bu arada hükümetin en yetkili ağızlarından biri olan arınçtan ankarayı parsel parsel sattı ve daha bi sürü açıklama gelmişti gökçek hakkında, ışık hızıyla bertaraf ettiler valla unutuldu gitti, gökçek yine kahraman
akp kendisiyle çelişik oy verenler daha bi çelişik, ikisini birden savunmaya kalktılar o da olmadı
anlı secdeli laflarıyla olmuyor işte yürümüyor, lafa değil icraata bakarım diyenler aynen dedikleri gibi yapsınlar, halı altına süprülen icraatlara baksınlar birde, halının altı çok pislik dolu valla görmezden gelmekle olmuyor artık ev koktutemizleyecek olan yine onlar ama nerdeeee
saat 4 olmuş pc başında kafa patlatıyorum. sizin ordaki kuşlar . böcekler , güneşler ben işten çıkarken çoktan girmiş oluyo amaaGerilim yok, sevgi var, kuşlar ötüyor, kelebekler uçuyor, hava güzel, ohh misss gibi yaz geliyorsiz gerilirseniz benim cımbızda gerilir sonra
Kuş istiyorsanız burdan gönderirim ama yok ben cımbız istiyorum diyorsanız o başkasaat 4 olmuş pc başında kafa patlatıyorum. sizin ordaki kuşlar . böcekler , güneşler ben işten çıkarken çoktan girmiş oluyo amaa
Allah sizi inandırsın cımbızada ihtiyacım yok değil ama kendim beceremiyorum o işiKuş istiyorsanız burdan gönderirim ama yok ben cımbız istiyorum diyorsanız o başka
Mesela bakınız, az sonra cımbız burdaki başka bir topikte kendini gösterecek, akıbetiniz aynı olmasın mazallah
cikkk cikkkk cikkkkkkGerilim yok, sevgi var, kuşlar ötüyor, kelebekler uçuyor, hava güzel, ohh misss gibi yaz geliyorsiz gerilirseniz benim cımbızda gerilir sonra
Neresi o topik noluyo bakem biKuş istiyorsanız burdan gönderirim ama yok ben cımbız istiyorum diyorsanız o başka
Mesela bakınız, az sonra cımbız burdaki başka bir topikte kendini gösterecek, akıbetiniz aynı olmasın mazallah
şimdi şu yazın için seni alkışlıyorumm.. sen bana şunu dee. arkadaşımm ben ne yaparlarsa yapsınlar akp den haz almıyorumm..zihniyetini sevmiyorum dee gidipte senin polisin için( ki eğer seninse.. artık ondanda şüpheliyim.. )hakaretler eden bi sarışını öv onun dediklerini göz ardı et ama cevap veren başkan oldumu kiii. bu melih gökçek... başka bir partiden olsaydı ve senin tuttuğun parti mesela o söylediğin sözleri söyleyebilecekmiydin koca bir hayır.. geç bunları biz neyin ne olduğunu biliyoruzz.. bu partinin vekillerinden güzel söz çıksa dahil altında çapanoğlu ararsın sen. bana deki istemiyorum arkadaşım...ak partiyide o zihniyetide onu tutanlarıda hah bana bunu dee...biraz mert oll açık aramak için yatmışsın pusuya buldunmu göxxzlerin kocaman açılıyor ve vur abalıyaa.. canımm çok konuşmayayım istersen çünkü her seçimde saçınızı ,,başınızı yolduruyoruz zaten.. haziran seçimindede burda ol saçını tekrar yolacaksın çünkü.. tabi saç kaldıysa kafandaa..Senin gibi melih Gokcek'in gercekleri saptirip dunyanin gozu onunde kendini dusurdugu pozisyonu mu alkislasaydim? Bosver, meydanlara kurdugu aptal dinazor heykellerini ve milletin cebinden alip bunlara harcadigi binlerce dolari alkislamayi sana birakiyorum. Unutma ki o da bu heykelleri yabancilardan alip milletin parasini yabancilara veriyor, kim yabanci hayrani? Cinli dinazorlari alkisla sen canimcim.. O yabanci saksakligi sayilmaz..
