Melih Gökçek mazbatasını aldı

Akp zaferden zafere koşuyor:24:
Bu da chp ye kapak oluyor:24:
Genel müdür hala genel müdür:24:
Başbakan cumhurbaşkanı oluyor:24:

Şiirini okuması için 3-a sınıfımızdan arkadasımızı kürsüye davet ediyorum.

Mune benim fikrim geldi.
Kişisel bilgiler kısmında artık yaş,eğitim durumu falan gibi bilgilerde yazsın.Bunu Kazen'e iletir misin ?:44:

benim bu yorumu size yazdığımı nerden çıkarttınız :ssz:
dedim yine diyorum akp ye sırf türban için oy veriliyor diye bir zihniyet varya hani ,
hah o zihniyete diyorum ki bakınız akp türban yasağını kaldırmadan önce de iktidardı :32:

:60: :60: Alemsin Alara... Koparttin beni.. Hem yazimi alintilayip altina yorum yazmissin, hem de cevap verince benim bu yorumu size yazdigimi nerden cikarttin diye veryansin etmissin...:4: Ne bileyim, yazimi alintilayip altina yazinca ustume alinmisim zaar... :52:

bu kılıçdaroğlu mu :53:
ortaya çıkartmazsan senin ana ana :9: diyen kim ?
küfür edecekti , zor toparladı :)) bir kaç sayfa geride video var :ssz:

O bir dil sürçmesiydi.Birileri de 'Ananı al da git' demişti :ssz:

Ben çocuktum bu adam vardı. Büyüdüm anne oldum benim çocuğum oldu hala bu var.
Birlikte yaşlanıyoruz Melih Gökçekle.
Ankara’da biz o zaman küçüktük, bedava sirk kurulurdu. Oyuncaklar dağıtılırdı sirkte. Bedava döneler, bilmem neler. Sonra öğrencilere burslar. Bayramlarda bedava olan otobüsler, metrolar… Bunların parası nereden geliyordu diye büyüyünce sorguluyorsun tabi.
Ama halk böyle istemiş..

Ben çocuktum bu adam vardı. Büyüdüm anne oldum benim çocuğum oldu hala bu var.
Birlikte yaşlanıyoruz Melih Gökçekle.
Ankara’da biz o zaman küçüktük, bedava sirk kurulurdu. Oyuncaklar dağıtılırdı sirkte. Bedava döneler, bilmem neler. Sonra öğrencilere burslar. Bayramlarda bedava olan otobüsler, metrolar… Bunların parası nereden geliyordu diye büyüyünce sorguluyorsun tabi.
Ama halk böyle istemiş..

yolsuzluk yapıp yiyorlar ondan olabilr mi acaba... hey allahım ya adam burs vermiş , otobüsleri bedava yapmış çocukları sevindirmiş yine yaranamamış...

"TWITTER'IN AĞASI MELİH GÖKÇEK'TİR"
Türkiye'de Twitter'ın kendisinden sorulacağını söyleyen Melih Gökçek; "Twitter'ın ağası Melih Gökçek'tir. Bu konuda Twitter'dan beni takip etsinler, gerçekleri görsünler" diye konuştu.

bular ne biçim sözler yaa... babsına güvenen şımarık çocuklar gibi:19:

Yolsuzlukların, ikiyüzlülüklerin, haksızlıkların üzerini kapatıp bunlardan bile mağduriyet çıkartanların oyları gasp etmeleri normal bir sonuç.
Zaferin tadını çıkartın Sayın Gökçek ama bunları yaparken ezilmişlikten, mağduriyetten ve halkın seçiminden bahsetmeyin sakın.

:60: :60: Alemsin Alara... Koparttin beni.. Hem yazimi alintilayip altina yorum yazmissin, hem de cevap verince benim bu yorumu size yazdigimi nerden cikarttin diye veryansin etmissin...:4: Ne bileyim, yazimi alintilayip altina yazinca ustume alinmisim zaar... :52:

benim yazımı alıntılayan kim siz değil misinz ?
dönünde bir bakın geriye ben kimseyi alıntılamadan yazdım , kalktını siz beni alıntıladınız
şimdide beni alıntıladınız diyor ya si daha komiksiniz :9:
dön bir bak geriye allah aşkına kim kimi alıntılamış
beni alıntılayınca bende cevap vermek zorunda kaldım :)

Bu millet Melih Gokcek gibi bir adama oy verdi, ama Kilicdaroglu'na edilmeyen laf kalmadi. Bu millet Gokcek gibi kendisiyle dalga gecen, alay eden, halkini kucumseyen, seviyesiz dili ile Twitter gibi lakayt bir sitede halkiyla sidik yaristiran adami kendine baskan olmaya layik gordu, ama efendi gibi davranan, uslubunu bozmayan, seviyesini dusurmeyen lider Kilicdaroglunu tutmadi. Gokcek halka daha yakin ya... Halkin dilinden konusuyor. Herkes layik oldugu kisiler tarafindan, layik oldugu gibi yonetilirmis. Eskisi gibi degil ortalik, halkin seviyesi de dustu ne yazik ki.. O yuzden bugun argo prim yapiyor, seviyesizlik oy aliyor. Kurunun yanisira yas da yaniyor..

