Toksit ve şiddetli Evlilik

neden ki?

resmi nikahı yeni yapmışlar
öncesinde dini nikahlıymışla --hoş madde kullanan adam da dini nikah ne kadar takar bilmiyorum. orayı birlikte yaşamaya tepki gelmesin diye uydurmuş olabilir.

yani belki 1 belki 2 senedir adamla birlikte
burada "daha 21 yaşındaaa" diye kızanların aslında bu kızın adamla 18-19 yaşındayken tanışmış olmasını atlaması ilginç
Ama aklı başında insanın üst üste bu kadar saçma şey yaşaması normal değil. Hatta şaka gibi bir konu

Ama aklı başında insanın üst üste bu kadar saçma şey yaşaması normal değil. Hatta şaka gibi bir konu
Almanyadaki (almanyada doğmuş/yetişmiş olanlar, okuyup tr'den gitmişler değil) Türk kızlarını bir bilseniz böyle konuşmazdınız. o kadar çok ki bu modelden aklınız durur.

zihinleri en fazla 9 yaşında
bedenen süse makyaja da genelde o yaşta başlayıp evlenmek için 18'lerini zor bekliyorlar
öyle bir model işte...

konu sahibini tanımam etmem de inandırıcı değil demeyin yani kanlı canlı bir sürü örneği var
üstelik bunun anne-baba da yok ortada.
çünkü çocuklar saçmalasa da anne babalar bir şekilde sigorta görevi görüyor çoğu kez. (gerçekten o kadar çok vaka gördüm ki yani keşke gerçek olmasa)

Sizde değersizlik hissi var. 21 yaşında Almanyada büyümüş bir genç kızın kendisi ile yalan dolanla evlenen, madde kullanan, şiddet uygulayan ve böylesine dengesiz bir adamla ne işi var? Bir de ne yapmalıyım diye soruyorsunuz? Yapmanız gereken belli değil mi? Dua edin çocuğunuz da olmamış. Hemen Almanyaya dönüp kendinize yeni bir hayat kurun, yaşadıklarımızdan ders çıkarıp arkanıza bile bakmayın. Psikolojik destek alın. Yoksa siz bu adama tekrar dönersiniz.

Sizde değersizlik hissi var. 21 yaşında Almanyada büyümüş bir genç kızın kendisi ile yalan dolanla evlenen, madde kullanan, şiddet uygulayan ve böylesine dengesiz bir adamla ne işi var? Bir de ne yapmalıyım diye soruyorsunuz? Yapmanız gereken belli değil mi? Dua edin çocuğunuz da olmamış. Hemen Almanyaya dönüp kendinize yeni bir hayat kurun, yaşadıklarımızdan ders çıkarıp arkanıza bile bakmayın. Psikolojik destek alın. Yoksa siz bu adama tekrar deneyin

Evet Haklısınız zannedersem öyle, ama unutamam diye çok korkuyorum aynı zamanda yalnızlıktan da çok korkuyorum.. o yüzden adım atamıyorum.

Nerden tutsan elinde kalıyor. 13 yaş büyük boşanmış çocuklu adamla işin ne? İmam nikahlı ailesi ile oturmayı niye kabul ediyorsun?
Adamın çocuğu var ve o çocuğu hangi hakla istemiyorsun? Sana onca hakaretleri ediyor, madde kullanıyor, bıçak çekiyor ve siz napsan diye mi soruyorsunuz?
Sizce napnalısınız?

Evet Haklısınız zannedersem öyle, ama unutamam diye çok korkuyorum aynı zamanda yalnızlıktan da çok korkuyorum.. o yüzden adım atamıyorum.
Neyi unutamayacaksın? İyi günlerinizi mi? Mükemmel kocanızı mı?
Çocuk falan olmadan dönün Almanya ya ve psikolojik destek alın.

Bu adamla beraber olmaktan korkmuyorsunuz yanlızlıktan mı korkuyorsunuz ? Kusura bakmayın böylesi kolayınıza geliyor şuan.

Şimdilik yaptığınız hataların farkında değilsiniz 30 yaşına geldiğinizde o zaman anlayacaksınız.

