Melih Gökçek: ‘Hadi sarışın cevap versene. Come on blonde answer now'

dogru sinirden saç baş yoluyoruz.. çuvallar önümüzden geçerken , trafolara elektrik girerken , sandık başlarında kabadayı vari adamlar korkuturken sinirden kuduruyoruz...
işte budur yaa.. şunu deyin ak parti iktidarında şu şu yaptıklarını beğendim,, ama şunları şunları beğenmedimm.. şu siyaset topiğninde 4 ..5 kişisiniz bir tanenizden birinizde bu adamlığı göremedimm. bu harbiliği göremedimm..

işte budur yaa.. şunu deyin ak parti iktidarında şu şu yaptıklarını beğendim,, ama şunları şunları beğenmedimm.. şu siyaset topiğninde 4 ..5 kişisiniz bir tanenizden birinizde bu adamlığı göremedimm. bu harbiliği göremedimm..
sende beğenmediğini söyle rte iktidarında..suriyelileri hemde 2 milyon aldı ülkeye:KK57:

akp,hele rte ne eylerse doğru eyler:KK51:
yanlışş asla doğru eylemezz yok öyle bir dünyaa.ama eleştrirken doğru eleştirmek lazımm ben oy verdiğim bu partiyi tartıya koyarım olumsuzlukları yokmu tüh dediklerim yokmu elbette var akp seçmeni aptal ve kör değil bunu böyle bill..

ama iste dediğime geliyorsunuz.. çirkin tarz konuşmalar.. ne demek adam değilsin vs ya. cvp verıcem kötü olucak. parmaklarımı boşa yormuşum..
topıkte 3 kişisiniz 1=2=3. bır tanede anlamadan beğenen..

sende beğenmediğini söyle rte iktidarında..suriyelileri hemde 2 milyon aldı ülkeye:KK57:
işte gel bunu konuşalımm asla tavsip etmediklerimdenn..ama madalyonun öte tarafı var empati kuruyorumm savaş benim ülkemde olsaydı ve müslüman bildiğim .kardeş bildiğim devletde bana bir darbe vurup kapılarını kapatsalardı ne olurduk empati kurmak lazım ne yapılsaydı bu insanlarraa.

yanlışş asla doğru eylemezz yok öyle bir dünyaa.ama eleştrirken doğru eleştirmek lazımm ben oy verdiğim bu partiyi tartıya koyarım olumsuzlukları yokmu tüh dediklerim yokmu elbette var akp seçmeni aptal ve kör değil bunu böyle bill..
şu an eleştiriyorum zaten,mhp gerektiği kadar muhalefet yapmıyor..ne ses ne soluk..chp desen şöyle genç ve daha enerjisi yüksek idealist biri gelemezmiydi,getirmiyorlar diğeride aynı mhp..
hdp desen akp sayesinde bu günlere geldi..apoya bakarız hallederiz aman aman dediler şımarttılar adamlar..çözüm nedir kardeşim..yıllardır yaşıyoruz biz kürt ve türkler iç içe

şimdi şu yazın için seni alkışlıyorumm.. sen bana şunu dee. arkadaşımm ben ne yaparlarsa yapsınlar akp den haz almıyorumm..zihniyetini sevmiyorum dee gidipte senin polisin için( ki eğer seninse.. artık ondanda şüpheliyim.. )hakaretler eden bi sarışını öv onun dediklerini göz ardı et ama cevap veren başkan oldumu kiii. bu melih gökçek... başka bir partiden olsaydı ve senin tuttuğun parti mesela o söylediğin sözleri söyleyebilecekmiydin koca bir hayır.. geç bunları biz neyin ne olduğunu biliyoruzz.. bu partinin vekillerinden güzel söz çıksa dahil altında çapanoğlu ararsın sen. bana deki istemiyorum arkadaşım...ak partiyide o zihniyetide onu tutanlarıda hah bana bunu dee...biraz mert oll açık aramak için yatmışsın pusuya buldunmu göxxzlerin kocaman açılıyor ve vur abalıyaa.. canımm çok konuşmayayım istersen çünkü her seçimde saçınızı ,,başınızı yolduruyoruz zaten.. haziran seçimindede burda ol saçını tekrar yolacaksın çünkü.. tabi saç kaldıysa kafandaa..
Sarisin! ne demis canimcim? Herkesin soylediginden farkli birsey mi demis? Turkiye'de polisin orantisiz guc kullandigi yalan miymis? sarisin demese turk halkinin bundan haberi olmayacak miymis? biz aylardir burada ne yaziyoruz canimcim? Sarisindan mi ilham aldik simdiye dek?:rolleyes:

