arkadaslar yaptiginiz masaji bana tarif edin lutfen benim masaj farkli sanirim.her doktor kendince ayri bir masaj tarif ediyor sanirim, tesekkur ederim kizlar..
teşekkür ederim palomacım memişler biraz daha otursun resim ekliycem merak etmeyin :)
ben kendi masajımı tarif ediyim hemen sadece sıkıyorum portakal sıkar gibi sert bi şekilde bazı arkadaşlar yukarı aşağı sağa sola şeklinde yapıolarmış masajı ama bana doktorum öyle bişey demedi yumuşaması için mıncırıyorum sadece doktorumun gösterdiği gibi
aferin arkadaşım.göğüslerimizin ne tür masaja ihtiyacı varsa doktorumuz ona göre masaj veriyor zaten.
her şey yolunda umarım...
yolunda yaprakçım bi sıkıntı yok sendede herşey normaldir umarım.
ya kızlar bir de buarada ben gidip dün bikaç bikini denedim hala 36 bedenimdir dedim ama 36 beden sadece uçlarını kapatıyo sonra 38 i denedim ondada yine bomba gibi durdu pamela anderson hesabı (buarada bu denediğim bikiniler üçgen) sonra strapleze geçtim onlarıda denedim onlardada yine fırlıycakmış gbi duruyo bu bikini işini nasıl çözüyosunuz ya üstü ayrı altı başka bedenmi yoksa benim alt taraf hala 36 yani nasıl yapıcaz :44:
ya kızlar bir de buarada ben gidip dün bikaç bikini denedim hala 36 bedenimdir dedim ama 36 beden sadece uçlarını kapatıyo sonra 38 i denedim ondada yine bomba gibi durdu pamela anderson hesabı (buarada bu denediğim bikiniler üçgen) sonra strapleze geçtim onlarıda denedim onlardada yine fırlıycakmış gbi duruyo bu bikini işini nasıl çözüyosunuz ya üstü ayrı altı başka bedenmi yoksa benim alt taraf hala 36 yani nasıl yapıcaz :44:
slm....çok haklısın bikini konusunda...yeni cicişlerimle üst 38 alt 36 oldu :)))))...ayrı ayrı alman lazım..ve genelde üçgen üstler daha güzel duruyor...artık push upa gerek yok ya :))))))
hayatım üçgen bende bi garip oldu bilmiyorum üstlerim daha şiş olduğundanmıdır nedir bildiğin bomba gibi oldu yani ayrıca 38 alt kısmı tam kapamadı hawada kaldı biraz bi altı çekiştir bi üstü çekiştir derken vazgeçtim ondan düzgün bi straplez bulabilirsem ayrı ayrı satılan onlardan alıcam heralde :))
selam kızlar bende artık bu ameliyatı olmuş biri olarak konumu açıyım dedim :) 28 haziran günü ameliyat oldum dün tam bir ayımı doldurmuş bulunuyorum. dün kontrolüme gittim ve masajlara başladım. asimetri sorunum vardı sola 300 sağa 350 yuvarlak high profil kasaltı konuldu.bu arada doktorum Hasan Fındık. onu seçmem de etkili olan Arzumcuğuma çokçok çok teşekkür ediyorum
iyiki varsın kadınlar kulubü:92:
canim şimdi ameliyat sonrasi ne gibi olumsuzluklar var sana göre.
anladım ama straplez sanki memişlerin güzelliğini hiç göstermiyor gibi gelir ....hani üçgen üstler çatal ayırımını belli eder, şekli ortaya koyar vs....
tabi senin ödem ve şişkinlikler inmemişse tuhaf bir görüntü oluşuyor olabilir..ama zamanla gayet hoş kıvama geliyorlar...:)))))
bi olumsuzluk yok cnm sadece şişliklerin inmesini ve doğallaşmasını bekliyorum okadar
şişlikler gidince o kadar cok fark olacakkı zamanla.degısıme ınanamayacaksın canım .hadı bakalım bır an once kıvamını bulsun cicilerin
slm....çok haklısın bikini konusunda...yeni cicişlerimle üst 38 alt 36 oldu :)))))...ayrı ayrı alman lazım..ve genelde üçgen üstler daha güzel duruyor...artık push upa gerek yok ya :))))))
anladım ama straplez sanki memişlerin güzelliğini hiç göstermiyor gibi gelir ....hani üçgen üstler çatal ayırımını belli eder, şekli ortaya koyar vs....
tabi senin ödem ve şişkinlikler inmemişse tuhaf bir görüntü oluşuyor olabilir..ama zamanla gayet hoş kıvama geliyorlar...:)))))
ödemli olan sağ göğsüm daha hassas. ağrılarım belirgin. biraz canımı sıktı bu durum. 25. günümdeyim. zorlamadım da. inş yolundadır her şey...
bu ameliyata dair henüz kk yı keşfetmemişken kendime 40 beden bikini almıştım.henüz denemedim ama 38 bedenini olmayacağına eminim.
bikini altı ve üstü ayrı ayrı da satılıyor artık. o şekilde kombin yaparsın.
Yavrum,bir gögsün daha hassas olması ve digerine göre geç iyileşmesi gayet normal.Merak etme bir sorun oldugunu hiç sanmıyorumSorun oldugunda farklı bir biçimde belli ediyor zaten kendini Allah korusun bebegim
Calzedonyada ayrı ayrı kombin yapabiliyorsunuz bikinileri.Çok şık şeyler var tavsiye ederim
Melitacıgım,Shans arkadaşımıza katılıyorum bu konuda.Straplez bikiniler gögsü basıyor ve hoş bir görüntü vermiyorKesinlikle üçgen bikini diyorum ben Alt üst beden benimde ayrı.Onunda çözümü var bebegim.Ayrı ayrı alıyorum..Calzedonyada Harika bikiniler var ve ayrı ayrı alabiliyorsun tavsiye ediyorum..
Şu anda daha şişlikler oldugundan fırlayacakmış gibi duruyor canım.Bu sene idare edeceksin artık.Yazın ameliyat olunca bu sorunlar oluyor işte.Kış ameliyatı olsaydı yaza kadar iyileşmiş olurdun.Neyse seneye yaz fıstık gibi dolaşırsın inşallah
Ramazan çıksında muayenehanede sen ben,papatya arkadaşımız buluşalımÇok merak ediyorum senin cicileri,görmedim çünkü ameliyattan sonra.Bakalım Hasan bey ne mucizeler yapmış yine
ödemli olan sağ göğsüm daha hassas. ağrılarım belirgin. biraz canımı sıktı bu durum. 25. günümdeyim. zorlamadım da. inş yolundadır her şey...
bu ameliyata dair henüz kk yı keşfetmemişken kendime 40 beden bikini almıştım.henüz denemedim ama 38 bedenini olmayacağına eminim.
bikini altı ve üstü ayrı ayrı da satılıyor artık. o şekilde kombin yaparsın.
bilmiyorum arzumum kotonda denedim ben bide onların kalıpları biraz küçüktü sanırım oyüzdende fırlıycakmış gibi durmuş olabilir bugün ablamınkileri denedim 36 beden daha düzgün durdu diyebilirim :) neyse bakıcaz artık duruma göre
bu arada ben bayramdan sonra gidicem tekrar kontrole 27-28-29-30 gibi daha günü netleştirmedimdenk gelirsek ozamana görüşelim mutlaka canım
Tamam canım,bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum zatenPapatya arkadaşımızlada irtibata geçelim ayarlarız.. Üçümüz muayene odasına geçip bekleriz doktorumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?