir problemim yok.Susamadığım sürece hiç uyanmıyorum.Normalde de hep sırt üstü yatan bir insan olduğum için yan yatma veya yüz üstü yatma isteği duymadım.

Uyku konusunda çok şükür bir problemim yok.Susamadığım sürece hiç uyanmıyorum.Normalde de hep sırt üstü yatan bir insan olduğum için yan yatma veya yüz üstü yatma isteği duymadım.
Bak sen o konuda şanslıymışsın:)
Ben hiç uyuyamamıştım ilk 2 gün kabus gibiydi..
Zaten bol bol uyumak gerekiyor iyileşmek için

Bak sen o konuda şanslıymışsın:)
Ben hiç uyuyamamıştım ilk 2 gün kabus gibiydi..
Zaten bol bol uyumak gerekiyor iyileşmek için
Onun dışında doktorum antibiyotik ve ağrı kesici verdi.Antibiyotiği saati saatine içiyorum.Ağrı kesiciyi pek içmemeye çalışıyorum vücudumun ona alışmaması adına.Kendi kendime kalkabilip hareket özgürlüğüme kavuştuğum ilk gün bayramım olacak sanırım..Sevgilimle akşam dışarı çıkacağız dedin nasıl imrendim nasıl imrendim bilemezsin Allah seni kem gözlerden korusun maşallah canım benim :nazar:

Onun dışında doktorum antibiyotik ve ağrı kesici verdi.Antibiyotiği saati saatine içiyorum.Ağrı kesiciyi pek içmemeye çalışıyorum vücudumun ona alışmaması adına.Kendi kendime kalkabilip hareket özgürlüğüme kavuştuğum ilk gün bayramım olacak sanırım..Sevgilimle akşam dışarı çıkacağız dedin nasıl imrendim nasıl imrendim bilemezsin Allah seni kem gözlerden korusun maşallah canım benim :nazar:
Aynen banada ödem söktürücü, ağrı kesici, mide hapı ve antibiyotik vermişti. Ağrı kesiciyi ilk 3 gün içtim sonra bıraktım. Günde 3 tane içiyordum ama benim ağrım çok kötüydü..
Ay canım benim Amin, darısı başına inşallah :nazar:

Aynen banada ödem söktürücü, ağrı kesici, mide hapı ve antibiyotik vermişti. Ağrı kesiciyi ilk 3 gün içtim sonra bıraktım. Günde 3 tane içiyordum ama benim ağrım çok kötüydü..
Ay canım benim Amin, darısı başına inşallah :nazar:
Şu anki sütyen bedenimi de çok merak ediyorum,kendime geldiğimde ilk fırsatta soluğu La Senza'da alacağım çünkü bu benim ilk dolgusuz sütyenim olacak çok heyecanlı çok :KK31:

Canim ben simdi bi doktorun yanindayim kendi doktorum ona sorucam burda bi bayan var meme kucultme yaptirmis sadece gogus ucundan kesi ile yapilmis lolipop seklindeymis agrim olmadi dedi pes etme araştırmaya devam:))
AA gerçektenmi hemen dön bana merak ettim fiyatınıdaa acıyıdaa

Şu anki sütyen bedenimi de çok merak ediyorum,kendime geldiğimde ilk fırsatta soluğu La Senza'da alacağım çünkü bu benim ilk dolgusuz sütyenim olacak çok heyecanlı çok :KK31:
Daha demin la senzanon önünden geçtim.:P
Bende çok istedim girip denemek ama bu halimle imkansız daha dikişim bile alınmadı diye girmedim

Nessiraaa seni özlemişim canım :KK68:İster istemez burada insanların arasında bir bağ oluyor buna artık daha da çok inandım.Hasta yatağında sizlere cevap veremesem de zaman zaman yazdıklarınızı okuyarak mutlu oldum,o anlarda insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor gerçekten.Korkma lütfen kararlılığımızdan vazgeçmeyelim,evet zordu ama gerçekten iyileşme süreci hızlı işliyor.
ol
cnm cım bende seni çok özledim hep aklımdasın bılıyorsun benımde çok az kaldı valla düşünemdim diil benım agrım nasıl olcak pöff ama vazgeçmek yok bugun ayyıldıza uğradım sporcu sutyenlerine baktım fıyat aldım 58 tl di fıyatı da ıyı tabı kaç beden olacağım bılmedıgım ıcın amelıyat sonrası doktorumla konuşup alacağım.. kendıne cok dıkkat et yat bol bol hıc zorlama kendini bı kaç güne emnim cok daha iyi olacaksın öpüyorum cnm..