Maglubiyeti bi turlu kabul edemiyorsunuz ya.önce hile yapti akp diye yaygara yaptiniz bu bitti şimdi de sira halkin seviyesinin düşük olduğuna mi geldi.Aman kilctaroglu ne beyefendi ne asil sormayin gittsin:) heryerinden asalet fiskiriyo.sen halkin seviyesine laf edemezsin.asil sen gozlerini iyice bi aç da bak bakalim seviye düşüklüğü hangi tarafta.şu hayal dünyasından bi çıkın artik ya.aciniz var dedik alttan aldık ama artık olmuyo yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu millet Melih Gokcek gibi bir adama oy verdi, ama Kilicdaroglu'na edilmeyen laf kalmadi. Bu millet Gokcek gibi kendisiyle dalga gecen, alay eden, halkini kucumseyen, seviyesiz dili ile Twitter gibi lakayt bir sitede halkiyla sidik yaristiran adami kendine baskan olmaya layik gordu, ama efendi gibi davranan, uslubunu bozmayan, seviyesini dusurmeyen lider Kilicdaroglunu tutmadi. Gokcek halka daha yakin ya... Halkin dilinden konusuyor. Herkes layik oldugu kisiler tarafindan, layik oldugu gibi yonetilirmis. Eskisi gibi degil ortalik, halkin seviyesi de dustu ne yazik ki.. O yuzden bugun argo prim yapiyor, seviyesizlik oy aliyor. Kurunun yanisira yas da yaniyor..

Ya akp secimde hile yapti muhabbeti bitti de şimdi gökçek kazandi diye halkin seviyesinin dusuk oldugu kanaatine mi vardin.seviyesini bozmayan kilictaroglu ha:)) cok guldum ya.aslinda haklisin da kilictaroglu çok nötr.hic bir uretme hicbir fikir babaligi ya da hic bir icraati olmayan biri.sadece hrrseye karsi.iyi de olsa kotu de olsa karsi.halkin seviyesini degerlendirmekten seni men ederim.bence sen gozlerini iyicene bi aç da hayal dunyasindan cikin bi.aciniz var diye alttan aliuoruz ama uine de yaranamiuoruz ya.

Ya akp secimde hile yapti muhabbeti bitti de şimdi gökçek kazandi diye halkin seviyesinin dusuk oldugu kanaatine mi vardin.seviyesini bozmayan kilictaroglu ha:)) cok guldum ya.aslinda haklisin da kilictaroglu çok nötr.hic bir uretme hicbir fikir babaligi ya da hic bir icraati olmayan biri.sadece hrrseye karsi.iyi de olsa kotu de olsa karsi.halkin seviyesini degerlendirmekten seni men ederim.bence sen gozlerini iyicene bi aç da hayal dunyasindan cikin bi.aciniz var diye alttan aliuoruz ama uine de yaranamiuoruz ya.

tamam tamam anladık uzatma:ssz::ssz:

Son düzenleme:
Kılıbık yaw bu anca twette sesi çıkıyor bunun . Nasıl insan yerine koyup oy verdiler anlamıyorum . Ayrıca sen kazanamadın melih sizin üç kağıtçılığınız adaletsizliğiniz kazandı . Tekrar oylar sayılsaydı kimin kazanacağını bildiğiniz için red ettiniz :51: keser döner sap döner gün gelir hesap döner. O yüzden benim içim ferah siz ödlek gibi oturun makamınızda

yolsuzluk yapıp yiyorlar ondan olabilr mi acaba... hey allahım ya adam burs vermiş , otobüsleri bedava yapmış çocukları sevindirmiş yine yaranamamış...

Bireysel çıkarlar kişiyi bir yere kadar anlık sevindirir. Bazılarını sevindirdiği gibi... Ancak eğer derseniz ki ben çocuklarıma burs yerine güzel güvenilir bir ülke bırakmak istiyorum işte o zaman demek lazım “hangi paralarla veriliyor burslar?” ya da gerçekten yardım amaçlı mı? Çünkü Ankaralı olan bilir şu an hala var mı bilmiyorum ama 90 lı yıllarda çıkmayan yoktu burs. Burs ne demek? Hangi amaçla verilir? Ekonomik gücü yetersiz olan öğrenciye destek amaçlıdır değil mi? Ancak bu sıradan araştırılmadan verilirse destek amacından çok oy amacı kazanır bence.

