meme büyütme-25 eylül

eveeeeeet canim senin adina cok seviniorum. surda bayrama nile ne kaldiki ???? sende nasil olucak ne kadar koyulacak. yuvarlak mi?
cumartesi günü randevum var esteworld bülent tekerekoğlu burda bı arkadasta yaptırdı ondan cesaret aldım ılk gorusmede doktor cok onemsemedi beni halıyle amelıyatta karar verıyorum dedi hergun cok fazla insan geldıgı ıcın benıde cok onemsemedi ama asagıda asıstanıyla amelıyat gununu aldım hemen ve cumartesi gıdıcem artık detayları sorucam meme dokun az yorumunu yapmıstı ölçünce ..ben dolgun ve yakısan bısey ıstıyorum omuzlarımda gogus kafesimde bence ince umarım cokta kucuk olmazlar ama doktora guvenıyorum bakalım neler dıcek

ne guzel canım inşallah bende burda boyle seyler yazarım zaten amelıyatı atlatayım bakırköy kompedana gidicem

kız bende de deli cesareti var :)) ama yanındakıler halınden anlamazsa ınsan mecbur kalıyo işte

aynen aynenn . kimse destek cikmio. simdi öyle birseyki bide her önüne gelenede söylüyemiorsun. hani hpimizin vardir ya sikca görüstü insanlar yani ister istemez is arkadasi olsun ne biliyim gittin yerde hep görüp sohbet ettin biri ama samimiyetini kafanda ölcemesin. ne tepki gelir seni kiracak bi sey mi söyler kalkip diye bende öyle kisiler varcevremde.. gurban oldugum tek bi arkadasim var oda dioki eger hayalinse yaptir umarim mutlu olursun ogün aslinda üniversitede olmak zorunda oldugu halde ben gelirim seninle girip cikana kadar beklerim sonra yaninda kalirim kalabildigim kadar dedi. okadarda yakin degil mesela .kendisi ile ayda yilda bi bulusur takiliriz. okadar sevindim duygulandimki. böyle arkadaslar cok nadir. iki en yakin arkadasim var cok karsilar. aylarca dil döke döke . amaaaa yok ben odunumun parasi misali ölsemde vazgecmem allah vazgcmem . hep böyleydim saten . onlarda iste naparsan yap karismayiz desteklemeyiz dediler. ama hastaneden almaya geliriz! aileme saten katiyen laffini bile edemem . cok tutucu bir ailedenim. o yüzden simdi birde trde olsaydim istanbulda falan daha beter olucakti belki ordakiler hele bi duysatopa tutarlar beni herhalde

aynen senı okadar iyi anlıyorum ki valla iş arkadaslarımdan biri biliyo zaten 3 kızız onları hıc takmam dısardan kuzenım var aklına guvendıgım ben soylemeden bana soylemestı aaa bende olacagımkı dedim nısanımda nısanlıgımı gıydıgımde 2 beden buyuten sutyenın ıcıne bıle corap koymustum okadar psikolojıyı etkılıyokı anlatamam dicem zaten sen de yasıyosun bunları ve sımdı evlenecegım adamın yanında hıc soyunmayacakmıyım allahım nasıl utanırım kendımı begenırım az buz bıse ederım :)) ama meme yok her erkek meme ıster az cok o da arkandayım nasıl mutlu olursan oyle olsun dedi ve aılemden kımse de bılmeyecek evet zahmetlı olacak daha yanımda kalacak bı arkdasımda bellı deıl toplamda etrafımda 4 kişi biliyo :) ama yapıcam bıseyler annemın demesi gıbı evlenınce buyur..cocuk yapınca buyur..kucuk meme ne guzel sarkmaz....aman hepsı yalan bende kafama koydugumu yaparım aslında evlendıkten sonra yaptırsam hem rahat hem sıkıntısız hallederdım ama balayımı falan gıyemeyecegım iç çamasırlarına bakmakla gecırmek istemedıgım için hırsım tavan yaptı :)

