Meltoo'nun evi..

teşekkür ederim canım Allah sana daha iyisini nasip etsin
ev kendimizin canım
hiç kiralık eve bu kadar masraf yapılırmı kızzznaniknanik
mutfak banyo giriş salon balkonlar kiler vs. hep sonradan yapıldı

bebek odası çok güzel zevkle döşenmiş
anneannemizin zevki..teşekkür ederiz:CüvCüv:

vaaaov, çok göz alıcı, şıkır şıkır bi ev olmuş, mutlu mesut yaşamanız dileğiyle...
amin canım çok sağol

canım evin çok güzel gerçekten çok zevkle döşenmiş bir ev
mutluluğunuz bebeğinizle bin kat daha katlansın
iyi günlerde oturun evinizde
inşallah canım, o gelince evimiz şenlenicekgamyoncuiremsu

gercekten cokk harika bir ev Allah mutluğunuzu bozmasın güle güle otur cnm
amin tatlım cümlemizin...

canım evinin her köşesi çok güzel,kızının odasına bayıldım,Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin canım
çoook teşekkürler hayatım, amin

kızının odasına bayıldımmm.çok şeker..
bende bayılıyorumm hiç çıkasım gelmiyoodelikafadulden teşekkürler canım

cok güzel bayildim evine güle güle otur
amin canım çok sağol

a.s.a.s.a.s.

tam anlamiyla evine bayildim canim....
gercekten zevkle dösenmis...
agiz tadin bozulmadan, prensesinle ve esinle güle güle otur insallah...

evin çok güzel meltoo..hangi bir detaya değinsem ki..yatak odandaki halının markasını sorabilirmiyim canım..bir de evin kaç metrekare..çok geniş ve kullanışlı...hele hele bebişin odası

bebeğinin odası salondaki kırmızı koltuğun ve yatak odan çok güzel gözüküyorrr
güle güle oturunnn inşallah

aktinya,Winston;çakırgözlü;yesilgosluMELEK;icimdeki_sen,PasakliMinikTanrica;sgefox;

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, bebişim doğdu onun için uzun süredir yazamadım

evin çok güzel meltoo..hangi bir detaya değinsem ki..yatak odandaki halının markasını sorabilirmiyim canım..bir de evin kaç metrekare..çok geniş ve kullanışlı...hele hele bebişin odası

sağol tatlım daha iyileri senin olsun halının markası atlantik, ev 160m2

canım o kadar uğraştık değiştirdik bakıpta bişey yazmamışsın nasıl olmuş diye aşkolsuuunnn

canım evin AŞK dolu bir ev renkleronu yansıttı bana çok beğendim huzurlu mutlu sağlıklı yaşlanın yuvanızda.

Evin çooooOk güzeLyasakkelime Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin bir ömür
Arkadaşın tavsiye ettiği değişikliği yapmışsın çok hoş çok güzel olmuş.1. olan güzel bana göre kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…