Meltoo'nun evi..

Güle güle oturun canım.
Ama en güzel, en beğendiğim yer bebişin odası yaa harikaaa

her köşeşi çok güzel özellikle bebeğinin odasına bayıldım
güle güle oturun ömür boyu ınsallah

güzel, değişik güle güle oturunkaydirigubbakcemile5

güle güle oturun ... daha sade karmaşadan uzak ev dekarasyonu olabilirdi..

Son düzenleme:
Güzel bir evin var canım, iyi günlerde otur.
Ben en çok kırmızı koltuğunu beğendim.

Evin çok güzel canım ama, ama fazla incik cocuk var. Biraz ayıklarsan incik boncuğu evinin güzeliği biraz daha ortaya çıkar.CADIARZU

Mikemmel bayıldım çok kokoş çok süslü. Ben o salondaki kırmızı koltuğa bittim. Seda Sayan görse alır onu stüdyosuna söliim.

ilk fotoğrflar giriş bölümü sanırım çok hoş ilgi çekici duruyor

şeker hayatım da gördügüm en iiiiiiiiiiiyrenç giriş, ( ben biraz görgüsüzlük var her halde ) bir iç mimar olaralak gördügüm en uyumsuz kopuk bir salon ( perde berbat uyum sıfır) sadece çocuk odasındaki mobilya güzell lütfen ev döşemesi konusunda kimseye fikir vermeyin rica ediyorumm kusura bakmayın böle bir manzara karşısında yorum yapmadan gecemedimm

Güyya iç mimarsın ama daha yazı yazmayı bilmiyorsun..
Ev sahibi arkadaşı tanımıyorum ama senden kat kat görgülü olduğunu düşünüyorum..
Yorumundan ne kadar seviyeli bir insan olduğun anlaşılıyor..

O an edebi bir sunum vermediğim için pek de önemsemedim neyi nasıl yazdığımı... Hem o fotoğraflar karşısındaki hissettiklerimi ancak o şekil cümleler ifade edebilirdi.. Doğaçlama yani noktası virgülüne kadar.. Do you under stand me?

gördüğüm en güzel bebek odasından biri bayıldım valla

çocuk yapasım geldi

kızınızın odasına bayıldım :81:
çook güzel olmuş.... deliksiz uykulu geceler geçirir inşallah odasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…