Sahi, fanatigi oldugun bir gurubun yaptigi rezillikler her tarafta yuzune carpildiginda savunacak, tutulacak yanini bulamayip karsi tarafa saldirmaktan baska diyecek lafinin kalmamasi nasil bir duygu?Neresinden tutsan elinde kaliyor di mi? Sana kalan belalti, vur canim, saldirmaktan baska cevabi olmayan canimi acitamaz.. Dustugu durum beni ancak eglendirir..
Hee.. yanliz sana degil, yazdiklarim su dediklerini pek begenmis olanlara da gelsin, yani senin kafadarlara.. Ne de olsa ayni yollarda yurumussunuz, ayirmak olmaz simdi..
istanbuldaki botanik bir parka uğra istersen bakırköydekine öyle dinazorlar varki şaşarsınn..ama başkanı için atma tutma chp den çünkii..Ne güzel yahu başkanlık böyle demek iş güç yok aylaklıktan kime sarsam diyor
meydana robotlar ,dinazorlar geliyor.
geçen haberlerde Ankaralı biri diyor ki "bence geyik heykeli yapsın bizi iyi geyiğe alıyor..." başka söze gerek var mı
vallahi kendi düşüncem akp den herkim ne yaparsa yapsa vardır bir bildiği diyorsunuz..yakışıkmı ş,mdi şu yapılan..onun bacısına soskata sarışın!diye seslenseler ne yapar acabaşimdi şu yazın için seni alkışlıyorumm.. sen bana şunu dee. arkadaşımm ben ne yaparlarsa yapsınlar akp den haz almıyorumm..zihniyetini sevmiyorum dee gidipte senin polisin için( ki eğer seninse.. artık ondanda şüpheliyim.. )hakaretler eden bi sarışını öv onun dediklerini göz ardı et ama cevap veren başkan oldumu kiii. bu melih gökçek... başka bir partiden olsaydı ve senin tuttuğun parti mesela o söylediğin sözleri söyleyebilecekmiydin koca bir hayır.. geç bunları biz neyin ne olduğunu biliyoruzz.. bu partinin vekillerinden güzel söz çıksa dahil altında çapanoğlu ararsın sen. bana deki istemiyorum arkadaşım...ak partiyide o zihniyetide onu tutanlarıda hah bana bunu dee...biraz mert oll açık aramak için yatmışsın pusuya buldunmu göxxzlerin kocaman açılıyor ve vur abalıyaa.. canımm çok konuşmayayım istersen çünkü her seçimde saçınızı ,,başınızı yolduruyoruz zaten.. haziran seçimindede burda ol saçını tekrar yolacaksın çünkü.. tabi saç kaldıysa kafandaa..
evet aptal dinazor demekk... nerdesin bilmiyorum ama yolun istanbula düşerse bakırköy botanik parka uğra chp li başkan o aptal dinazorlardan çok koymuşdaa.. amaaa. senle benim aramdaki fark nedir biliyomusun.. ben o parka gittiğimde çok güzel olmuş burası .dedim tüü kaka belediye boşuna masraf etmiş demedim aptal dinazorları gidip getirmiş demedim işte farkımız bu ..Senin gibi melih Gokcek'in gercekleri saptirip dunyanin gozu onunde kendini dusurdugu pozisyonu mu alkislasaydim? Bosver, meydanlara kurdugu aptal dinazor heykellerini ve milletin cebinden alip bunlara harcadigi binlerce dolari alkislamayi sana birakiyorum. Unutma ki o da bu heykelleri yabancilardan alip milletin parasini yabancilara veriyor, kim yabanci hayrani? Cinli dinazorlari alkisla sen canimcim.. O yabanci saksakligi sayilmaz..
Sahi, fanatigi oldugun bir gurubun yaptigi rezillikler her tarafta yuzune carpildiginda savunacak, tutulacak yanini bulamayip karsi tarafa saldirmaktan baska diyecek lafinin kalmamasi nasil bir duygu?Neresinden tutsan elinde kaliyor di mi? Sana kalan belalti, vur canim, saldirmaktan baska cevabi olmayan canimi acitamaz.. Dustugu durum beni ancak eglendirir..
