Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birincisi ben bunu size degil chp lilere yazdim.ikincisi de akp karsiti olanlarin cogu sirf imama kizip oruc bozmak icin chp ye oy verdi.yoksa chp bukadar oyu bile alamazdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
e herhalde farkındayız ama hangi parayla yapıldı diye sorarlar adamaaaa
Evet dediginiz gibi bu hirsizlik yolsuzluklarin hepsi sadece iddiaydi.ulku mallari yabancilara peskes fln cekilmiyo.ornek vereyim turk telekom satilmisti mesala.ama iyiki de satildi.hizmet almaya basladik cunku.karsimizda bi musteri hizmetleri var artik.ilgi var sikayetimizi iletebilecegimiz yer var.satilmadan once telekoma işimiz düştüğünde calisanlar suratimiza bakmiyodu be.muhattap bulamiyoduk calisanlar oturmus orgu oruyodu.ulkenin kimseye satildigi yok tam tersine turkiye bi kimlige kavustu.musluman olup da basortusunu bu kadar kompleks yapmak da neyin nesiydi oyle ya.ulkenjn dogusu kurdistan fln olmadi ayrica.turkiye sinirlari icinde kurdisten fln yok.chp liler sag olsun ama olay cikardikca ulkenin ekonomisini altust ediyolar.piyasayi bozuyolar.herseye ama herseye karsilar.onun disinda bi sey uretmek yada yapilan iyi seyleri taktir etmek yok.sadece karsilar.3.havalimani yapilacak.chp karsi.niye karşı kendileri de bilmiyo.o hava limaniyla alamanya yilda milyon dolarlar zarar edecek cunku.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
akp 2001 de iktidar oldu , üniversitelerde 2011 türban yasağı kalktı, kamuda da 2013 de kalktı...
demekki neden türban değilmiş :)
Ben demiyorum, onlar diyor Alaraey, sen kimden yanasin?
türbana oy satıyorlar diyenler kim Allah aşkına
iktidar karşıtları değil mi ?
hah bu lafımda akp liler türbana oyunu değişiyor diyen iktidar karşıtlarınaaa
Bu millet Melih Gokcek gibi bir adama oy verdi, ama Kilicdaroglu'na edilmeyen laf kalmadi. Bu millet Gokcek gibi kendisiyle dalga gecen, alay eden, halkini kucumseyen, seviyesiz dili ile Twitter gibi lakayt bir sitede halkiyla sidik yaristiran adami kendine baskan olmaya layik gordu, ama efendi gibi davranan, uslubunu bozmayan, seviyesini dusurmeyen lider Kilicdaroglunu tutmadi. Gokcek halka daha yakin ya... Halkin dilinden konusuyor. Herkes layik oldugu kisiler tarafindan, layik oldugu gibi yonetilirmis. Eskisi gibi degil ortalik, halkin seviyesi de dustu ne yazik ki.. O yuzden bugun argo prim yapiyor, seviyesizlik oy aliyor. Kurunun yanisira yas da yaniyor..
yapılan hizmet bizden alınan vergilerle yapılır
ki zaten vergi vermek sorumluluktur, hizmet almak istiyorsak vergide vereceğiz
Hayir, bizzat kendileri "biz AKP den once okullara, kamuya basortumuzle" diye baslayip isi oy vermeye baglamiyorlar mi? Git de bu konuda cevap verdigim ilk mesaji oku istersen... Ya da bugune dek bu konuda cevap verdigim butun mesajlarin ilkini... Hepsi de aynidir. Hepsinde de AKPye bu yuzden oy verdiklerini yazmislardir, ben de bu yuzden ustlerine gitmisimdir. Inanmiyorsan git bak, surtusme hep ayni noktadan cikti..
bu kılıçdaroğlu mu
ortaya çıkartmazsan senin ana ana diyen kim ?
küfür edecekti , zor toparladı :)) bir kaç sayfa geride video var
Nerden biliyorsun kufur edecegini? Lafi bitmemis ki.. Kimbilir ne diyecekti. Kilicdaroglunun bugune kadar soyledikleri, uslubu o gun kufur edip etmediginin gostergesidir. Ne kadar kolay geliyorsunuz doldurusa... Adamin tarzi degil bir kere... O tarz uslup kimde veya kimlerde var herkesin malumu... Ve maalesef Turkiye'de artik bu tarz prim yapiyor.. Millet acik acik soyluyor da zaten bunlarin nesini begendiklerini..
Bu önemli bilgilendirme için teşekkürler.
Biz de bizim vergiler kutularda muhafaza ediliyor sanıyorduk. Aydınlandık.