Yaş 21.
1 senedir birliktelik.
Yalan, dolan, güvensizlik...
Aradaki yaş farkı.
Paranoyak bir adam.
Bu kadar işin içinde 4 gebelik.
Çocukluğunuz kötü geçti diye bundan sonraki hayatınızı da kötü geçirmeye gerek var mı?

Hani bu yurtdışı gelişmişti insana değe veriyordu?
Senin şu yaptığını en cahil kadın yapmaz kendine. Bırak git geldiğin yere hayatını kurtar.
Sadece çocuk konusunda haksızsın. Senden daha kıymetli olmalı her zaman

Yaş 21.
1 senedir birliktelik.
Yalan, dolan, güvensizlik...
Aradaki yaş farkı.
Paranoyak bir adam.
Bu kadar işin içinde 4 gebelik.
Çocukluğunuz kötü geçti diye bundan sonraki hayatınızı da kötü geçirmeye gerek var mı?
Aslında bakarsanız iş işten geçmiş değil. Henüz 21 yaşında isterse her şeyi yapabilir
Önünde 2 seçeneği var; ya bu kart zampara kocasıyla kalıp ona boy boy çocuklar doğurup hayatını mahfedecek, yada ayrılıp hayatının kontrolünü ele alacak. Bu kadar uyarılardan sonra ben hata yaptım da diyemez. seçim onun hangisini seçerse artık.

ahahah
kızın büyükannesi bile almanyada yahu kendisi 3. nesil yani

Almanya şimdi bu IQ'da insanları almıyor tabii ki ama
zamanında o kadar çok almış ki işte bitmiyorlar....
Nesilden nesile geçen bir IQ 😊😂
Kendi neslime tüküreyim,benimkiler kalakalmış Türkiyede. Şimdi uğraş dur 👏🏻😁

Konudan bağımsız, ben eşinizin eski eşi ile nasıl ve neden boşandığını merak ettim. Ayrıca üzüldüğüm tek şey çocuk oldu. Umarım annesi/anne tarafı iyidir de ileride sizin gibi hataya düşünce onu baştan uyaracak birileri olur etrafında.