Hee.. yanliz sana degil, yazdiklarim su dediklerini pek begenmis olanlara da gelsin, yani senin kafadarlara.. Ne de olsa ayni yollarda yurumussunuz, ayirmak olmaz simdi..
asla öyle demem.. ve uslüp ne kadar çirkin derim ve dedim..ama o sarışının türkiyedeki polisim için ne anlamda dediğinide bilirimm.. kimse benim polisimi yeremezz.. önce kendilerine bakacaklarr.. bir bakın orantısız güç kim kullanıyorr. en felaketi kimm..vallahi kendi düşüncem akp den herkim ne yaparsa yapsa vardır bir bildiği diyorsunuz..yakışıkmı ş,mdi şu yapılan..onun bacısına soskata sarışın!diye seslenseler ne yapar acaba
ülkemizin şairi,yazarı,düşünürümü kalmadı dinazor koymuşlar allah aşkına,koysaydı,aşık veysel,mevlana,vs..benim bu adama saygım kalmadı..ama uslubundan dolayıevet aptal dinazor nerdesin bilmiyorum ama yolun istanbula düşerse bakırköy botanik parka uğra chp li başkan o aptal dinazorlardan çok koymuşdaa.. amaaa. senle benim aramdaki fark nedir biliyomusun.. ben o parka gittiğimde çok güzel olmuş burası .dedim tüü kaka belediye boşuna masraf etmiş demedim aptal dinazorları gidip getirdim demedim işte farkımız bu ..
haklı olsun yada haksız,kadınlığına ve aklına hakaret ediyor..cevap vermenin pek çok yolu var..kk daha seviyeli benceasla öyle demem.. ve uslüp ne kadar çirkin derim ve dedim..ama o sarışının türkiyedeki polisim için ne anlamda dediğinide bilirimm.. kimse benim polisimi yeremezz.. önce kendilerine bakacaklarr.. bir bakın orantısız güç kim kullanıyorr. en felaketi kimm..
yapmayın o botanik park çok güzel olmuş gidin dolaşın tam aile yeri ve bunu yapan chp li başkan vede çok güzel yapmışş..ülkemizin şairi,yazarı,düşünürümü kalmadı dinazor koymuşlar allah aşkına,koysaydı,aşık veysel,mevlana,vs..benim bu adama saygım kalmadı..ama uslubundan dolayı
chp delisi değilim,güzel olmuşsa tebrik ederim olmamışsa kötü olmuş derim..al burası chp doğru düzgün park yok neden ödenek yok bize üvey evlatyapmayın o botanik park çok güzel olmuş gidin dolaşın tam aile yeri ve bunu yapan chp li başkan vede çok güzel yapmışş..
sıkıştınızmı sadece dalga geçin ama haklısın yakışıyor demekkii..malasef kendıde beğenenide aynı şekilde
şimdi şu yazın için seni alkışlıyorumm.. sen bana şunu dee. arkadaşımm ben ne yaparlarsa yapsınlar akp den haz almıyorumm..zihniyetini sevmiyorum dee gidipte senin polisin için( ki eğer seninse.. artık ondanda şüpheliyim.. )hakaretler eden bi sarışını öv onun dediklerini göz ardı et ama cevap veren başkan oldumu kiii. bu melih gökçek... başka bir partiden olsaydı ve senin tuttuğun parti mesela o söylediğin sözleri söyleyebilecekmiydin koca bir hayır.. geç bunları biz neyin ne olduğunu biliyoruzz.. bu partinin vekillerinden güzel söz çıksa dahil altında çapanoğlu ararsın sen. bana deki istemiyorum arkadaşım...ak partiyide o zihniyetide onu tutanlarıda hah bana bunu dee...biraz mert oll açık aramak için yatmışsın pusuya buldunmu göxxzlerin kocaman açılıyor ve vur abalıyaa.. canımm çok konuşmayayım istersen çünkü her seçimde saçınızı ,,başınızı yolduruyoruz zaten.. haziran seçimindede burda ol saçını tekrar yolacaksın çünkü.. tabi saç kaldıysa kafandaa..
geriye döndüm yazdıklarını okudum. ne kadar güzel kendince savunmanı yazmışsın ama malesef herkes boyle değil burda..sıkıştınızmı sadece dalga geçin ama haklısın yakışıyor demekkii..
akp,hele rte ne eylerse doğru eylerdogru sinirden saç baş yoluyoruz.. çuvallar önümüzden geçerken , trafolara elektrik girerken , sandık başlarında kabadayı vari adamlar korkuturken sinirden kuduruyoruz...