• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme-25 eylül

evet. terminim bayramdan sonraya 09/10/2014 aldigim tarih. bende az bucuk gizli sakli yapiorum :KK42: o yüzden daha fazla beklemek istemedim. bende biraz deli cesaretti vardir. doktorun asistani bu tarihten sonra sene sonuna kadar hic bos randevu yok diyince. hic fazla düsünmeden . tamam aliorum bu tarihi dedim. bakalim nasil olucak... ya arkadaslar bi sorum olucak. ammeliyattan sonra size bisey verdilermi . elinize eve giderken.? bi belge kagit ne yapildi nasil yapilde vs. vs ?? merak ettim
benımde cok buyuk ıhtımal 9 yada 10 ekim olacak bu ay taş amelıyatı olacağım normalde 9 eylüldü ..aynı tarıhe denk gelecegız cnm :)

benımde cok buyuk ıhtımal 9 yada 10 ekim olacak bu ay taş amelıyatı olacağım normalde 9 eylüldü ..aynı tarıhe denk gelecegız cnm :)
kısmet olmadı bu ay meme amelıyatı iptal oldu.. cok sabırsızım okdar bekledim ama kısmette bır ay daha beklemem varmış.

öyle, nasip kismet.
hayirlisi olsun. gec olsunda güc olmasin. artik napalim. ozaman bizimkiler ikiz olucak belkide desene. memislerimizin dogum tarihi . hangi burc oluyo . terazi mi ? :KK70:
daha dogrusu bizim icin büyük bir degisiklik olucak. ameliyattan sonra yeni bir hayat baslicak. mutlu bir hayatttttttt. insallah :KK5: belkide aglarimmm sevincteeeen aynada ilk kez gördügümde. üzüntü ve hayal kirikligindan olmasinda. ...

öyle, nasip kismet.
hayirlisi olsun. gec olsunda güc olmasin. artik napalim. ozaman bizimkiler ikiz olucak belkide desene. memislerimizin dogum tarihi . hangi burc oluyo . terazi mi ? :KK70:
daha dogrusu bizim icin büyük bir degisiklik olucak. ameliyattan sonra yeni bir hayat baslicak. mutlu bir hayatttttttt. insallah :KK5: belkide aglarimmm sevincteeeen aynada ilk kez gördügümde. üzüntü ve hayal kirikligindan olmasinda. ...
hahah evet öyle olacaklar :D terazi burcu olacak bizim memişler :) valla cok güzel olacak cok büyük bir yenılık cok iyi gelecek pskolojmize :) inşallah bi sorun olmayacak cnm bende buyuk ıhtımal aglayabılırım mutluluktan :)

evet. terminim bayramdan sonraya 09/10/2014 aldigim tarih. bende az bucuk gizli sakli yapiorum :KK42: o yüzden daha fazla beklemek istemedim. bende biraz deli cesaretti vardir. doktorun asistani bu tarihten sonra sene sonuna kadar hic bos randevu yok diyince. hic fazla düsünmeden . tamam aliorum bu tarihi dedim. bakalim nasil olucak... ya arkadaslar bi sorum olucak. ammeliyattan sonra size bisey verdilermi . elinize eve giderken.? bi belge kagit ne yapildi nasil yapilde vs. vs ?? merak ettim

hayırlı olsun şimdiden cnm:) kime yaptırıosun ameliyatını?

evet canım doktorun asıstanları olmus amelıyatı onlarda 3.gunu işe baslamıslar bu konuyu onlarlada konustum bakalım işte bıraz bu sıkıntı :KK43:
Kişiden kişiye değişir benim bugün 6. Gün bitti bütün gün Bakırköy de arkadaşlarım la gezdim alışveriş vs çocukları parka götürdük çalışıyor olsam p.tesi başlayabilirdim sonuçta patates çuvalı taşımıyoruz :D senin nasıl olacak bilmiyorum inşallah ağrın sızın olmaz

İki tane silikon kutusu verilmiş içine baktım sertifika mı bi kart vardı onu aldım diğerlerini almadım napacak kullanım kılavuzunu ahahah valla ben fatura falan bile almadım

evet fiyatlar cok ucuk burda . Allah gostermesin bir problem ciksa bi rahatsizligim olsa durmadan tr ye mi gitcem :( o yüzden burda olmaya karar verdim. insallah sende güzel sonuclar alirsin canim. nerde olursa olsun doktor mühim olan 100% senin doktora olan güvenin. gerisi bos. sen ne kadar ödiceksin peki( eger sormamda bi sakinca yoksa) ne kadar cc koyulucak ?

canım hayırlı olsun kararın korkma olup bitecek gözünde okadar büyütme zaten tahlıllerın yapılacak bı sorun çıkarsa zaten yapmazlar göğüs amelıyatında kan kaybıda yaşamayacağına göre bence şimdide gögüslerinn hayellerını kurmanı öneririm :KK66:
teşekkürler canım belki yersiz korku ama insan gizli yapınca ürküyo işte :)

bol sanslar canim . :KK25: umarim biran önce en güzel sekilde problemsizce ameliyatini olur cikarsin isin icinden . bende senden iki hafta sonra olucam. Allahtan birsey cikmazsa. hakkinda en hayirlisi olsun . hayatin boyu seni mutlu edicek sonuclar elde etmen dilegile....
inşallah canım ıkımızde atlatırız valla dusunuyoum bayramın ılk gunu 10 gunluk olcak okadar heyecanlıyım ki nişanlım bile merak edıyo :)

kız bende de deli cesareti var :)) ama yanındakıler halınden anlamazsa ınsan mecbur kalıyo işte :(

bende 16 eylül oluyorum canim..birde yalniz gidecem.korkuyorum ama cokta istiyorum..hayirlisi olsun ikimiz icinde
ben de yalnız gıbıyım zaten :( ama boyle olmazsa hep mutsuz olacagım yanı nısanlıyım ve bu sekılde evlenmek istemıyorum kızlar :(

Back