- 23 Ağustos 2014
- 81
- 100
- 23
- Konu Sahibi dishekimim
Ayyyy çok sevindim canım senin adına yani hastaneden sağ salim çıkmana... hayırlı olsun inşallah. Belki kanaman olduğu için sütyen takmanı istememiştir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim.Hastanede kanamam yoktu eve gelince 3 kere oldu ama dün geceden beri hiç olmadı :) Cuma günü doktoruma soracağım bu sütyen işini,şimdilik memeler foraAyyyy çok sevindim canım senin adına yani hastaneden sağ salim çıkmana... hayırlı olsun inşallah. Belki kanaman olduğu için sütyen takmanı istememiştir...
Teşekkürler canımcımm,darısı herkesin başına.İnşallah hepinizinki benimkinden daha ağrısız olur bunu gönülden dilerimgeçmiş olsun canım bak atlattın çok şükürki.darısı başıma inşallah..
Canım benimki de kas üstü olacak inşallah ama ne yalan söyleyeyim korktum vallaTeşekkürler canımcımm,darısı herkesin başına.İnşallah hepinizinki benimkinden daha ağrısız olur bunu gönülden dilerim
doktorum yakup karabağlı eskişehir ogü de doç. bende birkaç tavsiye üzerine seçtim pazartesi tanışcaz bakalım nasıl olcak neler diyecek.birde bir arkadaşım dual olmuş yarı kas altı oluyomuş bu onu sorucam benimkiler baya küçük olurmu bilmem offf çok heyecanlıyımayy o bikini durumları cok sıkıntılı.. bak yıne sen çözüm üretmişsin üçgen bıkını kullanmak adına :) ben hıc gıymedım, hep dolgulu.. o da ne zor .. hem anlaşılıyor her turlu küçük meme.. koca destlekler kalın oluyor bıkınıde barız bellı oluyor badı gıyncede bellı ki kalın sutyen çizgisinden fılan kalıb bellı edıyor kendını.. hadı bakalım hayırlısı görüşmen nasıl geçecek mutlaka yaz cnm hangı doktorla görüşeceksin ?
geçmiş olsun seni burdan takip ediyordum merak etmiştim nasıl oldun diye umarım çabuk düzelirsin.darısı başımızaSelam kızlar.Sizlere uzun zamandır yazamadığım için kusuruma bakmayın lütfen.Öncelikle beni merak eden ve iyi dileklerini eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Şimdi anlatmaya başlıyorum.Ameliyatım cumartesi günü sabah 9da oldu,10da bitti.Anesteziden çıktığımda felaket derecede üşüyordum.Ağrılarım vardı üstümde doğal olarak çok büyük bir baskı hissediyordum.İlk gün hiç ayağa kalkamadım.Drenlerim takılıydı.Normalde pazar sabah çıkışım yapılacaktı ama kendimi hiç iyi hissetmediğim için pazar günü de hastanede kaldım.Drenlerim iki gün takılı kaldı pazartesi çıktı.İki gün boyunca hiçbir şey yiyemedim.Ne yediysem ayıptır söylemesi çıkardım.Doktor anesteziden dolayı kusmaların normal olduğunu söyledi.Sanırım bünyem biraz hassas çünkü benle aynı gün kas altı meme büyütme ameliyatı olan bir arkadaş kendini 1 günde toparladı.Benimki kas üstüydü.Doktor "275 idealdi ama sen istediğin için 300 yaptım ondan dolayı da gerilmen fazla"dedi. Pazartesi sabahtan beri evimdeyim.Sol göğsümün altında ara ara kanamam oluyor.Doktorumu aradım "sürekli değil ama ara ara oluyorsa sorun yok" dedi.İçim rahatladı.İki gündür mide bulantım da yok.Fakat hala tek başıma kalkıp oturamıyorum.Ayrıca doktorum ameliyattan sonra sadece dikiş ve dren yerlerini bandajladı,ameliyat sonrası sütyen kullanmadı.Cuma günü kontrolüm var.Şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar..
