Meltoo'nun evi..

evin her yeri super büyük banyo çok çok hoş, lavabo ilginç o kısmın ayrıntılı fotosunu rica etcem mümkünse :1rolleyes: musluk bi değişik görünüyor ama seçemedim tam :icecream:
sadece giriş yorucu göründü gözüme :bbo:
hayırlı uğurlu huzurlu olsun a.s.

evin çok güzel huzurla otur inşallah.konsol ve gümüşlükleri nerden aldın acaba.benimde salonum siyah kırmızı.konsol ve gümüşlük alıcam.seninkiler çok hoşuma gitti.markasını ve fiyatını yazarsan sevinirim.kestane kebap acele cevap:)

ayyy bende bu evde yaşamak istiyorum :) ablacım evinn gercekten çokk hosss her kosesı farklı bı zevkle dosenmıs dolu dolu ama göz yormuyo bebişin odası zaten ayrı bı guzel ALLAH ım onada cok güzel günler göstersin inşallah .evinde hayatının her alanında sana bir ömür mutluluklar diliyorum yine hamileymişssin sanırım ALLAH ım onuda saglıkla kucagına almayı ve bu sıcak güzel yuvanıza hayırlısıyla onunda katılmasını nasip etsin ..erinmeyip bizlerle paylaştıgın için teşekkürler

meltocum evinde eşinle, evladınla mutlu huzurlu oturman dileğiyle..özenle döşenmiş bir ev olduğu belli çok hoş seçimler yapmışsın hiç bir kusur göremedim herşey mükemmel yani ama gerçekten kızının odası çok güzel inş. kaderide güzel olur..ömür boyu mutluluklar diliyorum...

Canımm çok teşekkür ederim.Allah sana çok daha güzellerini nasip etsin.Kız ne hamilesi dur daha kızım minicik:))

,
Amiin canım çok saol...

Çok saol canım teşekkür ederim,evet canm biraz fazla aksesuar oldu şu an eledim bi kısmını,bu arada senn için resimlerr

Cnm evin harika olmus salonun 2 halini begendim
mutlulukla huzurla oturun evinizde

Evin çok güzel bende en çok kızının odasına bayıldım allahım inşallah banada hayırlı bir evlat sağlıklı sıhatli bir bebek verirde bende bu şekilde döşerim teyzesi...

Evin pırıl pırıl çok temiz bakımlı ve lüks duruyor..

canım evın cok gusel gule gule otur rabbım saglık mutluluk huzurla oturmayı nasıp etsınız bebısınlee

ağız tadıyla oturun inşallah
bebeğin odası cok güzel ya bayıldıım

ev çok cezbedici müthiş ve de ilginç.. duvardaki kırmızı dekorları nereden aldığını sorabilirmiyim*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…