gezi olaylarından habersz olduğumu ne blysnz?!DİNDEN DOLAYI YARGILAMAYA HİÇ GİRMEYİN BENCE.YA CHP ZİHNİYETİ YÜZÜNDEN YILLARCA ÖNÜ KESİLEN İMAMHATİPLİLER,YA TÜRBANINDAN DOLAYI OKUYAMAYAN VEYA ÜNİLERE ALINMAYAN KIZLAR???????VS.VS.VS.kim sizi yargılıyormuş ve size zorla ne yaptrlmş ya da mini etk gyosn dye ya da başın açık dye hangi kamu kurumundan içeri alınmdnz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!biz bunları çok yaşadk canım.
e anlatın da bilelim???benim din konusunda size dedklerimi ben tek başıma değil uluslar bile biliyor...Ben bakkaldan ekmek alamadigimi biliyorum. Neyse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gezi olaylarından habersz olduğumu ne blysnz?!DİNDEN DOLAYI YARGILAMAYA HİÇ GİRMEYİN BENCE.YA CHP ZİHNİYETİ YÜZÜNDEN YILLARCA ÖNÜ KESİLEN İMAMHATİPLİLER,YA TÜRBANINDAN DOLAYI OKUYAMAYAN VEYA ÜNİLERE ALINMAYAN KIZLAR???????VS.VS.VS.kim sizi yargılıyormuş ve size zorla ne yaptrlmş ya da mini etk gyosn dye ya da başın açık dye hangi kamu kurumundan içeri alınmdnz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!biz bunları çok yaşadk canım.
Yaz, yaz... Neden bunca yolsuzluk, hirsizlik iddialari havalarda ucusurken, ulke itibari, yargi, yurutme yerlerde surunurken, AKP ileri gelenleri paraya doymak bilmezken, ulke mallarini yabancilara peskes cekerken, Erdogan ulkeyi kurt-turk, alevi-sunni diye kutuplara bolmus, Apo'yu kahraman, ulkenin dogusunu Kurdistan yapmisken hala hic birine aldirmayip neden bunlara oy verdiginizi HERKES anlasin, bilsin. Ben yazdim mi kotu oluyorum, tuu kaka oluyorum, saygisiz oluyorum. Sen yaz da insanlar gorsun. Bir ortuye koca ulke nasil satilirmis herkes gorsun. Benden de saygi beklemesinler bosu bosuna... Lanet olsun boyle kutsal davaya...
Sevim kooşşş başörtüsü edebiyatı başlamış :)
Koşarak uzaklaş Saraylım bence :)
Yaz, yaz... Neden bunca yolsuzluk, hirsizlik iddialari havalarda ucusurken, ulke itibari, yargi, yurutme yerlerde surunurken, AKP ileri gelenleri paraya doymak bilmezken, ulke mallarini yabancilara peskes cekerken, Erdogan ulkeyi kurt-turk, alevi-sunni diye kutuplara bolmus, Apo'yu kahraman, ulkenin dogusunu Kurdistan yapmisken hala hic birine aldirmayip neden bunlara oy verdiginizi HERKES anlasin, bilsin. Ben yazdim mi kotu oluyorum, tuu kaka oluyorum, saygisiz oluyorum. Sen yaz da insanlar gorsun. Bir ortuye koca ulke nasil satilirmis herkes gorsun. Benden de saygi beklemesinler bosu bosuna... Lanet olsun boyle kutsal davaya...
Ya chp liler bari yapilan iyi seyleri destekleyip taktir edinki karşı ciktiginiz şeyler dikkate alınsın. Ama herseye karşı herseye karşı olmuyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hırsızlık yolsuzluk konusuna gelince chp 1 sıfır önde ....kasetleriyle tavan yaptı chp.kimsenin kmsye bşey sattığı da yok.kımal genel müdürden duymşsn sanrmYaz, yaz... Neden bunca yolsuzluk, hirsizlik iddialari havalarda ucusurken, ulke itibari, yargi, yurutme yerlerde surunurken, AKP ileri gelenleri paraya doymak bilmezken, ulke mallarini yabancilara peskes cekerken, Erdogan ulkeyi kurt-turk, alevi-sunni diye kutuplara bolmus, Apo'yu kahraman, ulkenin dogusunu Kurdistan yapmisken hala hic birine aldirmayip neden bunlara oy verdiginizi HERKES anlasin, bilsin. Ben yazdim mi kotu oluyorum, tuu kaka oluyorum, saygisiz oluyorum. Sen yaz da insanlar gorsun. Bir ortuye koca ulke nasil satilirmis herkes gorsun. Benden de saygi beklemesinler bosu bosuna... Lanet olsun boyle kutsal davaya...
chpnin yaptığı tek icraat saldırıya geçmek:)))türkiye hemen hemen tümüyle ampüle döndü.kapak oldu onlara.KAYBETME ACISIYLA NE YAPTIKLARINI NE DEDİKLERİNİ KENDİLERİ BİLE BİLMİYO ANLAMIYO.Ya chp liler bari yapilan iyi seyleri destekleyip taktir edinki karşı ciktiginiz şeyler dikkate alınsın. Ama herseye karşı herseye karşı olmuyo.
sanki o iyi şeyler babasının hayrına yapıldı te allam ha ulkenin hayrina biseyler yapildiginin farkindasiniz yani.
chpnin yaptığı tek icraat saldırıya geçmek:)))türkiye hemen hemen tümüyle ampüle döndü.kapak oldu onlara.KAYBETME ACISIYLA NE YAPTIKLARINI NE DEDİKLERİNİ KENDİLERİ BİLE BİLMİYO ANLAMIYO.
sanki o iyi şeyler babasının hayrına yapıldı te allam yarabbim ya
Ha ulkeni hayrina yapildiginin farkindasiniz yani
Arkadaşlar şunu kabul edin artık. Bu iş kilictarogluyla fln olmaz.daha basarili daha mantikli bi muhalefet lazim.chp basarisiz ve hala ayni kafada devam ediyo
chp raflarda tozlandıAkp zaferden zafere koşuyor
Bu da chp ye kapak oluyor
Genel müdür hala genel müdür
Başbakan cumhurbaşkanı oluyor
ya biz burda chp lıyız diye bişey yazdıkmı nerden cıkardınız chp li olduğumuzu size göre bütün muhalefet chp başka kimse yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?