Melih Gökçek: ‘Hadi sarışın cevap versene. Come on blonde answer now'

Polemik yok değil mi:KK66:

evlaefe,
valla nasıl seçiliyor bilmiyorum ama üslup hakikaten ı-ıh, şimdi doğruya doğru, yanlışa da yanlış demek gerek.

gevezeyim, İstanbul'daki botanik parkta da dinozorlar var demiş, botanik parkta konsepte uygunsa ve fahiş fiyatlar harcanmışsa bir nebze su kaldırır ama Ankara göbeğinde Seğmen vb bir heykel yerine robot tuhaf duruyor, şehrin bir yerine Jurassic park gibi birşey yapılsa da oraya konsa yine abes olmazdı.
Ankara'lı değilim ama alt yapı sorunları gibi önemli sıkıntılar varken robotlar, dinozorlar, kapılar bana fuzuli ve israf geliyor, birde üslubu bunların üstüne tuz biber oluyor.

Ama bak mesela aynı partiden olmasına ve şehrin hala birtakım eksikleri olmasına rağmen Kadir Topbaş'ın beyefendiliğini hep takdir etmişimdir, olur olmadık konuşmaz, üslubu saygındır.

Sen hiç Kadir beyin sosyal medyada birine laf attığını duydun mu? Ben duymadım şahsen, ki sürekli konuşsaydı hafta 8 gün 9 haber olurdu Melih başkan gibi.

Ben Ankarada oturmuyrum ama orada oturan arkadaslara soruyorum Peki arkadaslar bunadam bu kadar fena neden bu kadar donemdir Ankara halki onu seciyor.
Neden akp bu kadar dönem bunca yolsuzluğa haksizliga ragmen tek başına iktidar oluyorsa aynı sebepten onu da artık akp yi Destekleyenler bilecek biz değil.

Neden akp bu kadar dönem bunca yolsuzluğa haksizliga ragmen tek başına iktidar oluyorsa aynı sebepten onu da artık akp yi Destekleyenler bilecek biz değil.
Video paylasim sitesinde "Liderler Zirvesi 1991 Demirel Erbakan Ecevit, in atismasi" başlıklı Bir video var.Orada Erbakan konusurken digerlerinin asagilayici gulus ve tavirlarini burada birbirine destekkeyp kankaa gecinen arkadaslardada goruyrum,Ben tek cevabi haziranda yazicam,Sen tavir olarak digerlerinden daha farklisin,O yuzden yazdigimi alinan alinmistir uzerine,Ben gercek anlamda sormustum Ankarada olanlar icin,Ben Kadir beye oyumu kullandim yillardir bana gore ist,da cok guzel icraatlar yapti,Melih efendi busey yapti yapmadi bilmem yaptiysa secldi.Yapmadiysa niye secildi.Haksizlik yolsuzluk diyorsunuz.Bir sizin gozunuz mu goz.Hadi canim sende.....

ama iste dediğime geliyorsunuz.. çirkin tarz konuşmalar.. ne demek adam değilsin vs ya. cvp verıcem kötü olucak. parmaklarımı boşa yormuşum..
topıkte 3 kişisiniz 1=2=3. bır tanede anlamadan beğenen..
Bir insanin begenmesi o gorusu desteklemesi anlamindadir.Senin anlamadigini dusunuyrm bende.
fark bu iste siz taraf olmayani eziyirsunuz.Karsit gorusuz senin yazdigini niye begensin o 1=2=3>5

Video paylasim sitesinde "Liderler Zirvesi 1991 Demirel Erbakan Ecevit, in atismasi" başlıklı Bir video var.Orada Erbakan konusurken digerlerinin asagilayici gulus ve tavirlarini burada birbirine destekkeyp kankaa gecinen arkadaslardada goruyrum,Ben tek cevabi haziranda yazicam,Sen tavir olarak digerlerinden daha farklisin,O yuzden yazdigimi alinan alinmistir uzerine,Ben gercek anlamda sormustum Ankarada olanlar icin,Ben Kadir beye oyumu kullandim yillardir bana gore ist,da cok guzel icraatlar yapti,Melih efendi busey yapti yapmadi bilmem yaptiysa secldi.Yapmadiysa niye secildi.Haksizlik yolsuzluk diyorsunuz.Bir sizin gozunuz mu goz.Hadi canim sende.....

hadi canım sende derken eleşterdiğin kişilerden artık kimse onlar,zerre farkın yok.

evet bi bizim gözümüz göz çünkü bakmıyoruz görüyoruz.

