Melih Gökçek: ‘Hadi sarışın cevap versene. Come on blonde answer now'

Ve en önemlisi, Obama bile "benim aslan polisim" "emirleri ben verdim" "hepsi capulcu" gibi seyler hiç söylemdi. Sadece herkesin protesto etme hakkini oldugunu fakat bu hakin içinde dukkanlardan çalmak ve sokaktaki arabalari yakmak gibi seyler olmadigini anlatmisti.

Ki her nasil olursa olsun, eger baska birini yada devleti kinadiginda "söyle sarisin" gibi tepkiler nedir allasen? Ve bunu bir devlet adami diyor. Türkiyenin baskentinin belediye baskani resmen mahale agzi ile konusuyor. Ve bunu vatandaslarin verdigi vergiler ile yapiyor. Gerçekten rezillikten baska birsey degildir.

İyi de ne bekliyorduk ki? Liderlerinin üslubu ne ki bu beyfendinin ne olsun? :KK14:

Al sana Gezi Parki protestosu ile esdeger gordugun Baltimore ayaklanmasi:
7587568_G.jpg

Melih Gokcek'in Gezi'de elinde cantasi ustunde elbisesi ile dolasan kadina turk polisinin gazli mudahalesi ile amerikan polisinin sehri atese veren, yakip yikan zencilere verdigi mudahaleyi birbirinle es tutarak kendini dunyaya nasil rezil ettiginin resmidir. Ben de olsam o sarisinin yerinde boyle bir zihniyete cevap verme tenezzulunde bile bulunmazdim.
Pes valla sizee nasıl bir bilgiye sahipsin nerden geliyor bu yabancıyı şakşaklama dürtüsü..

wayyyyyy yine bu mevzular cikti yine haklisiniz yine ne diyelim herkes kendi dusuncesini belirtiyor.Kendine gore herkes hakli :KK66:
çokta iyi yapmışş sen kim oluyorsunda türkiyeye karışıp orantısız güç kullanıyorlar diyorsun siz ne yapıyorsunuzz. bi kendinize bakın yahuu.. şunlarıda savunaNLARADA ŞAŞIYORUM.

:) banlanmadan ne yazsam diye düşünüyorum düşünüyorum olmuyor. Melih Gökçek iktidarın aynası resmen ya :)))) ABD nin duruşunu fışkı'ye peşinde dolaşan Gökçek mi sorgulayacak onun ağa babaları bile yapamıyor bunu yahu

İyi de ne bekliyorduk ki? Liderlerinin üslubu ne ki bu beyfendinin ne olsun? :KK14:

bir sigara yakasım geldi:KK14:böyle seviyesiz kişiler şuanda hangi koltuklarda oturuyor. Sen kimsin karşındaki insan kim ? Bi' bak sarışın diye dalga geçip saldırdığın sarışın kim değil mi ? Tabi bizde sarışınlar hep bu tarz siyasetçilerin yanındaki süs bebek konumunda olduğu için normal, görmemiş ki.

bu arada hükümetin en yetkili ağızlarından biri olan arınçtan ankarayı parsel parsel sattı ve daha bi sürü açıklama gelmişti gökçek hakkında, ışık hızıyla bertaraf ettiler valla unutuldu gitti, gökçek yine kahraman:KK53:
:KK53:
akp kendisiyle çelişik oy verenler daha bi çelişik, ikisini birden savunmaya kalktılar o da olmadı:KK53:
anlı secdeli laflarıyla olmuyor işte yürümüyor, lafa değil icraata bakarım diyenler aynen dedikleri gibi yapsınlar, halı altına süprülen icraatlara baksınlar birde, halının altı çok pislik dolu valla görmezden gelmekle olmuyor artık ev koktu:KK53: temizleyecek olan yine onlar ama nerdeeee

bir sigara yakasım geldi:KK14:böyle seviyesiz kişiler şuanda hangi koltuklarda oturuyor. Sen kimsin karşındaki insan kim ? Bi' bak sarışın diye dalga geçip saldırdığın sarışın kim değil mi ? Tabi bizde sarışınlar hep bu tarz siyasetçilerin yanındaki süs bebek konumunda olduğu için normal, görmemiş ki.

Yak arkadaşım ben yaktım zaten. Nedense böyle insanlar yanlarında hep saırışın bayan bulundurma çabasındarılar. ( bu arada yanlış anlaşılmasın esmerim) Valla ne diyeyim ben şimdi. Ne desem bir kulaklarından giriyor öbürkünden çıkıyor.:KK14:

Pes valla sizee nasıl bir bilgiye sahipsin nerden geliyor bu yabancıyı şakşaklama dürtüsü..
Senin gibi melih Gokcek'in gercekleri saptirip dunyanin gozu onunde kendini dusurdugu pozisyonu mu alkislasaydim? Bosver, meydanlara kurdugu aptal dinazor heykellerini ve milletin cebinden alip bunlara harcadigi binlerce dolari alkislamayi sana birakiyorum. Unutma ki o da bu heykelleri yabancilardan alip milletin parasini yabancilara veriyor, kim yabanci hayrani? Cinli dinazorlari alkisla sen canimcim.. O yabanci saksakligi sayilmaz..:KK53:

Sahi, fanatigi oldugun bir gurubun yaptigi rezillikler her tarafta yuzune carpildiginda savunacak, tutulacak yanini bulamayip karsi tarafa saldirmaktan baska diyecek lafinin kalmamasi nasil bir duygu?:KK53: Neresinden tutsan elinde kaliyor di mi? Sana kalan belalti, vur canim, saldirmaktan baska cevabi olmayan canimi acitamaz.. Dustugu durum beni ancak eglendirir..:rolleyes:

Hee.. yanliz sana degil, yazdiklarim su dediklerini pek begenmis olanlara da gelsin, yani senin kafadarlara.. Ne de olsa ayni yollarda yurumussunuz, ayirmak olmaz simdi..:KK53:

Son düzenleme:
çokta iyi yapmışş sen kim oluyorsunda türkiyeye karışıp orantısız güç kullanıyorlar diyorsun siz ne yapıyorsunuzz. bi kendinize bakın yahuu.. şunlarıda savunaNLARADA ŞAŞIYORUM.
dur bi daha begeneyim diceem olmicak simdide begenenlere laf atmaya geldi sira dur su buton nerdeydi durrr....
haha buldum goz ardi et.....:-)

ucuzluk akıyo bunların üslübundan tiksiniyorum başkentin belediye baskanından sokak ağzıyla konusmak için oldukca büyük koltuklarda oturuyolar

elestiri ayri bisey asagilama ayri bisey mune boyle yazinca herkes hizaya geliyor.:KK14:
Sokak agzi diye asagilayan insanlar nerede buyudu ne dil konustu merak ederim.Simdi cevap ver sarisin lafininda mi sokak dili dur sozluge bakayim:KK69:Haa yokk turkcemizin kendisiymis yaa

elestiri ayri bisey asagilama ayri bisey mune boyle yazinca herkes hizaya geliyor.:KK14:
Sokak agzi diye asagilayan insanlar nerede buyudu ne dil konustu merak ederim.Simdi cevap ver sarisin lafininda mi sokak dili dur sozluge bakayim:KK69:Haa yokk turkcemizin kendisiymis yaa
ne diyosun? neyse boşver..

X