- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
ayyy bende bu evde yaşamak istiyorum :) ablacım evinn gercekten çokk hosss her kosesı farklı bı zevkle dosenmıs dolu dolu ama göz yormuyo bebişin odası zaten ayrı bı guzel ALLAH ım onada cok güzel günler göstersin inşallah .evinde hayatının her alanında sana bir ömür mutluluklar diliyorum yine hamileymişssin sanırım ALLAH ım onuda saglıkla kucagına almayı ve bu sıcak güzel yuvanıza hayırlısıyla onunda katılmasını nasip etsin ..erinmeyip bizlerle paylaştıgın için teşekkürler
,meltocum evinde eşinle, evladınla mutlu huzurlu oturman dileğiyle..özenle döşenmiş bir ev olduğu belli çok hoş seçimler yapmışsın hiç bir kusur göremedim herşey mükemmel yani ama gerçekten kızının odası çok güzel inş. kaderide güzel olur..ömür boyu mutluluklar diliyorum...
Çok saol canım teşekkür ederim,evet canm biraz fazla aksesuar oldu şu an eledim bi kısmını,bu arada senn için resimlerrevin her yeri super büyük banyo çok çok hoş, lavabo ilginç o kısmın ayrıntılı fotosunu rica etcem mümkünse :1rolleyes: musluk bi değişik görünüyor ama seçemedim tam :icecream:
sadece giriş yorucu göründü gözüme :bbo:
hayırlı uğurlu huzurlu olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?