Ben Ankarada oturmuyrum ama orada oturan arkadaslara soruyorum Peki arkadaslar bunadam bu kadar fena neden bu kadar donemdir Ankara halki onu seciyor.
Sen ;
yapılan bırcok haksızlıgı yolsuzlugu göre göre neden oy verıyorsan , Ankaralılarda ondan verıyordur sanırım..

bak arkadasım.. benim üslübum karsımdakıne göre değişir malesef.. sizlerin tarzı fatih ürek gbi hade hade tarzına dönüşünce malesef bende "atara atar , gidere gider " moduna geçiyorum.
dün bir arkadaşımızı tebrik ettim orda derdimi izah etmeye çalıştım bikacının tarzı cok cırkın sen en azından sıyaset konusabılıyorusn derken oda döndü adammısınız , harbi misiniz diye oda oracıkta miyadını doldurdu.
Ankaralı arkadaslara deyınce cevap hakkım doğdu..
Biz geçen secımde Mansur YAVAŞ kazandı diye zafer nağraları atarken , siz trafoya kedi soktunuz.. adam göz göree göreeee kaybetti. YSK kapılarını kapadı. Neden YALOVAdaki gbi genel seçime gidilmedi ? Kim neresine güvenmedi acaba ??
Dİyorsunuz ki akepenınde ıyılıklerını görün. Bak sana yemin ediyorum gördüğüm tek iyi şey var oda kısmen ; ssk hastalarının emeklı sandıgı hastalarıyla eşdeger olması. ha sonuna bısuru özel hastane kalkındırarak yapacagını yaprı onada neyse.. baskada bısey yok olsa vallahı esırgemem. adam o yada bu sekılde secılmıs gelmıs. güdüyormu benı güdüyor ee neden zevk almaya bakmayım değilmi . ama yok napayım.
1tane artısı var dıye onca olayımı yok sayayım hadı be sende !

Ha mesela TOPBAŞ.. Oda akepeli.. sempatımde yok antıpatımde yok.. adam sessız sakın efendı.. tutup İ.MeLİHLE kıyaslanamaz aslaa... ankaraya bıbakın nede bır cıcek bahcesı ,nede bıguzellık malesef yok.. adam ankapark yapıyo eyvallah yapsın lazım sart! ama orası yerımı.?ulan ankarada kac m2 ağaçlık alan var.. gıcıklıgına yaptı orayı..
ankarada her yukseltı selaledir , cocuk parkıdır baska ??

Son düzenleme:
O bahsettiğin 4 5 kişiden biri miyim bilemiyorum ama hizmet yarayışlı ise güzel derim.
Akp seçmenimin sürekli savunma için dilinden düşürmediği icraatleri inkar etmem söylerim.
Fakat, iş üsluba gelince ayrımcılığa ve küçümsemeye gelince olay Değişiyor.
Melih Gökçek'in bu yaptığı ilk vukuatı değil son da olmayacak. Çok çirkin bir konuşma Tarzı var. Sürekli twitterda birilerine laf sokma derdinde. Bu kişiler ya halktan ya siyasi kişiler.
Bunun neresini haklı ve normal gösterebilirsiniz? Ki, bu kişi Ankara Büyükşehir Belediye başkanı. Gerçekten rezil bir profil çiziyor. Siz de vay Melih başgan harikasın nutukları çekiyorsunuz.

haklı ve normal görmeyi bırak bunu adamlıkla bağdaştıran birine şu yazdıkların fazla gelebilir.adam tanımlarımız farklı bi kere.

ayrıca o 3-5 kişi !
fikir ayrılıkları yaşadıkları konularda bile hade hade moduna hiç geçmiyor !!

