Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Tabiki saygi duyarim cok dogal bu davranisiniz

Tabiki once forumda vakit gecirecegim girmedigim zamanlarin acisini cikartacagim..
canım sen ne kadar akıllısın öle... koyduğun fotoğrafı internette buldum ama onu ne yapıcaz?? erkek üyesin di mi? hoşçakal
kızlar sakın ama sakın fotoğraflarınızı bu şahısa göstermeyin...

Evet canim aynen dikislere yakin yerler. Onceden meme alti boyunca komple sertti. Simdi yavas yavas geciyo.
bisey sorcam yaa bilen cevaplarsa sevinirim. Bu ameliyatin ilk ayinda adet duzensizligi oluyor mu? Normalde pek gecikmezdim
bendede ameliyatın 5. günü biraz geldi ara ara devam etti bugün 17. günüm hala hafif hafif kanamam oluyor çok uzadı ,sıkıldım ped kullanmaktan

yok kuzucuk demedin de bugün fotoğraflarını göremiyorm diye bir mesaj alınca acaba yanlış mı anlaşıldım foto koymuyorum diye açıklık getireyim dedim :)

ok canım anladım valla bu erkek milletinin ne yapacağı belli olmuyor. adam fotoğraf bile eklemiş. sözüm ona eski hali gibi netten foto atmış. ama ben yutar mıyım..
kimin emeği geçtiyse çok teşekkür ederim. anında müdahale ettiler valla.. gerçi bunlar yeni yeni üyeliklerle gene gelirler. geçende biri özel mesaj atmış. "slm minnos" yazmış, ben de "slm buyrun" dedim. ben burak tanışalım mı demiş.. tabi dedim adresini ver hemen tanışalım. tövbe yarabbi, akıllara ziyan bu ergenler..

yok kuzucuk demedin de bugün fotoğraflarını göremiyorm diye bir mesaj alınca acaba yanlış mı anlaşıldım foto koymuyorum diye açıklık getireyim dedim :)

Şöyle bir şey var ameliyat olduğun için sende yok bende var falan bu konuda bi anlaşmazlık çıkmıştı başka arkadaşla baştan söylerse sorun olmazdı..
bide şöyle bir şey var izlemeye alır mısın diye mesaj geliyor alıyorum foto ya bakıp gidiyorlar benim amacım fikir edinmek bu yüzden foto koyuyorum herkes memelerim ile ilgili fikrini yazabilir... yanlış anlaşılmk istemem bu yüzden sordum sana

bence herkesi izlemeye alma canım, ben bu açıklamayı erkek bir üye çıktığı için yapmıştım resim koyamıyorum diye beni de yanlış anlamasınlar diye, bende memelerimi ara ara kız kardeşlerime açıyorum değişiklikleri anlatsınlar diye , bu arada senin kiler çok muntazam , kız kardeşimle baktık şimdi oda çok beğendi , harika duruyorlar

canım sen benim fotoğraflarıma nasıl bakıyosun ki şuanda.. fotoğraflarımı gizledim ben

Sevgili minnos26 , mesajları yukarıya doğru tara bi bakalım, ben bu bahsettiğin mesajı kime yazmışım bulabilecekmisin ? Kız minnoşum seninkileri nasıl görücem gizledin biliyorum :) :)

Sevgili minnos26 , mesajları yukarıya doğru tara bi bakalım, ben bu bahsettiğin mesajı kime yazmışım bulabilecekmisin ? Kız minnoşum seninkileri nasıl görücem gizledin biliyorum :) :)
hee ok o zaman :) panik halindeydim de bu aralar biliyon erkek bi uye izliyo beni.. gerci duzelttim simdi ayarlarimi
Izlemeye aldiklarim gorebilir artik

Teşekkür ederim yseninkiler de öyle güzel durur inşallah minyon bi tip ollduğum için çok büyük istemedim ilk zamanlar küçük geliyordu şimdi çıplakken büyük gelmeye başladı listeme yeniden düzenlemek istiyorum bu ara herkese iyilik yapılmayacağını öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…