hakklisin ayni seyleri bende düsüyorum . bende birak nisanli olmayi erkek arkadasim falanda yok. yani tamamen kendi arzum oldugu icin yapicam bunu . kendi kendimle rahat etmek icin. ve zaten önümüzdeki 2-3 sene cocuk falan düsünmüyorsan saten . hic bisey sakincasi olmazbence ben hastanede calistim bi kac kadin gördüm silikonlu dogum yapan hicte öyle bozulma falan olmamisti yani yukardan bakinca. tabi ciplak görmedim. ama soramadimda nasil oluyo bozuluyomu falan diye. takma hic birseyi . yaptir gitsin anasini satimmmm sansliin bak en önemlisi nisanlin arkanda . vnm

bu da benım kendı kararım hep takıntılıydım ama fırsat suan oldugu ıcın canım tabı olayın boyutu evlencgım ıcın bıkac ay ıcınde daha da degısıyo hep onu dusunur oluyosun valla çalışıyorum üstelik ceyızlede ugrasırken kredı cekecegım bu iş için ayda 200-300 arası 24 ayda ödeyecegım işte o mutlulugun yanında bu sıkıntı vermıyo pek bakalım canım bi atlatsam şansımı okadar zorluyorum ki insallah agrım sızım olmaz tabı aksılıkte olmazda atlatırım :)

inşallah ikimizde kurtulurz hatta olacak tum arakadaslara Allah kolaylık versin..canım kendı cocugum olsun ıstesin hep arkasında olurum dıyorum

evet canım senin de konu az çok biliyorum inşallah taşların düşer kurtulursun çok gecmıs olsun
saol tatlım inşallah yaa kafayı yedım resmen ama er yada gec olucam sonuçta süreç uzuyor o kdar olayımda gec olsun dıyorum ama sabırsızım o kdar hazır olunca :)

esteworld harıka bır yer çokta başarılılar kesınlıkle harıka sonuç alacaksın cnm

bana toplam ameliyat ucak bileti, otel hepsi icinde 3000 euroya gelecek..burada tanidik doktorum var, bir sey olursa ona gidecegim..burada sadece ameliyata 5500 euro dediler

ben de yalnız gıbıyım zaten ama boyle olmazsa hep mutsuz olacagım yanı nısanlıyım ve bu sekılde evlenmek istemıyorum kızlar
bende öyle düsündügüm icin yalnizda olsa yaptirmaya karar verdim...bir kac gün aci cekerim belki ama sonunda mutlu olurum insallah..hem daha ne kadar bekleyeyim.yasimda gidiyor..sizin gibi pek genc degilim ben canim

ben türkiyede yaptirsaydim hasan findik' tan baskasina gitmezdim. onunda bana söyledigi 4000 euro hotel konaklama ve hersey dahil ucak bileti haric tabi . eee . diyelim ucak bileti, bunun aksam yemegi var . harcligi var istanbula kadar gelmisken hic bi cöp almicaksin? paraya ihtiyacin olmicakmi? . yine para . yani yuvarlak hesap yine 5000 diyelim hadi en az 4500- 4800 ve benim sadece sezon zamanlarinda gitme firsatim oldugu icin zaten biletde ucuz bulamazdim pek diye düsündüm . burdaki doktorumun dedigi 5000euro yani hemen hemen ayni . oyüzden neolur neolmaz her ithimale karsi burda olmayi daha makul gördüm . hasan beye güvenmedigimden degil yanliz basima epey zorlanacagimi hesapladigimdan . bu karara vardim cnm . :)

tabii canim karar senin. insallah güzel sonuclar aliriz..ben burada yazarim sonuclari artik

bende öyle düsündügüm icin yalnizda olsa yaptirmaya karar verdim...bir kac gün aci cekerim belki ama sonunda mutlu olurum insallah..hem daha ne kadar bekleyeyim.yasimda gidiyor..sizin gibi pek genc degilim ben canim
eminim gençsinizdir :) inşallah kavusuruz yeni memişlerimize

inşallah tatlım ya seninkıleri gördüm süperler masallah ne zaman amelıyat oldun ve kaç cc? :)
canım ben 24 hazıranda oldum amelıyatı..300cc takıldı :) cokta memnunum ınanılmaz dogal yaptı doktorum goren zaten baya dolag sankı senın gıbıler dıyınce daha bı sevınıyorum darısı başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…