Evet bastan sona kadar okudum ve hala okumak istiyor canim cok hosuma gittiteşekkür ederim. baştan sona okudunuz mu gerçekten?? sizin fotoğrafınızı nasıl görebilirim? izlemeye aldım sizi ancak göremedim.
canım sen ne kadar akıllısın öle... koyduğun fotoğrafı internette buldum ama onu ne yapıcaz?? erkek üyesin di mi? hoşçakalTabiki saygi duyarim cok dogal bu davranisiniz
Tabiki once forumda vakit gecirecegim girmedigim zamanlarin acisini cikartacagim..
bendede ameliyatın 5. günü biraz geldi ara ara devam etti bugün 17. günüm hala hafif hafif kanamam oluyor çok uzadı ,sıkıldım ped kullanmaktanEvet canim aynen dikislere yakin yerler. Onceden meme alti boyunca komple sertti. Simdi yavas yavas geciyo.
bisey sorcam yaa bilen cevaplarsa sevinirim. Bu ameliyatin ilk ayinda adet duzensizligi oluyor mu? Normalde pek gecikmezdim
Canım @fazlanazlı arkadaşımızda benim fotolarımı göremediğini yazmış,lütfen yanlış anlamayın yada erkek olduğumu falan düşünmeyin benim de,cidden eşim çok hassas bu konuda resim koyamıyorumMune citipıtım adlı üyeyi nerden şikayet ederim bilemedim. lütfen yardım edebilir misin?
canım ben sana bişey demedim ki?Canım @fazlanazlı arkadaşımızda benim fotolarımı göremediğini yazmış,lütfen yanlış anlamayın yada erkek olduğumu falan düşünmeyin benim de,cidden eşim çok hassas bu konuda resim koyamıyorum
yok kuzucuk demedin de bugün fotoğraflarını göremiyorm diye bir mesaj alınca acaba yanlış mı anlaşıldım foto koymuyorum diye açıklık getireyim dedim :)canım ben sana bişey demedim ki?
yok kuzucuk demedin de bugün fotoğraflarını göremiyorm diye bir mesaj alınca acaba yanlış mı anlaşıldım foto koymuyorum diye açıklık getireyim dedim :)
ok canım anladımvalla bu erkek milletinin ne yapacağı belli olmuyor. adam fotoğraf bile eklemiş. sözüm ona eski hali gibi netten foto atmış. ama ben yutar mıyım..
kimin emeği geçtiyse çok teşekkür ederim. anında müdahale ettiler valla.. gerçi bunlar yeni yeni üyeliklerle gene gelirler. geçende biri özel mesaj atmış. "slm minnos" yazmış, ben de "slm buyrun" dedim. ben burak tanışalım mı demiş.. tabi dedim adresini ver hemen tanışalım. tövbe yarabbi, akıllara ziyan bu ergenler..
aman kız hayranlıkları batsın bunlarıniyi yanından bakalımminnos26 senin memeler hayran grubu oluşturuyor :)O kadar iyiler yani maaşallah :)
Bu mesajin gozumden kacmis canim simdi gordum.bendede ameliyatın 5. günü biraz geldi ara ara devam etti bugün 17. günüm hala hafif hafif kanamam oluyor çok uzadı ,sıkıldım ped kullanmaktan
yok kuzucuk demedin de bugün fotoğraflarını göremiyorm diye bir mesaj alınca acaba yanlış mı anlaşıldım foto koymuyorum diye açıklık getireyim dedim :)
Şöyle bir şey var ameliyat olduğun için sende yok bende var falan bu konuda bi anlaşmazlık çıkmıştı başka arkadaşla baştan söylerse sorun olmazdı..
bide şöyle bir şey var izlemeye alır mısın diye mesaj geliyor alıyorum foto ya bakıp gidiyorlar benim amacım fikir edinmek bu yüzden foto koyuyorum herkes memelerim ile ilgili fikrini yazabilir... yanlış anlaşılmk istemem bu yüzden sordum sana
canım sen benim fotoğraflarıma nasıl bakıyosun ki şuanda..bence herkesi izlemeye alma canım, ben bu açıklamayı erkek bir üye çıktığı için yapmıştım resim koyamıyorum diye beni de yanlış anlamasınlar diye, bende memelerimi ara ara kız kardeşlerime açıyorum değişiklikleri anlatsınlar diye , bu arada senin kiler çok muntazam , kız kardeşimle baktık şimdi oda çok beğendi , harika duruyorlar
hee ok o zaman :) panik halindeydim de bu aralar biliyon erkek bi uye izliyo beni.. gerci duzelttim simdi ayarlarimiSevgiliminnos26 , mesajları yukarıya doğru tara bi bakalım, ben bu bahsettiğin mesajı kime yazmışım bulabilecekmisin ? Kız minnoşum seninkileri nasıl görücem gizledin biliyorum :) :)
bence herkesi izlemeye alma canım, ben bu açıklamayı erkek bir üye çıktığı için yapmıştım resim koyamıyorum diye beni de yanlış anlamasınlar diye, bende memelerimi ara ara kız kardeşlerime açıyorum değişiklikleri anlatsınlar diye , bu arada senin kiler çok muntazam , kız kardeşimle baktık şimdi oda çok beğendi , harika duruyorlar
Teşekkür ederim yseninkiler de öyle güzel durur inşallah minyon bi tip ollduğum için çok büyük istemedim ilk zamanlar küçük geliyordu şimdi çıplakken büyük gelmeye başladılisteme yeniden düzenlemek istiyorum bu ara herkese iyilik yapılmayacağını öğrendim