Merhabalar Hanımlar,
Biz Eşimle yaklaşık 3 Aydır resmî Nikahlıyız. Bir sene önce de Dini Nikahlandık. Ben 21 Yaşındayım Eşim ise 34 Yaşında. Aramızda 13 Yaş var. Ben Almanya’da doğdum büyüdüm. Türkiyeye Gelin geldim. Eşim daha önce bir evlilik yaptı ve 7 Yaşında bir Kız çocuğu var. İlk zamanları İlk evliliğini Çocuğunu ve Yaşını benden gizledi. Sonradan ortaya çıkan bu durumu ben epey kabullenemedim ama beni bir şekilde herşey güzel olacağına inandırdı. Sonradan maalesef hiç öyle düşündüğümüz gibi güzel olmadı hiç birşey. Dini Nikahlandık ve Annesiyle Kardeşiyle Yeğenleriyle birlikte yaşamaya başladık. Maddi durumu varken ev açmadı, her haftasonu kızını getirdi. Bana inat sürekli onunla ilgilendi ve beni çok yalnız bıraktı. Sonra ben kızını kabul etmediğim için beni Almanyaya gönderdi. Çok üzüldüm çok yalvardım ama beni istemedi. Almanyada ben kendime yeni hayat kurmuştum. Sıfırdan başladım. Evim oldu İşim oldu. Ve yeni insanlar ile tanıştım. İçimdeki o kin ile, o psikologi ile ona inat yeniden sevilmek ve sevmek istedim. (Benim bir Ailem yok sayılır. Annem ve Babam boşandıktan sonra yeniden evlendiler ben Babaannemle kalıyordum oda vefat edince ben şuanki eşimle tanıştım ve evlenme yoluna girdim)
Eşim Ailem olmuştu, Herşeyim olmıştu.. oda beni Herkes gibi bırakınca cok zoruma gitti.
Neyse Aylar geçti Eşim yine bana yazmaya başladı, Beni cok sevdiğini cok pişman olduğunu ve yine geri dönmemi istedi. Busefer herşey daha güzel olacağını busefer herşey olması gerektiği gibi olacağını dedi. Ayrıca onu sürekli Ailesi bana karşı doldurduğunu ve beni cok kötülediklerini söyledi.
Evet bu gerçekten öyleydi. Eşimin Ailesi sürekli beni ona kötülüyorlardı, banada Eşimi kötülüyorlardı.
Ağlayarak bana yalvarıyordu gel diye. Ve yine gittim. Busefer de gerçekten dediği gibi oldu ve evlendik.
Ama Çocuk sorunu hep devam etti. Biz hep çocuk için kavga ettik. Birde üstüne 4 defa düşük yapmış olmam beni tamamen yıprattı.
Eşim hiç birzaman yanımda olmadı. Sürekli onun çocuğunu dert ettiğim için bana müstahak olduğunu çocuk çocuk diye sürüneyim inşallah diye ağır sözler kullandı.
Eşim aynı zamanda çok kıskanç bir insan. Sürekli aldatıldığını düşünüyor. Makyaj yapmamı süslenmemiş yasaklıyor bana. Yalnız dışarı çıkmama müsade etmiyor. Telefonumu sürekli kontrol ediyor. Her dışarı çıktığımızda ona baktın şuna baktın diye kavga ediyoruz.
Benim gözüm dışarıda olduğunu iddia ediyor. Tüm sosyal medyalarımı sildirdi bana. Telefonumu nezaman elime alsam sıkıntı yaratıyor. Onun için süslendiğimde bile çirkin iftiralar atıyor.
Ailesiyle aramı tamamen kendisi bozdu. Onlara benim nekadar kötü bir eş olduğumu anlattı. Aynı şekilde beni kendi Aileme de kötülüyor. Niye evlendin benimle sorduğumda, o sıralar psikolojim yerinde değildi ve madde kullanıyordum o yüzden gelmeni istedim, yanı kafam yerinde olmadığı için diyor.
Benim Almanyada olan yazışmalarımı gördü ve bunu aldatma olarak sayıyor. Beni sürekli ihanet ile suçluyor. Küfürler ediyor, sonra birbirimize giriyoruz. Bıçaklarla. Bildiğiniz dövüşüyoruz. Bana beni istemediğini benden boşanmak istediğini söylüyor. Sonra bir kaç gün sonra hiç birşey olmamış gibi yine birbirimizi çok seviyoruz. Sevince de çok seviyoruz.
İkimizde çok yol kat ettik. Eşimin önceden biriktirmişleriyle düğün yaptı eşya aldı vs. Yani tüm parasını harcadı. Tamam boşanalım dediğimde de onca eşya aldım hayatım mahv oldu diye kızıyor.
Ne yapmalıyız sizce?
Sizin evliliginiz hic olmaz bosan kuzum. Dön almanyaya sifirdan basla.. ve tekrardan ama bu sefer basla düzgün erkekle dene

