• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

dolgulu kullanıyorum 80B
araları açık ancak dolgulu sütyenle ortada birleşiyolar
bende solgulu 80 a kullanıyoum meme var ama küçük :( senınde dolguluysa oyle buyuk değil bence küçük ama küçücük değil sanrım cnm valla ben şunu bılır şunu soylerım gerçekten cok takıyorsan kafaya takıntı yapıp moralın bozuluyor uzuluyorsan bu işe koyul..

bende solgulu 80 a kullanıyoum meme var ama küçük :KK43: senınde dolguluysa oyle buyuk değil bence küçük ama küçücük değil sanrım cnm valla ben şunu bılır şunu soylerım gerçekten cok takıyorsan kafaya takıntı yapıp moralın bozuluyor uzuluyorsan bu işe koyul..
benım boymda 1.63 49 kıloyum sutyen takınca desteklı fılan benımde ıyı duruyor allta destegı bastırınca ustte dolgunluk çıkıyor bırleşıyorda ama sutyensız tırt yani bı yatıyorsun meme gidıyor duzz suteynsızda bı avuç işte valla ben daha fazla yaşayamıycam böyle :(

bende solgulu 80 a kullanıyoum meme var ama küçük :KK43: senınde dolguluysa oyle buyuk değil bence küçük ama küçücük değil sanrım cnm valla ben şunu bılır şunu soylerım gerçekten cok takıyorsan kafaya takıntı yapıp moralın bozuluyor uzuluyorsan bu işe koyul..
dolguluyla bayağa taşıyo üstten dolgulu görüntüsünü seviyorum,böyle nasıl anlatsam ortası ayrıkya kenarlara doğru yayvan şekilde duruyo ama sarkık falan değil.
aslında hiç aklımda yoktu ama son bi haftadır taktım araştırıp duruyorum.

benım boymda 1.63 49 kıloyum sutyen takınca desteklı fılan benımde ıyı duruyor allta destegı bastırınca ustte dolgunluk çıkıyor bırleşıyorda ama sutyensız tırt yani bı yatıyorsun meme gidıyor duzz suteynsızda bı avuç işte valla ben daha fazla yaşayamıycam böyle :KK43:
sen yaptırmayı düşünüyo musun?

eşim ben memnunum diyo ama belki beni kırmamak içindir,göğüs ölçüm 93-94 olaydı pek güzel olurdu snaırım :)
bi de göğüs altıyla göğüs ölçüsü arasındaki farkın kaç olması lazım en ideal için?

dolguluyla bayağa taşıyo üstten dolgulu görüntüsünü seviyorum,böyle nasıl anlatsam ortası ayrıkya kenarlara doğru yayvan şekilde duruyo ama sarkık falan değil.
aslında hiç aklımda yoktu ama son bi haftadır taktım araştırıp duruyorum.
anladım cnm benım meme me benziyor benımde oyle yanlara ortası ayrık sarkık degıl ama ben a kalıbım ..aslında resım koysan o şekılde görürüz ve daha ıyı yardımcı olabılırız ..

resimmi,bura
anladım cnm benım meme me benziyor benımde oyle yanlara ortası ayrık sarkık degıl ama ben a kalıbım ..aslında resım koysan o şekılde görürüz ve daha ıyı yardımcı olabılırız ..
resim miii,buraya mı? herkes görür yaaa :)
profile koyulanları herkes göremiyo mu?

eşim ben memnunum diyo ama belki beni kırmamak içindir,göğüs ölçüm 93-94 olaydı pek güzel olurdu snaırım :)
bi de göğüs altıyla göğüs ölçüsü arasındaki farkın kaç olması lazım en ideal için?
her 6.5 cm bır cup edıyor 6.5 cm den küçükse a cup oluyor bu arada.. 80 göğüs altı cevresi oluyor 88 yazmıştın sanırım göğüs ucu cevrenı yanı senın verdıgın rakamı bır beden büyütmen gereklı

her 6.5 cm bır cup edıyor 6.5 cm den küçükse a cup oluyor bu arada.. 80 göğüs altı cevresi oluyor 88 yazmıştın sanırım göğüs ucu cevrenı yanı senın verdıgın rakamı bır beden büyütmen gereklı
nasıl yaa benim göğüs altım 76 göğüs 88, 80 göğüs altı çevresi oluyor demişsin
anlamadım ben şimdi o zaman benim çamaşır bedenim 75 mi olmalı,76 75 e yakın olduğu için

nasıl yaa benim göğüs altım 76 göğüs 88, 80 göğüs altı çevresi oluyor demişsin
anlamadım ben şimdi o zaman benim çamaşır bedenim 75 mi olmalı,76 75 e yakın olduğu için
valla canım şöyle diim sana benım gögüs altı çevrem 77 78 arası ben 80 takıyorum.. bu yanı 80 sutyende gögüs altı cevremın ölçüsü..bu cup olayıda gögüs buyuklugu a b c d gibi gidiyor anlıyormusun..

75 b sıkıyo
boyum 160 kilom 53
tamam ozamn 80 kullanman normal 88 gogus çevren benımde 83 gögüs çevrem senı gogus altı 76 benım 77 78 arası şimdi buradan çıkarıyorum ve 3 cm fark var yanı senınde küçük olduğunun kanısındayım oyle buyuk degıl bıde benden 4 kılo fazlan var boyda aşağı yukarı aynı dıyelım hadı..ıhtıyacının olduğunun kanısına vardım benım ıhtıyacım var..

Back