Han anladiniz mi tmm o zmn.ilk mesaj gelmedi sandim şekerim sinirlenme hemen

Kılıbık yaw bu anca twette sesi çıkıyor bunun . Nasıl insan yerine koyup oy verdiler anlamıyorum . Ayrıca sen kazanamadın melih sizin üç kağıtçılığınız adaletsizliğiniz kazandı . Tekrar oylar sayılsaydı kimin kazanacağını bildiğiniz için red ettiniz :51: keser döner sap döner gün gelir hesap döner. O yüzden benim içim ferah siz ödlek gibi oturun makamınızda

aynen öyle gün gelip devran dönecek ama o devranın altında hepimiz kalıcaz işte anlaşılmak istenmeyen bu:19:

aynen öyle gün gelip devran dönecek ama o devranın altında hepimiz kalıcaz işte anlaşılmak istenmeyen bu:19:

Kurunun yanında yaşta yanarmış . Olsun yanalım nan ben layık görüyorum herkese bunu . Kendi halimize acıyıp bunun gibilere oy verenlerede güleceğim. ben ne sağcıyım ne solcuyum sadece doğrudan yanayım adalet haktan yanayım ama şuan öyle bir sistemle yönetilmiyoruz biz bu kafayla asla gelişemeyiz zaten yıllardır bir ileri adım atmış da değiliz millet uzaya çıkıo silahını üretio bilim üzerine geliştiriolar. Biz yere tükürüoz asgari ücrete çalışıp yarısını devlete iade edioz amannn çok şey varda anlamayana davul zurna kardeş. Millet büyülenmiş gibi olan biteni görmüyor ben kısacası 'MAKARNA DEVLETİ' diyorum herkesin canı sağolsun ne diyim. O gün gelicek diye bekliyoruz işte ...

Kurunun yanında yaşta yanarmış . Olsun yanalım nan ben layık görüyorum herkese bunu . Kendi halimize acıyıp bunun gibilere oy verenlerede güleceğim. ben ne sağcıyım ne solcuyum sadece doğrudan yanayım adalet haktan yanayım ama şuan öyle bir sistemle yönetilmiyoruz biz bu kafayla asla gelişemeyiz zaten yıllardır bir ileri adım atmış da değiliz millet uzaya çıkıo silahını üretio bilim üzerine geliştiriolar. Biz yere tükürüoz asgari ücrete çalışıp yarısını devlete iade edioz amannn çok şey varda anlamayana davul zurna kardeş. Millet büyülenmiş gibi olan biteni görmüyor ben kısacası 'MAKARNA DEVLETİ' diyorum herkesin canı sağolsun ne diyim. O gün gelicek diye bekliyoruz işte ...

siz ayak bağı olmayın da biz uzayada çıkarız kendi silahımızı da üretiriz. kirpi gibi cirit gibi anka gibi sayamadığım çok şey üretiyoruz artık. genel söylüyorum herşeye karşınızı anlamıyorum mantık ne. köprü yapılıyor karşı , havalimanı yapılıyor karşı, ya yeter ya bizler büyülendik evet bu üretimlere ve gelişmelere büyülendik. sizler yerinizde sayın.

melih kazanmadı parti kazandı
melih akp den değil başka partiden aday olsaydı kazanamayacaktı

Arkadasim hakli oldugun yanlar var.ama bunlar iui kotu yine biseyler yapiyolar.daha iyisi olsa vallahi de billahi de veririm oy.ama yok şu anda daha iyi bi muhalefet yok ki.kim olsun basbakan siz soyleyin .kilictaroglu mu bahceli mi..bunlar gecerse başa ne oluruz biliyo musunuz.bunlar mi yonrtecrk ulkeyi.ben de ne sagciyim ne de solcuyum ama dedigim gibi daha iyisi gelene kadar tayyip e oy vermek zorundayim.diger iktidarlar napiyodu sanki cok mu yuksekti asgari ucret.ssk li babasi anasi olmayan cocuklara sigorta bakmiyodu.ilac almak icin saatlerce sira bekleniyodu.ozel hastaneye gitmek ultra luks tü.şu anda bakima muhtac emeklisi olmayan yaslilara hem maaş veriliyo hem de extradan nakici parası veriliyo.cocugu bile baksa yine de o para veriliyo.okullarda kitaplar bedava.yani bicok yerde iyi seylrr yapiyolar bunu kimse inkar edemez.e söyleyince de o kadar caliuolar bizim paramizla yapiyolar diuolar.diger iktidarlar da caldi ve bizim paramizla hicbisey yapmadilar.krizden krize kostuk.ekmek siralari bekledik.ne hallere dustuk.mutlaka herkesin herkesi begenmeyen yanlari cikar.hatasiz kul da olmaz iktidar da olmaz.bugun Ataturk u bile elestiren begenmiyenler var.yani Ataturk bile olsan elestiriliyosun.e bu iktidar da elestirilir elbey hata da yapat dogal olarak.ama eskiye gore daha kotu olan bisey yok.ya da şu anda daha iyisi yok.

siz ayak bağı olmayın da biz uzayada çıkarız kendi silahımızı da üretiriz. kirpi gibi cirit gibi anka gibi sayamadığım çok şey üretiyoruz artık. genel söylüyorum herşeye karşınızı anlamıyorum mantık ne. köprü yapılıyor karşı , havalimanı yapılıyor karşı, ya yeter ya bizler büyülendik evet bu üretimlere ve gelişmelere büyülendik. sizler yerinizde sayın.

canım haberleri varmı ki bunlardan ?
sıvas-kars,ankara- izmir ,.. yht den
atak helikopterinden , mayın avlama gemisinden, altay milli takından...
avrasya tünelinden..
dap , kop dan haberdarlar mı acaba ?
haberdar olmadıkları için böyle konuşuyorlar zaten :)

Back