Merhabalar Hanımlar,
Biz Eşimle yaklaşık 3 Aydır resmî Nikahlıyız. Bir sene önce de Dini Nikahlandık. Ben 21 Yaşındayım Eşim ise 34 Yaşında. Aramızda 13 Yaş var. Ben Almanya’da doğdum büyüdüm. Türkiyeye Gelin geldim. Eşim daha önce bir evlilik yaptı ve 7 Yaşında bir Kız çocuğu var. İlk zamanları İlk evliliğini Çocuğunu ve Yaşını benden gizledi. Sonradan ortaya çıkan bu durumu ben epey kabullenemedim ama beni bir şekilde herşey güzel olacağına inandırdı. Sonradan maalesef hiç öyle düşündüğümüz gibi güzel olmadı hiç birşey. Dini Nikahlandık ve Annesiyle Kardeşiyle Yeğenleriyle birlikte yaşamaya başladık. Maddi durumu varken ev açmadı, her haftasonu kızını getirdi. Bana inat sürekli onunla ilgilendi ve beni çok yalnız bıraktı. Sonra ben kızını kabul etmediğim için beni Almanyaya gönderdi. Çok üzüldüm çok yalvardım ama beni istemedi. Almanyada ben kendime yeni hayat kurmuştum. Sıfırdan başladım. Evim oldu İşim oldu. Ve yeni insanlar ile tanıştım. İçimdeki o kin ile, o psikologi ile ona inat yeniden sevilmek ve sevmek istedim. (Benim bir Ailem yok sayılır. Annem ve Babam boşandıktan sonra yeniden evlendiler ben Babaannemle kalıyordum oda vefat edince ben şuanki eşimle tanıştım ve evlenme yoluna girdim)
Eşim Ailem olmuştu, Herşeyim olmıştu.. oda beni Herkes gibi bırakınca cok zoruma gitti.
Neyse Aylar geçti Eşim yine bana yazmaya başladı, Beni cok sevdiğini cok pişman olduğunu ve yine geri dönmemi istedi. Busefer herşey daha güzel olacağını busefer herşey olması gerektiği gibi olacağını dedi. Ayrıca onu sürekli Ailesi bana karşı doldurduğunu ve beni cok kötülediklerini söyledi.
Evet bu gerçekten öyleydi. Eşimin Ailesi sürekli beni ona kötülüyorlardı, banada Eşimi kötülüyorlardı.
Ağlayarak bana yalvarıyordu gel diye. Ve yine gittim. Busefer de gerçekten dediği gibi oldu ve evlendik.
Ama Çocuk sorunu hep devam etti. Biz hep çocuk için kavga ettik. Birde üstüne 4 defa düşük yapmış olmam beni tamamen yıprattı.
Eşim hiç birzaman yanımda olmadı. Sürekli onun çocuğunu dert ettiğim için bana müstahak olduğunu çocuk çocuk diye sürüneyim inşallah diye ağır sözler kullandı.
Eşim aynı zamanda çok kıskanç bir insan. Sürekli aldatıldığını düşünüyor. Makyaj yapmamı süslenmemiş yasaklıyor bana. Yalnız dışarı çıkmama müsade etmiyor. Telefonumu sürekli kontrol ediyor. Her dışarı çıktığımızda ona baktın şuna baktın diye kavga ediyoruz.
Benim gözüm dışarıda olduğunu iddia ediyor. Tüm sosyal medyalarımı sildirdi bana. Telefonumu nezaman elime alsam sıkıntı yaratıyor. Onun için süslendiğimde bile çirkin iftiralar atıyor.
Ailesiyle aramı tamamen kendisi bozdu. Onlara benim nekadar kötü bir eş olduğumu anlattı. Aynı şekilde beni kendi Aileme de kötülüyor. Niye evlendin benimle sorduğumda, o sıralar psikolojim yerinde değildi ve madde kullanıyordum o yüzden gelmeni istedim, yanı kafam yerinde olmadığı için diyor.
Benim Almanyada olan yazışmalarımı gördü ve bunu aldatma olarak sayıyor. Beni sürekli ihanet ile suçluyor. Küfürler ediyor, sonra birbirimize giriyoruz. Bıçaklarla. Bildiğiniz dövüşüyoruz. Bana beni istemediğini benden boşanmak istediğini söylüyor. Sonra bir kaç gün sonra hiç birşey olmamış gibi yine birbirimizi çok seviyoruz. Sevince de çok seviyoruz.
İkimizde çok yol kat ettik. Eşimin önceden biriktirmişleriyle düğün yaptı eşya aldı vs. Yani tüm parasını harcadı. Tamam boşanalım dediğimde de onca eşya aldım hayatım mahv oldu diye kızıyor.
Ne yapmalıyız sizce?
Almanya’ya kaçıp boşanma davası aç . Afedersin ama manyak mısın daha 21 yaşında kendinden bu kadar büyük adamla dini nikah bilmem ne bir de Avrupanın göbeginde hiç mi egitim almadan hiç mi okumadın.
21 yaşında en güzel zamanların atla trene ülke ülke gez insanlar, şehirler tanı euro kazan dil öğren .
Bu adam psikopat yarın bir gün ayrılacaksın diye kafayı bozar öldürmeye kalkar Allah korusun. Sana sahip çıkacak kimse yok mu? Beni bıçaklamaya kalkıyor ama sevince de çok seviyor demişsiniz böyle bişey olabilir mi ya Allah akıl fikir versin. Çocuk yapma o adamdan yaşın gençtir hala kaç Almanya’ya yeni hayat kur.
Masraf yaptık o kadar boşanmayalım diye bir düşünce nasıl olabiliyor anlamıyorum.

X