• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Merhaba..uzun zamandir forumu takip ediyorum ama yazmiyordum.. ben de dun aksam ameliyat oldum bu oglen hastaneden ciktim. Direnlerim hala alinmadi 300cc kasalti protez takildi.. hala kendim dogrulup yatamiyorum kollarimi tam olarak hareket ettiremiyorum. Pazartesi de ise baslamam gerekiyor. ne zaman tam olarak kendi isimi kendim gorurum kizlar cok tedirginim ya ise basladigimda kotu olursam diye..

Merhaba..uzun zamandir forumu takip ediyorum ama yazmiyordum.. ben de dun aksam ameliyat oldum bu oglen hastaneden ciktim. Direnlerim hala alinmadi 300cc kasalti protez takildi.. hala kendim dogrulup yatamiyorum kollarimi tam olarak hareket ettiremiyorum. Pazartesi de ise baslamam gerekiyor. ne zaman tam olarak kendi isimi kendim gorurum kizlar cok tedirginim ya ise basladigimda kotu olursam diye..
Canım benim öncelikle geçmiş olsun.Ben de cumartesi ameliyat oldum.Yazdıklarımı okuduysan kendime gelmem uzun sürdü hatta hala kendime gelemedim.2 gün hastanede kalmam gerekti falan ve bugün 4.günüm olmasına rağmen kendim kalkıp kendim yatamıyorum bir şey kaldıramıyorum zaman zaman da kanamam oluyor.Fakat bu kişiden kişiye değişen bir durum.Buradaki birçok arkadaşımız 1 günde hastaneden çıktılar ve 3-4 gün içinde baya toparlandılar.Hatta şu an afterdarkmoon arkadaşımız 6.gününde sevgilisiyle gezmelerde :) Darısı başımıza!

Canım benim öncelikle geçmiş olsun.Ben de cumartesi ameliyat oldum.Yazdıklarımı okuduysan kendime gelmem uzun sürdü hatta hala kendime gelemedim.2 gün hastanede kalmam gerekti falan ve bugün 4.günüm olmasına rağmen kendim kalkıp kendim yatamıyorum bir şey kaldıramıyorum zaman zaman da kanamam oluyor.Fakat bu kişiden kişiye değişen bir durum.Buradaki birçok arkadaşımız 1 günde hastaneden çıktılar ve 3-4 gün içinde baya toparlandılar.Hatta şu an afterdarkmoon arkadaşımız 6.gününde sevgilisiyle gezmelerde :) Darısı başımıza!
Coook tesekkur ederim sizlere de gecmis olsun..su zor gunleri bi atlatsak cok mutlu olacagimiza eminim ama iste insan icindeykena agri sizi cekince oyle dusunemiyor:((

Aynen canım.Bir de sana bir şey sorucam dikiş konusunda bilgin ne,bu ameliyattan sonra atılan dikişler ileriki zamanda doktor tarafından alınıyor mu yoksa eriyen dikiş mi bunlar?Afterdarkmoonla konuşurken aklım karıştı da..
çok iyi bir soru cnm:) benım bıldıgım dikişler alınmıyor kendiliğinde eriyor bende okudum yazışmalarınızı benımde kafamı karıştırdınız :/ doktorun sana dıkışleri alıcaz şu gun gel fılan dedimi ?

Coook tesekkur ederim sizlere de gecmis olsun..su zor gunleri bi atlatsak cok mutlu olacagimiza eminim ama iste insan icindeykena agri sizi cekince oyle dusunemiyor:KK43:(
Ben de teşekkür ederim :) Aynen zor günler bunlar ama sefa için cefa gerek bazen.. Sabretmeliyiz.İnanmalıyız her şey güzel olacak.Ayrıca pazartesiye kadar toparlanabileceğinizi düşünüyorum ben.

geçmiş olsun cnm hoş geldin aramıza kişiden kişiye göre değişiyor süreç cnm blemiyoruz ki tam olarak..

çok iyi bir soru cnm:) benım bıldıgım dikişler alınmıyor kendiliğinde eriyor bende okudum yazışmalarınızı benımde kafamı karıştırdınız :/ doktorun sana dıkışleri alıcaz şu gun gel fılan dedimi ?
Hayır demedi canım,cuma günü kontrole gelmemi söyledi sadece.Hatta ben hastaneden çıkışımı almadan önce kendisine sordum bu dikişler alınacak mı acaba diye o da hayır sadece uçlarını keseceğiz dedi.Yine de emin olamıyorum o ağrı sızıyla acaba yanlış mı hatırlıyorum ya da yanlış mı anladım diye tedirginliğe düştüm :(

Hayır demedi canım,cuma günü kontrole gelmemi söyledi sadece.Hatta ben hastaneden çıkışımı almadan önce kendisine sordum bu dikişler alınacak mı acaba diye o da hayır sadece uçlarını keseceğiz dedi.Yine de emin olamıyorum o ağrı sızıyla acaba yanlış mı hatırlıyorum ya da yanlış mı anladım diye tedirginliğe düştüm :KK43:
hımm uçlarını kesıcez demesi heralde kafanı karıştırdı cnm ..emin olamıyorsan doktorunu bı ara sor derim için rahatlar en iyi cvbı o verecektır..en azından cumaya kadar düşünmezsin takarsın sen şimdi neleri takmıyoruzkı zaten ağrın var bı de bunu düşünme ara mutlaka ..