evlaefe,
valla nasıl seçiliyor bilmiyorum ama üslup hakikaten ı-ıh, şimdi doğruya doğru, yanlışa da yanlış demek gerek.

gevezeyim, İstanbul'daki botanik parkta da dinozorlar var demiş, botanik parkta konsepte uygunsa ve fahiş fiyatlar harcanmışsa bir nebze su kaldırır ama Ankara göbeğinde Seğmen vb bir heykel yerine robot tuhaf duruyor, şehrin bir yerine Jurassic park gibi birşey yapılsa da oraya konsa yine abes olmazdı.
Ankara'lı değilim ama alt yapı sorunları gibi önemli sıkıntılar varken robotlar, dinozorlar, kapılar bana fuzuli ve israf geliyor, birde üslubu bunların üstüne tuz biber oluyor.

Ama bak mesela aynı partiden olmasına ve şehrin hala birtakım eksikleri olmasına rağmen Kadir Topbaş'ın beyefendiliğini hep takdir etmişimdir, olur olmadık konuşmaz, üslubu saygındır.

Sen hiç Kadir beyin sosyal medyada birine laf attığını duydun mu? Ben duymadım şahsen, ki sürekli konuşsaydı hafta 8 gün 9 haber olurdu Melih başkan gibi.
Asla polemik yok.. Munecim benim sorunum dinazorlar değil elbet evet istanbuldaki dinazorlu park çok güzel oldu.. çoluk çocuk gidiyoruz. Benim sıkıntım bir zamanlar istanbula laleler dikildi festivaller yapıldı, ve halen yapılıyor ve ne dediler millet açken ,sefilken bu lalalere ne gerek var dendi.. dalga geçenlermi,dersin, alay edenlermi, ama o alay edenler resim çektirip sosyal medyada en güzel paylaştılarki şaşarsın.. melih robot dikmiş, dinazor dikmiş,, o onun kafasızlığı,,bu tarz olaylara gerek varmı yok,git sende yap bir park haa. yapılmadımı elbet yapıldı.benim sorunum şu 13..14. sene iktidar olan bir parti çokmu doğru asla değil,,çokmu namuslu asla değil,, ama ben bu iktidarın yaptıklarınıda ,yapmadıklarınıda görenlerdenimm. karşıt görüş arkadaşlardan hiç birinden helal olsun ne güzel yapmışlar dediklerini duymadımm..sizi alıntıladımm olaylara çok objektif baktığınız içindir kusuruma bakmayınn..ak parti seçildiği zaman karşıt görüş gerek medya, gerek şahıslar ortalığı velveleye verdiler, yok şeriat gelecek ,,yok açıklar eziyet görecek, yok ortalık dinci kaynıyacak,,aksine bu konularda dirlik düzenlik geldi. bir çok belediyelerde etkinlikler var araştırılsın tiyatrodan tutunda ,operaya kadar, belediyelerin her akşamı ful dolu türk halk müziğinden tutunda, opera sanatçısından tutunda ,,caz, türk sanat,konserleri veriliyor spor aktivitelerine bir bakın bedava,,evdeki kadınları teşvik ediyorlar haydin spora diye,,kendi çevremde görüyorum yaşlı kadınlara azda alsa emekli yapılıyor,,bakım evleri tertemiz 13..14 senede çok güzellikler yapıldı bu ülkede evet asgari ücret kesinlikle yenilenmeli.. kadınlar erken emekli edilmeli,,şu ülkede bu kadar çok faturalara çalışmamalıyız,,alt yapısı olmalıı,,milletvekillerin maaşı bu kadar yüksek olmamalı ve vekilliği bitince maaşı çok yüksek olmamalı,,biz bunları görmüyomuyuz elbet görüyoruz ve oy tercihi yapıyoruz tartıya koyuyor bu ülkenin insanları ve gene bu parti seçiliyor eğer seçilmiyorlarsa bir bakmalılar kendine nerde hata yapıyorlarr.. izmirden misafirlerimiz gelmişti.. arabada iş yerine gidiyoruz döndü dolaştı partiye geldi sıra kime verceksin dediler ben ak partiyi düşünüyorum dedim . siz ne yapacaksınız diye sordum bir arkadaşım şaşırdım sana dedi niye dedim senin gibi biri nasıl o partiye oy verir neden vermiyeyim güzel işler yapıyorlar dedim..o zihniyet ve sen hiç alakan yok dediler .ne zihniyeti arkadaşlar yapılan işlere oy veriyorum ben dedim. ve cevapları şu oldu güzel işte yapsalar bu ülkeyi birincide yapsalar onlar başta olduğu için asla onlara oy vermeyiz dediler.. işte karşıt görüşün tablosu budurr..