canım tekrar çok geçmiş olsun hadı atllattın zor kısmı diyelim bundan sonrakı surecin daha iyi olacak ..benide azcık korkuttun haberin olsun :)Selam kızlar.Sizlere uzun zamandır yazamadığım için kusuruma bakmayın lütfen.Öncelikle beni merak eden ve iyi dileklerini eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Şimdi anlatmaya başlıyorum.Ameliyatım cumartesi günü sabah 9da oldu,10da bitti.Anesteziden çıktığımda felaket derecede üşüyordum.Ağrılarım vardı üstümde doğal olarak çok büyük bir baskı hissediyordum.İlk gün hiç ayağa kalkamadım.Drenlerim takılıydı.Normalde pazar sabah çıkışım yapılacaktı ama kendimi hiç iyi hissetmediğim için pazar günü de hastanede kaldım.Drenlerim iki gün takılı kaldı pazartesi çıktı.İki gün boyunca hiçbir şey yiyemedim.Ne yediysem ayıptır söylemesi çıkardım.Doktor anesteziden dolayı kusmaların normal olduğunu söyledi.Sanırım bünyem biraz hassas çünkü benle aynı gün kas altı meme büyütme ameliyatı olan bir arkadaş kendini 1 günde toparladı.Benimki kas üstüydü.Doktor "275 idealdi ama sen istediğin için 300 yaptım ondan dolayı da gerilmen fazla"dedi. Pazartesi sabahtan beri evimdeyim.Sol göğsümün altında ara ara kanamam oluyor.Doktorumu aradım "sürekli değil ama ara ara oluyorsa sorun yok" dedi.İçim rahatladı.İki gündür mide bulantım da yok.Fakat hala tek başıma kalkıp oturamıyorum.Ayrıca doktorum ameliyattan sonra sadece dikiş ve dren yerlerini bandajladı,ameliyat sonrası sütyen kullanmadı.Cuma günü kontrolüm var.Şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar..
Çok geçmiş olsun canım bol bol yatıp dinlen 1-2 güne eminim sende kendini iyi hissedeceksin. Göğüslerine bakabildin mi? İstediğin gibi olmuş mu?Selam kızlar.Sizlere uzun zamandır yazamadığım için kusuruma bakmayın lütfen.Öncelikle beni merak eden ve iyi dileklerini eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Şimdi anlatmaya başlıyorum.Ameliyatım cumartesi günü sabah 9da oldu,10da bitti.Anesteziden çıktığımda felaket derecede üşüyordum.Ağrılarım vardı üstümde doğal olarak çok büyük bir baskı hissediyordum.İlk gün hiç ayağa kalkamadım.Drenlerim takılıydı.Normalde pazar sabah çıkışım yapılacaktı ama kendimi hiç iyi hissetmediğim için pazar günü de hastanede kaldım.Drenlerim iki gün takılı kaldı pazartesi çıktı.İki gün boyunca hiçbir şey yiyemedim.Ne yediysem ayıptır söylemesi çıkardım.Doktor anesteziden dolayı kusmaların normal olduğunu söyledi.Sanırım bünyem biraz hassas çünkü benle aynı gün kas altı meme büyütme ameliyatı olan bir arkadaş kendini 1 günde toparladı.Benimki kas üstüydü.Doktor "275 idealdi ama sen istediğin için 300 yaptım ondan dolayı da gerilmen fazla"dedi. Pazartesi sabahtan beri evimdeyim.Sol göğsümün altında ara ara kanamam oluyor.Doktorumu aradım "sürekli değil ama ara ara oluyorsa sorun yok" dedi.İçim rahatladı.İki gündür mide bulantım da yok.Fakat hala tek başıma kalkıp oturamıyorum.Ayrıca doktorum ameliyattan sonra sadece dikiş ve dren yerlerini bandajladı,ameliyat sonrası sütyen kullanmadı.Cuma günü kontrolüm var.Şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar..
Yaa demeyin öyle lütfen ben yardımcı olmak adına bu konuyu açmıştım insanları korkutmak için değil tühCanım benimki de kas üstü olacak inşallah ama ne yalan söyleyeyim korktum valla
Şimdiden sana da geçmiş olsun lütfen korkma yine olsa yine yaptırırdım o acılara rağmen,hem sen benden daha dayanıklısındır belki.Ben biraz tatlı canım ondan bunlar :)çok geçmiş olsn öncelikle. umarım ağrın sızın bi tasan kalmamıştır artık. 27 gün sonra da benim ameliyatım. şuan konunu okuyunca daha da bir gerilmedim desem yalan olur
Gizemrecim çok teşekkürler canım,darısı hepimizin başına.Kararlıysan en yakın zamanda bu işe kalkışmalısın bekleyerek hiçbir şey olmuyor aksine kafamız daha da bulanıyor benden demesi :) Bu sürecinde her zaman sana yardımcı olabilirim merak etme sık sık internete giriyorum.geçmiş olsun seni burdan takip ediyordum merak etmiştim nasıl oldun diye umarım çabuk düzelirsin.darısı başımıza
Nessiraaa seni özlemişim canım İster istemez burada insanların arasında bir bağ oluyor buna artık daha da çok inandım.Hasta yatağında sizlere cevap veremesem de zaman zaman yazdıklarınızı okuyarak mutlu oldum,o anlarda insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor gerçekten.Korkma lütfen kararlılığımızdan vazgeçmeyelim,evet zordu ama gerçekten iyileşme süreci hızlı işliyor.canım tekrar çok geçmiş olsun hadı atllattın zor kısmı diyelim bundan sonrakı surecin daha iyi olacak ..benide azcık korkuttun haberin olsun :)
Afterdarkmoon artık ben de senin gibi ameliyatımı oldum canım teşekkür ederim Göğüslerime biraz biraz bakabildim ama şu an çok sertler ve sızılarım var o yüzden henüz pek bir şey anlayamasam da tatmin olabileceğimi hissediyorum şimdilik.Sadece iki göğsümün arası tikkabilla arkadaşımızın fotoğraflarındaki gibi biraz aralık ama bu zaten ameliyatla alakası olan bir durum değil kendi anatomik yapımızdan kaynaklanıyor.Ayrıca tikkabillanın yeni yüklediği fotoğraflarda sanki dekoltesinin zamanla daha da güzel olduğunu hissettim ben sen de gördün mü? Sana bir sorum olacak.Ne zaman kendi başıma ayağa kalkıp oturabileceğim,en zoru gerçekten bu.İnsan kendine yetemeyince çok ama çok üzülüyor..Çok geçmiş olsun canım bol bol yatıp dinlen 1-2 güne eminim sende kendini iyi hissedeceksin. Göğüslerine bakabildin mi? İstediğin gibi olmuş mu?
