Meltem Hanım size acil tekrar ihtiyacım var

bahardy

özledimTürkiyemgeliyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
221
0
Saygilarimla Meltem Hanim,

nasilsiniz? umarim iyisinizdir...

ben size esimle olan problemlerimi paylasmisdim, yani esim ben ve esimin ailesi hatirlarsaniz....

sizin tavsiyeniz üzere bir psikolog a gitmeye basladim ve esimde bu sürece katildi, suan nazar deymesin esim cok iyi, cok mutlu bir hayatimiz var....

size cok ama cok tessekür ederim....

YANLIZ SIMDI COK BÜYÜK BIR SORUNUMUZ OLUSTU
offf su ailesi bi rahat biraksa bizi offfeyvahedigeldismile

olay su :
esimin babasi takvim yapraklarina 6 sayfalik bir mektup (diyelim) yazmis.
is arkadasi sabah evimize kapiya basti esimi kapiya asagiya cagirdi, ve mektubu verdi birde aileni üzme diyerek gitti.

neyse mektubun icindekileri : tatli oglum özledim gel, sonra birden sen bizim oglumuz olarak geliyorsan gel, sonra bak seni afediyorum (sanki yanlisi biz yapmisiz gibi) sonra birden bela okuyor, yani anliyacaginiz karma karisik bir mektup.esime tehdit ediyor simdi gel, gelmesen birdaha bulamaszin beni diye.

esim cok sinirlendi tabi :KK43: ama artik sakin bir sekilde :)

neyse bende artik git ailene dedim baksana dosaj gitikce artiyor dedim.
oda tamam gideyim de ben o eve girisem bütün kötü günlerim aklima gelir dedi o duvarlarla bir ara samimilesmistim dedi simdi istemiyorum orada kendimi tutamam dedi, bende peki psikologumuza gidelim seni rahatlatir dedim,sonra gidersin...

yanliz o tatilde baska doktordan termin vermiyorlar 12ay a kadara doluyuz diyorlar napmaliyiz????

X