Meltoo'nun evi..

Amin canımm çok çok teşekkür ederim. İnşallah hayatm saol güzel dileklern içinnna.s.

gule gule oturun saglikli mutlu ins:)
kizinizin odasi cok guzel olmus cok begendim

böyle her şey daha yerli yerince olmuş her koltuğun her köşesi rahatça kullanılıyor..
eski halinde koltuğun bir köşesinde tam oturulamıyordu çünkü önünde sehpa vardı...
böyle daha güzel olmuş:içelim:

emeğinize sağlık

yeniden özür dilerim ya..

bu arada tavsiyemi dikkate aldığınız için teşekkürler:1hug:
ama uğraştığınıza değmiş..
çok öptüm sizia.s.a.s.[/QUOTE]
kesinlikle daha iyi olmuş öneren arkadaşı tebrik ederim.melto sakın salonun yeni halini değiştirme.mobilyalar daha iyi göstermiş kendini

canim eviniz cok güzel..özellikle meleginin odasi...
Rabbim saglikla huzurla oturmayi nasip etsin..mutlulugunuz hic eksilmesin

salonun perdesi ve banyonun aynasiyla lavobosu favorim oldu.
harika görünüyorlar. güle güle oturun. bende ankaraya tasinicam insallah. tr deki mobilyalar coooook güzel ve sizinki gibi güzel bir zevkle birlesince böyle muhtesem bir tablo cikmis ortaya. huzur eksik olmasin insallah evinizden

heryer ayrı guzel yaa RABBIM mutlulukla oturmanızı nasıp etsın cnm
bebek odası cok kokoş annesıne mı cekcek ne:roflol:
otrma odandakı koltuk cok şık perdeler halılar hepsı ayrı guzel
gule gule oturun

salon zevkimiz aynı.koluklarım benide siyah,kırmızıyı oturma odamda kullandığım için aynı rengi salonda düşünmüyorum o yüzden şarabi pembeyi düşünüyorum senin o duvar kağıdı olan yeri.kafamdaki planın bir benzerini görmek ve çok beğenmek bayılmak içimi ferahlattı.sizce nasıl olur şarabi pembe??ama perde için çok iyi bi örnek oldu bana.bebeğinin odasına bayıldım evlenir evlenmez ben de istiyorum:)güle güle oturun canım.alkisalkisalkis

canım evine bayıldım...salon bebiş odası mutfak banyo hepsi süper...özellikle renklere bayıldım...bende kırmızı siyah hastasıyımsırnaşık şey

güle güle huzurla oturun inşallah...bebeğinizde analı babalı büyüsün:1hug:

öylede çok güzel olur canım bence, ama sonra resimlerini ekle bakalım olurmu, teşekkr ederim bu arada

çookk çok teşekkr ederim canım güzel dileklerin için amin

girişiniz çook çok süper.. çok ayrı bir havası var....

kızınızın odası muhteşem çok mükemmel... iyi günlerde huzurla yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…