Canım senin dikişlerin alınacak mı ben doktoruma sorduğumda alınmayacak sadece uçlarını keseceğim dedi bana
Bana 1-2 dikiş var almam gereken dedi bilemiyorum artık o da acıyacak diye korkuyorum açıkçası :KK43:
Hem zaten benim bildiğim ucunu kesince dikiş kendinden pıt pıt atıyor

hımm uçlarını kesıcez demesi heralde kafanı karıştırdı cnm ..emin olamıyorsan doktorunu bı ara sor derim için rahatlar en iyi cvbı o verecektır..en azından cumaya kadar düşünmezsin takarsın sen şimdi neleri takmıyoruzkı zaten ağrın var bı de bunu düşünme ara mutlaka ..
ay cuma gününü bekleyim en iyisi ya bir de bana evet alacağız derse cumaya kadar uyuyamam :(

Bana 1-2 dikiş var almam gereken dedi bilemiyorum artık o da acıyacak diye korkuyorum açıkçası :KK43:
Hem zaten benim bildiğim ucunu kesince dikiş kendinden pıt pıt atıyor
Hayatımda hiç dikiş aldırmadığım için bilmiyorum canım vallahi ama inşallah canımız yanmaz,artık yanmasın ya :( Döndün mü gezmeden sevgilin beğendi mi cicişleri :) :KK15:

Canım fiyata 6500 civarı dediler, yanımda duran kadın hiç öyle fazla ağrım olmadı dedi, dikişlerde lolipop şeklinde sadece meme ucumda dedi, direnlerini çıkarttırmaya gelmişti gayet iyi görünüyordu o küçültme işlemi yaptırmış...
Ozaman nasıl dikleştirme olmuşki anlamadım sadece uçlardansa bende bi araştırıyım

Hayatımda hiç dikiş aldırmadığım için bilmiyorum canım vallahi ama inşallah canımız yanmaz,artık yanmasın ya :KK43: Döndün mü gezmeden sevgilin beğendi mi cicişleri :) :KK15:
Beğenmez olur mu:P
Döndüm döndüm 2 saat bana yetti zaten çok yoruldum.. Eve gelir gelmez kendimi koltuktaki yerime attım. Annem orayı bana göre hazırlamıştı yüksekliğini falan rahat ediyorum orda:)
Ah canım bende hiç aldırmadım o yüzden korkuyorum ama 2. Gün çektiğim ağrıdan ve bileğime yaptırdığım dövmeden daha fazla acıtamaz diye düşünerek kendimi avutuyorum

Ben de bu aralar göğüslerime taktım çok da küçük değil ama ameliyat olsam mı diye düşünüyorum bu aralar sık sık
göğüs altı 76,göğüs 88.80B kullanıyorum. sizce küçük mü?
göğüs şöyle bi 94-95 olaydı iyiydi
az bi fark için de yapıyolar mı estetik

Beğenmez olur mu:p
Döndüm döndüm 2 saat bana yetti zaten çok yoruldum.. Eve gelir gelmez kendimi koltuktaki yerime attım. Annem orayı bana göre hazırlamıştı yüksekliğini falan rahat ediyorum orda:)
Ah canım bende hiç aldırmadım o yüzden korkuyorum ama 2. Gün çektiğim ağrıdan ve bileğime yaptırdığım dövmeden daha fazla acıtamaz diye düşünerek kendimi avutuyorum
Ya canım yazında kendimi buldum resmen :) Benim de annem yüksekliği daha uygun diye koltuğu hazırladı bana inip çıkmam rahat olsun diye :) Senin ilk kontrolün ne zaman canım? Ben de dövme yaptırmayı düşünüyordum ama bir süre acı çekmemek adına bu planımı erteliyorum

Ben de bu aralar göğüslerime taktım çok da küçük değil ama ameliyat olsam mı diye düşünüyorum bu aralar sık sık
göğüs altı 76,göğüs 88.80B kullanıyorum. sizce küçük mü?
göğüs şöyle bi 94-95 olaydı iyiydi
az bi fark için de yapıyolar mı estetik
dolgulumu kullanıyorsun dolgusuzsa iyi bence 80 B..

Back