AA gerçektenmi hemen dön bana merak ettim fiyatınıdaa acıyıdaa
Canım fiyata 6500 civarı dediler, yanımda duran kadın hiç öyle fazla ağrım olmadı dedi, dikişlerde lolipop şeklinde sadece meme ucumda dedi, direnlerini çıkarttırmaya gelmişti gayet iyi görünüyordu o küçültme işlemi yaptırmış...

ol
cnm cım bende seni çok özledim hep aklımdasın bılıyorsun benımde çok az kaldı valla düşünemdim diil benım agrım nasıl olcak pöff ama vazgeçmek yok bugun ayyıldıza uğradım sporcu sutyenlerine baktım fıyat aldım 58 tl di fıyatı da ıyı tabı kaç beden olacağım bılmedıgım ıcın amelıyat sonrası doktorumla konuşup alacağım.. kendıne cok dıkkat et yat bol bol hıc zorlama kendini bı kaç güne emnim cok daha iyi olacaksın öpüyorum cnm..
Ben bulunduğum şehirde Ayyıldız bulamayınca online sipariş ettim.Aynı söylediğin fiyata.Bir de çok uygun fiyata bra tarzı bir şey sipariş ettim.Yarın elimde olacaklar.Ben doktoruma sordum önemli olan 75-80 falan kaç beden giydiğin zaten dedi.Yani bu sporcu sütyeninin cup ölçüsü yok.Ameliyatta da cup ölçün değişiyor zaten.O yüzden rahatça alabilirsin şimdiden.Ben 75 beden sipariş ettim.Normalde göğüs altım 67 ama daha küçüğünü hiçbir markada bulamıyorum maalesef..

Ben bulunduğum şehirde Ayyıldız bulamayınca online sipariş ettim.Aynı söylediğin fiyata.Bir de çok uygun fiyata bra tarzı bir şey sipariş ettim.Yarın elimde olacaklar.Ben doktoruma sordum önemli olan 75-80 falan kaç beden giydiğin zaten dedi.Yani bu sporcu sütyeninin cup ölçüsü yok.Ameliyatta da cup ölçün değişiyor zaten.O yüzden rahatça alabilirsin şimdiden.Ben 75 beden sipariş ettim.Normalde göğüs altım 67 ama daha küçüğünü hiçbir markada bulamıyorum maalesef..[/Q
yani göğüs altı ölçümüze göre mi almalıyız? oyleyse ben amelıyat olmadan alayım bı daha sonra uğraşmam ;) hangi şehirdesin cnm ?ben İstanbul..

hangı renk sence daha kullanışlı olur? kıyafette fılan askısı varya sıyah ıyımıdır? sen hangı renk sıparış ettin cnm ?

Canım aynen göğüs altı ölçüne göre al koy kenara şimdiden.Bu konuyu özelden Arzuma da danışmıştım aklın kalmasın.

Canım ben ten rengi sipariş ettim beğenirsem siyahından da bir tane sipariş edebilirim.
arzum sagolsun çok bilgilendik onun sayesınde :) tamam ben en kısa zamanda alıyorum bende bı renk alırım sonro baktım cok begendım bı tane daha alırım kışın fılanda gıyerız rahat olur :)

arzum sagolsun çok bilgilendik onun sayesınde :) tamam ben en kısa zamanda alıyorum bende bı renk alırım sonro baktım cok begendım bı tane daha alırım kışın fılanda gıyerız rahat olur :)
Aynen canım.Bir de sana bir şey sorucam dikiş konusunda bilgin ne,bu ameliyattan sonra atılan dikişler ileriki zamanda doktor tarafından alınıyor mu yoksa eriyen dikiş mi bunlar?Afterdarkmoonla konuşurken aklım karıştı da..

Back
X