Bak CHPli bir milletvekili Sezgin Tanrikulu mecllisteki basin toplantisinda ne demis:
“Türkiye ifade özgürlüğünde 180 ülke arasında 154’üncü sırada. Basın özgürlüğünde 197 ülke arasında 137’inci sırada. İnternet özgürlüğünde, ‘internetin kısmen özgür olduğu’ ülkeler arasında. Cinsiyet eşitsizliğinde 142 ülke arasında 125’inci sırada. Kadınların işgücü katılımında 142 ülke arasında 128’inci sırada. Eğitim kalitesinde 65 ülke arasında 62’nci sırada. Çocuk yoksulluğunda OECD ülkeleri arasında son sırada. Çocuk gelin sayısındadünya üçüncüsü. İnsan hakları ihlalleri sıralamasında en kötü 5’inci ülke. Gazetecilere karşı kötü muamelede 117 ülke arasında en kötü 3’üncü ülke. Doğum sırasında anne ölümlerinde183 ülke arasında 142’inci sırada. Bebek ölümlerinde 221 ülke arasında 84’üncü sırada. Türkiye iş kazalarındaki ölümlerde Avrupa birincisi, dünya üçüncüsü. Yolsuzluk Algı Endeksine göre Avrupa’da 38 ülke arasında 27’nci sırada. Kadına şiddet, ABD’nin 2 katı, bazı Avrupa ülkelerinin 10 katı oranında.”

Bu istatikleri resmi kanallarin sitelerinden sen de bulabilirsin. Lafla peynir gemisi yurutmeye ugrasma bosuna, bilimsel verileri kullan..:KK66: Bu durumun sorumlusu iyi yonetemeyen iktidardir. Adaleti saglayamayan, kendi menfaatlerini halkini olusturan insanlarin haklarini cigneyerek korumakla ugrasan iktidar.. Gokcek de bu iktidarin bir neferi. Yani sen ilk sarisindan da duymus olsan dunyanin bildigi gercek maalesef bu. Bu parti vekillerinden guzel ne soz cikiyormus benim bilmedigim? Artik biz yetmedik, kendileri bile anlatiyor nasil parsel parsel sattiklarini, daha ne desinler?:rolleyes:Alkisla canim, senin partin onlar... Belki sana parsel parsel satilmak da erdem geliyordur..:confused:

Saclarima gelince...Onlar icin hic uzulme canimcim... Hangi kuafore gitsem yaka silkiyor, iki kafalik sac varmis bende... Kolay kolay tukenmez canim..:KK53:

işte gel bunu konuşalımm asla tavsip etmediklerimdenn..ama madalyonun öte tarafı var empati kuruyorumm savaş benim ülkemde olsaydı ve müslüman bildiğim .kardeş bildiğim devletde bana bir darbe vurup kapılarını kapatsalardı ne olurduk empati kurmak lazım ne yapılsaydı bu insanlarraa.
tamam ama kadınları satıyorlar..3000 5000 e..ve kocaları iş bulamayanlar kötü yola düşmüş 3 kuruşa..bumu şereflice yaşamak..bu bizim suçumuz değil..

ama iste dediğime geliyorsunuz.. çirkin tarz konuşmalar.. ne demek adam değilsin vs ya. cvp verıcem kötü olucak. parmaklarımı boşa yormuşum..
topıkte 3 kişisiniz 1=2=3. bır tanede anlamadan beğenen..
o zaman bu bu parti güzellikler yaptığındada alkışlamayı gtöstereceksin arkadaşımm...evet haklısın özür borçluyum sanaa.

bizim amelelerimiz günlük 100 tlden inşaatta çalışır..ama insaat dönemi olur..eşim emlakçı olduğundan biliyorum..bu dönem kısadır çalışıp kazanıp biriktirip tüm seneye bölüştürecek kirasını vs verecek..suriyeli açlıktan aynı işi 20 liraya yapar..bizim işçi ayağa kalkar..olacak iş değil tabi..hani çözüm..yesin m,llet birbirini geçsin birbirinin ırzına bu ise müslümanlık ben müslüman değilim!