yokk ablam akillandim gaza gelmiyrm artik. :KK66:

evlaefe,

Merhaba,

Az önce "Yaban hayvanları ihale konusu olamaz! İhaleyi durdurun, katliama son verin! @VeyselEroglu" başlıklı kampanyaya imza verdim. Acaba sen de adını ekleyerek bize yardımcı olur musun?

Amacımız 35.000 imzaya ulaşmak, ancak bunu başarmak için daha çok desteğe ihtiyacımız var. Kampanya metnini şu bağlantı üzerinden okuyup imza verebilirsin:
Ben face yada twitter kullanmadigim icin sizlere atiyrum.Mersindeki santral icinde imza toplaniyr

https://www.change.org/p/yaban-hayv...ium=email&utm_campaign=share_email_responsive

Teşekkürler
Elif

gevezeyim,
diğer partilerin iktidara gelmemeleri konusundaki eleştirilerinde haklısın, ona diyecek hiçbir sözüm yok, artık biliyorsunuz ben partici değilim, hassas olduğum 2 nokta vardır biri dinim, diğeri Atatürk.
Seçimler yaklaştı ya, mesela burda bakıyorum partilerin kadın kolları kapı kapı dolaşmaya başladı, hatta dün bizim sokakta geziyorlardı, gelseler lafım belli, diğer zamanlar neden evleri gezmediniz, kadınların, çevre halkın sorunlarını dinlemediniz diyeceğim zira başka zaman ortada olmayıp yalnız seçim zamanı boy göstermelerine kızıyorum, haklısın evet, diğer partiler halkın içinde olmayı, kendilerini anlatmayı beceremediler.

İktidar partisi bunu iyi yaptı, bu konuda haklarını yiyemem, iyi organize oldular ama öte yandan insanların ürkmesini de yadırgamamak gerek zira ilk zamanlar kadınlar veya mezhepler hakkında hiçbirşey söylenmezken bir anda kadınlar evde oturmalı, kadınların çalışması erkeklerin istihdam olmasına engel, hamile kadın ayıplı, mezhepler şöyle böyle gibi bir sürü laflar ortada dolandı, ama kendilerinin ama destekleyenlerin söylemleri olsun fark etmez, sonuçta destekleyenlerin sözleri de tekzip edilmeyince hepimiz şöyle bir durup baktık ne oluyor diye.

Başkanlık sistemi de gündeme gelince insanlar iyice düşünür oldu, sebebini de kendimce açıklayayım, hadi diyelim şimdi başkanlık olsa korkulan gibi olmayacak diyelim lakin her birim başkana bağlı olacak, başbakanlık olmayacak, aman başkanın bu yaptığı hatalı denilip yasayı tekrardan değiştirecek kimse olmayacak çünkü anladığım kadarıyla bizim başkanlık sistemi ABD'deki gibi de olmayacak, Türk tipi deniyor ve Obama'dan çok fazla imtiyazlara sahip olunan bir sistem olacak ve bence bunun sakıncaları var, diyelim ki 5-6 yıl sonra başkan değişti ve dediğim dedik biri geldi, öyle ya, dedi ki bundan sonra ben ne dersem o olur, ibadetleri kaldırdım, giyimler şu şekilde olacak, saçlar bu şekilde traş edilecek vs vs o zaman ne yapacağız?

