Meme büyütme ameliyatım

Mrb Cnm, öncelikle doğal olmasından cok mutlu oldugumu yenilemek isterim çünkü kas üstü yapay görüntü artık Demode oldu şimdi estetiğin doğalı moda, benim dokum kötüydü kilo alıp veriyordum ve hem küçük hem dokusuzdum ve esnekliği de çoktu yani birçok kişiye nazaran fazla dezavantajlarım vardı, ve cok. Yapay bir görüntü istemiyordum İnan kas altı yaptırdığına ilerleyen zamanlarda pişman olmayacaksın. Çünkü onları ömür boyu tasıyacaksın şimdi değil ama 10 sene sonra vücut yapın bugunki gibi kalmayacak. O yüzden şuan bile doğal olan ilerde belki kilodan bariz belli olacak. Ben geleceği de düşünerek mütevazi olsun istedim
250 cc dedim ama küçük gelmiş 300 olmasın demiştim zaten 275 deneyinde iyi oldu dedi doktorum. Ben dezavantajlı olarak bile beklentiyi yüksek tutmadığım için sonuçtan cok memnun kaldım. 275 kas altı dual yöntem oldu, biraz zaman ver kendine hiç olmayan yada küçük olan için bi nimet bunlar para verdim büyüğünü yaptırayım diye düşünme sakın önemli olan ele gelip giydiğinin yakışması. Bunun hayali ile uyuyup uyandığım günler oldu bence cm ini ebatını cok düşünüp kafanı karıstırma tadını çıkar ciciklerin...
Özelden tel numaranı yazarsan kullanıyorsan watsaptan abiye giydiğimki fotoları atarım cnm sana. Zaten ilk işim iyileşince göğüs dekolteli bi abiye almak olmuştu...

Kesinlikle katılıyorum sana kenarları tasan bi bayan gördüm gecengün arkadaşımın Arkadası görünce tüylerim ürperdi şükrettim yemin ederim ilkay bey'e oldugum için. Etrafımda bu ameliyatı olan bircok kişi var ama hepsinin bi kusuru var İlkay Bey sağolsun bana bu ezikliği yaşatmadı, beklentimi karşıladı :)

canım senin fotolarına baktım muhteşem görünüyorsun sana çok yakışmış , ben burada pek sözü geçen bir doktora olmadım antalyada asım usluydu adı.Şimdi 80 beden kullanıyorum ama sıkıntı şurada hani sutyenin kup kısmı tam oturuyor ama üstlerden dolgunluk yok boş kalıyor yani buda sanırım mod plus ın verdiği eksiklik.Allaha şükürler olsun sorunsuz bir süreç geçiriyorum ama dediğim gibi insan bu kadar acı çekince arzuladığı görüntüye ulaşıp değsin istiyor doğal olarak.Yani istediğim görüntü için sanırım desteklilere ihtiyacım var buda canımı sıkıyor haliyle çünkü ben senin kadar ince yapılı da değilim biraz daha büyüğü olabilirdi diye düşünüyorum.işte kötü birşey ama insan kıyaslama yapıyor hep kendisini o yüzden sordum sizlere yoksa benim bünyemle mi alakalı bu kadar ufak bir fark yaratması diye meraktan

mehtapcım ilgin için çok teşekkür ederim içi rahatladı dediklerinden dolayı yapay bir görüntü bende oluşsun kesinlikle istemedim ama işte bunu söylediğim için doktorum high profil yapmayalım o zaman demişti o yüzden aklım onda kalıyor hep keşke demeseydim öyle diyee çünkü sonradan gördüğüm fotolarda öyle pek bir yapay görüntüsü yok.Şimdi de insanlar burada 10 cm lik farklardan bahsedince ne yaptım ben dedim hem sutyeni doldurmuyor hemde azıcık bir fark için miydi bunca çaba. ama memnun olmaya çalışıcam artık en azından eskisinden iyi diyip..bu arada watsap yok bende gerekte yok fotoyaa yazdıkların yetti çok sağol canım.sorunsuz süreçler dilerim hepinize

Benim ve eşiminde en çok korktuğu konu buydu.ya doğal durmazsa dışardan çok farkedilirse falan filan.çok şükür dokunduğunda bile hissedilmeyecek göğüslere sahip oldum:)) ilkay beyin de en önem verdiği şey aynı zaman da görüntü olarak doğallığı yakalamaktı.darısı tüm isteyenlere..

Canım dert etme sakın.burada o kdr çok paylaşımlar var ki . Hepimiz etkileniyoruz.şöle olsaydı daha mı iyi falan .ama kıyaslama yapmadan yeni haliyle görüntü güzelse sorun yok cnm. Evt hıgh profil olsaydı belki bu dediğin sıkıntı olmayacaktı.ama şuan için geri dönüşü yok keyfini çıkar.belki ilerde bir daha düşünürsün.bu arada çok teşekkür ederim canım.beğenmene sevindim. Öpüyorum seni

Canım yeni ameliyat olanlar bu süreçte hep bi pişmanlık yasarmış bunu okumuştum bi yerde buna hazırladım kendimi, sende bunu yap pişman olma çünkü emin ol cok guzeller, şanslıyız cunku bu süreci tamamladık şimdi sefasını sürme zamanı. Birkaç ay tadını çıkar fikirlerin değişmez ise hekimin ile görüşüp onun düşüncelerini al baktın cok mutsuzsun telafi muhakkak istiyorsun düzeltme yolunu o zaman düşünürsün, ama bu güzel ciciklerin tadını şimdilik kaçırma düşünecek cok vaktin olacak kendine zehretme. Bende bazen daha dolgun daha havalı durmasını istediğimde dolgulu takıyorum ama öyle boğaza kadar gelen iri gögüsler bana itici geliyor keyfi Halim'e göre dolgulu yada dolgusuz seçip alternatifli kullanabiliyorum, düşünsene büyük olanların bu şansı yok

aynen mehtapcım . inan merak ediyorum ama bulamıyorum protezi :) bu da beni mutlu ediyor. ilkay beyin de önerdiği teknik kas zarı altı yöntemiydi Allahtan. bu konuda kendimi şanslı hissediyorum.yakından görenler "ne kadar doğal bir görüntüsü var ben de yaptırcam " diyorlar hemen :)) özgüven tavan yaptı bir havalara girdim yawwww

Ahaha al benden de o kadar havalar hep güneşli hiç kararmıyor artık. Sunun verdiği özgüven hiçbirşeyde yok, Allah razı olsun İlkay Bey'den hiç istemediğim bişey olmadı operasyonumda ve sonrasında ay ne göğüsler gördüm Cok fena kötüydüler o yüzden bu kadar erteledim keske 5 sene önce yaptırsaymışım. Bundan sonra kadrolu hekimimdir kendisi ne işim olsa birtek ona yaptırcam çünkü dolgudan da cok memnun kaldım, Sırada cilt bakımı scar franksiyonel radyofrekans var onu da İlkay Bry'e yaptırcam..

haklısın ya. ben de sorun yaşayanları okudukça hep tırstım . inşallah bundan sonrada hiç sıkıntımız olmaz. kapsül oluşcak diye tedirgindim. en son kontrolümde bundan sonra da olmaz merak etme dedi. yaş ilerledikçe ihtiyaç dahilinde ilkayın beyin kapısını daha çok aşındırız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…