Amin canımm çok çok teşekkür ederim. İnşallah hayatm saol güzel dileklern içinnna.s.gerçekten çok güzel bir ev...her ayrıntısı düşünülmüş zevkle emekle döşenmiş..
insanın kendisini yansıtması çok zordur ama başarımıssın tebrik ederimalkisalkisalkis
uzun sağlıklı ve güzel bir ömrünüz olsun evinizdea.s.
böyle her şey daha yerli yerince olmuş her koltuğun her köşesi rahatça kullanılıyor..ah ya çok özür dilerim:çok üzgünüm:
unutmuşum ben
evet bir de hamileydi sen değiştirmişsin ellerinize sağlık zaten çok güzel bir evdi daha da güzel olmuş benim tercihim bu görüntüden yana daha ferah olmuş ve o kırmızı koltuk daha göstermiş kendini böyle..
öylede çok güzel olur canım bence, ama sonra resimlerini ekle bakalım olurmu, teşekkr ederim bu aradasalon zevkimiz aynı.koluklarım benide siyah,kırmızıyı oturma odamda kullandığım için aynı rengi salonda düşünmüyorum o yüzden şarabi pembeyi düşünüyorum senin o duvar kağıdı olan yeri.kafamdaki planın bir benzerini görmek ve çok beğenmek bayılmak içimi ferahlattı.sizce nasıl olur şarabi pembe??ama perde için çok iyi bi örnek oldu bana.bebeğinin odasına bayıldım evlenir evlenmez ben de istiyorum:)güle güle oturun canım.alkisalkisalkis
canım evine bayıldım...salon bebiş odası mutfak banyo hepsi süper...özellikle renklere bayıldım...bende kırmızı siyah hastasıyımsırnaşık şey
güle güle huzurla oturun inşallah...bebeğinizde analı babalı büyüsün:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?