Şimdiden sana da geçmiş olsun lütfen korkma yine olsa yine yaptırırdım o acılara rağmen,hem sen benden daha dayanıklısındır belki.Ben biraz tatlı canım ondan bunlar :)
Canım benim olumsuzluklar en ufak operasyon için bile mevcut.Yani bardağın boş tarafını düşünecek olursak sandalyeden düşüp ölen insanlar bile var Allah korusun :) Bence iki işlemin aynı ameliyat içerisinde hallolması çok daha iyi,taksit taksit acı çekeceğine ikisi birden tek solukta gidiversin sonra da taş gibi olursun vallahi :) Ben ameliyat olalı 4 gün oldu.Henüz şişler o yüzden :)acıdan, çekmekten ziyade, ameliyat biçimim ve sonrası beni ölesiye korkutmaya başladı desem yeridir... hem toparlama hem slikon... heryerden iz garantili... asimetrik olablir izler kötü durabilir hiç düzelmeyebilir vs vs vs... nasıllar bari seninkiler ? çok şiş mi hala (=
Canım aslına bakarsan şimdi moralini bozmayım ama ben 3.günümde tamamen kendi başıma kalkıyordum..Afterdarkmoon artık ben de senin gibi ameliyatımı oldum canım teşekkür ederim Göğüslerime biraz biraz bakabildim ama şu an çok sertler ve sızılarım var o yüzden henüz pek bir şey anlayamasam da tatmin olabileceğimi hissediyorum şimdilik.Sadece iki göğsümün arası tikkabilla arkadaşımızın fotoğraflarındaki gibi biraz aralık ama bu zaten ameliyatla alakası olan bir durum değil kendi anatomik yapımızdan kaynaklanıyor.Ayrıca tikkabillanın yeni yüklediği fotoğraflarda sanki dekoltesinin zamanla daha da güzel olduğunu hissettim ben sen de gördün mü? Sana bir sorum olacak.Ne zaman kendi başıma ayağa kalkıp oturabileceğim,en zoru gerçekten bu.İnsan kendine yetemeyince çok ama çok üzülüyor..
Canım inşallah ya benim 4.günüm bugün,fakat sol göğüs altımda dren yerimden zaman zaman kan geliyor.O yüzden yanma hissediyorum.Ondan dolayı da canım yanıyor.Aslında sağ göğüs tarafımda ağrım yok,soldaki sıkıntıları da atsam aslında ayaklanabilirim gibi hissediyorum...Canım aslına bakarsan şimdi moralini bozmayım ama ben 3.günümde tamamen kendi başıma kalkıyordum..
Seninde 3. Günün yanlış hatırlamıyosam eğer. Ama tabiki herkeste aynı olcak diye bişey yok.
Düşündüğümde benimki gerçekten ağır bir ameliyattı hem deri kesildi hem meme dokusu alındı hem yağ alındı hem r sürü dikiş ve buna rağmen 6.günüm bugün bu akşam sevgilimle dışarı çıkacağız:)
Sana benden tavsiye ilaçlarını düzgün kullan ve kendini hastayım psikolojisine sokma. Aksine her şey güzel olacak de giyeceğin sütyenleri bikinileri düşün. Ve en önemlisi de beslenmene dikkat et. Bende ilk 2 günümde hiçbir şey yiyemedim. Hatta annemler bana zorla yedirdi diye ağladım sinirimden
Ama sonra hepsi geçiyor emin ol...
Sana sadece maksimum 2 gün veriyorum; ondan sonra eminim ki çook rahat olacaksın
Canım eminim atlatcaksın 1-2 güne sen kendine iyi bak düzgünce dinlen yeterCanım inşallah ya benim 4.günüm bugün,fakat sol göğüs altımda dren yerimden zaman zaman kan geliyor.O yüzden yanma hissediyorum.Ondan dolayı da canım yanıyor.Aslında sağ göğüs tarafımda ağrım yok,soldaki sıkıntıları da atsam aslında ayaklanabilirim gibi hissediyorum...