Olmaz mı olabilir, siz şimdiki iktidar ve Cumhurbaşkanına göre düşünüp tasdikliyorsunuz ama 5-10 yıl sonrasını bilebilir misiniz?
İnsanlar ki bunun yansımalarını burda da görüyoruz hepimiz, ciddi bir şekilde kutuplaştı, o kutuplardan baskın olanların ve biz ezildik şimdi sıra bizde mantığıyla başkan olduklarını düşünebiliyor musun?

10 yıl sonra ya sistem sizi de memnun etmeyecek şekilde olursa ne olacak? Bunun üzerine hiç düşündünüz mü?

Ayrıca misafirlerinin tavrını da garipsedim, onların nasıl x partiyi destekleyip oy verme hakkı varsa seninde var, bu özgürlük için dışlanmayı saçma buluyorum.

gevezeyim,
diğer partilerin iktidara gelmemeleri konusundaki eleştirilerinde haklısın, ona diyecek hiçbir sözüm yok, artık biliyorsunuz ben partici değilim, hassas olduğum 2 nokta vardır biri dinim, diğeri Atatürk.
Seçimler yaklaştı ya, mesela burda bakıyorum partilerin kadın kolları kapı kapı dolaşmaya başladı, hatta dün bizim sokakta geziyorlardı, gelseler lafım belli, diğer zamanlar neden evleri gezmediniz, kadınların, çevre halkın sorunlarını dinlemediniz diyeceğim zira başka zaman ortada olmayıp yalnız seçim zamanı boy göstermelerine kızıyorum, haklısın evet, diğer partiler halkın içinde olmayı, kendilerini anlatmayı beceremediler.

İktidar partisi bunu iyi yaptı, bu konuda haklarını yiyemem, iyi organize oldular ama öte yandan insanların ürkmesini de yadırgamamak gerek zira ilk zamanlar kadınlar veya mezhepler hakkında hiçbirşey söylenmezken bir anda kadınlar evde oturmalı, kadınların çalışması erkeklerin istihdam olmasına engel, hamile kadın ayıplı, mezhepler şöyle böyle gibi bir sürü laflar ortada dolandı, ama kendilerinin ama destekleyenlerin söylemleri olsun fark etmez, sonuçta destekleyenlerin sözleri de tekzip edilmeyince hepimiz şöyle bir durup baktık ne oluyor diye.

Başkanlık sistemi de gündeme gelince insanlar iyice düşünür oldu, sebebini de kendimce açıklayayım, hadi diyelim şimdi başkanlık olsa korkulan gibi olmayacak diyelim lakin her birim başkana bağlı olacak, başbakanlık olmayacak, aman başkanın bu yaptığı hatalı denilip yasayı tekrardan değiştirecek kimse olmayacak çünkü anladığım kadarıyla bizim başkanlık sistemi ABD'deki gibi de olmayacak, Türk tipi deniyor ve Obama'dan çok fazla imtiyazlara sahip olunan bir sistem olacak ve bence bunun sakıncaları var, diyelim ki 5-6 yıl sonra başkan değişti ve dediğim dedik biri geldi, öyle ya, dedi ki bundan sonra ben ne dersem o olur, ibadetleri kaldırdım, giyimler şu şekilde olacak, saçlar bu şekilde traş edilecek vs vs o zaman ne yapacağız?

Olmaz mı olabilir, siz şimdiki iktidar ve Cumhurbaşkanına göre düşünüp tasdikliyorsunuz ama 5-10 yıl sonrasını bilebilir misiniz?
İnsanlar ki bunun yansımalarını burda da görüyoruz hepimiz, ciddi bir şekilde kutuplaştı, o kutuplardan baskın olanların ve biz ezildik şimdi sıra bizde mantığıyla başkan olduklarını düşünebiliyor musun?

10 yıl sonra ya sistem sizi de memnun etmeyecek şekilde olursa ne olacak? Bunun üzerine hiç düşündünüz mü?

Ayrıca misafirlerinin tavrını da garipsedim, onların nasıl x partiyi destekleyip oy verme hakkı varsa seninde var, bu özgürlük için dışlanmayı saçma buluyorum.
Düşüncelerinize ve yazan parmaklarınıza sağlıkk saygılarımı sunuyorumm..:KK52::KK52::KK52::KK52:

X