Sarisin! ne demis canimcim? Herkesin soylediginden farkli birsey mi demis? Turkiye'de polisin orantisiz guc kullandigi yalan miymis? sarisin demese turk halkinin bundan haberi olmayacak miymis? biz aylardir burada ne yaziyoruz canimcim? Sarisindan mi ilham aldik simdiye dek?:rolleyes:

Bak CHPli bir milletvekili Sezgin Tanrikulu mecllisteki basin toplantisinda ne demis:
“Türkiye ifade özgürlüğünde 180 ülke arasında 154’üncü sırada. Basın özgürlüğünde 197 ülke arasında 137’inci sırada. İnternet özgürlüğünde, ‘internetin kısmen özgür olduğu’ ülkeler arasında. Cinsiyet eşitsizliğinde 142 ülke arasında 125’inci sırada. Kadınların işgücü katılımında 142 ülke arasında 128’inci sırada. Eğitim kalitesinde 65 ülke arasında 62’nci sırada. Çocuk yoksulluğunda OECD ülkeleri arasında son sırada. Çocuk gelin sayısındadünya üçüncüsü. İnsan hakları ihlalleri sıralamasında en kötü 5’inci ülke. Gazetecilere karşı
kötü muamelede 117 ülke arasında en kötü 3’üncü ülke. Doğum sırasında anne ölümlerinde183 ülke arasında 142’inci sırada. Bebek ölümlerinde 221 ülke arasında 84’üncü sırada. Türkiye iş kazalarındaki ölümlerde Avrupa birincisi, dünya üçüncüsü. Yolsuzluk Algı Endeksine göre Avrupa’da 38 ülke arasında 27’nci sırada. Kadına şiddet, ABD’nin 2 katı, bazı Avrupa ülkelerinin 10 katı oranında.”

Bu istatikleri resmi kanallarin sitelerinden sen de bulabilirsin. Lafla peynir gemisi yurutmeye ugrasma bosuna, bilimsel verileri kullan..:KK66: Bu durumun sorumlusu iyi yonetemeyen iktidardir. Adaleti saglayamayan, kendi menfaatlerini halkini olusturan insanlarin haklarini cigneyerek korumakla ugrasan iktidar.. Gokcek de bu iktidarin bir neferi. Yani sen ilk sarisindan da duymus olsan dunyanin bildigi gercek maalesef bu. Bu parti vekillerinden guzel ne soz cikiyormus benim bilmedigim? Artik biz yetmedik, kendileri bile anlatiyor nasil parsel parsel sattiklarini, daha ne desinler?:rolleyes:Alkisla canim, senin partin onlar... Belki sana parsel parsel satilmak da erdem geliyordur..:confused:

Saclarima gelince...Onlar icin hic uzulme canimcim... Hangi kuafore gitsem yaka silkiyor, iki kafalik sac varmis bende... Kolay kolay tukenmez canim..:KK53:
peki bu saydıklarını inkar eden varmı yokk..istatistikler her ülkede 3 aşağı 5 yukarı aynı değilmidir hangi ülke şu saydıklarınla boğuşmuyorr. ve rica adeceğim hala O KADINI BANA ÖVMEE KENDİ ÜLKESİNE BİR BAKSIN VE SENDE BİR BAK ELİNİN ALTINDA NET VAR ..saçının gürlüğünede sevindim..

bizim amelelerimiz günlük 100 tlden inşaatta çalışır..ama insaat dönemi olur..eşim emlakçı olduğundan biliyorum..bu dönem kısadır çalışıp kazanıp biriktirip tüm seneye bölüştürecek kirasını vs verecek..suriyeli açlıktan aynı işi 20 liraya yapar..bizim işçi ayağa kalkar..olacak iş değil tabi..hani çözüm..yesin m,llet birbirini geçsin birbirinin ırzına bu ise müslümanlık ben müslüman değilim!
iyide arkadaşım ne yapılacak bu insanlara açmasalardı sınırı savaşın ortasında kadın çocuk ne olacaktı ..haa bana kalsa asla açmazdım sınırı ve onların çığlıklarına kulak tıkardımm..tıkayabilecekmiydin..

iyide arkadaşım ne yapılacak bu insanlara açmasalardı sınırı savaşın ortasında kadın çocuk ne olacaktı ..haa bana kalsa asla açmazdım sınırı ve onların çığlıklarına kulak tıkardımm..tıkayabilecekmiydin..
söylediğin çözüm değil benim burada türkmen arkadaşlarım özellikle konular açmamı istediler..türkmen katliamına sessiz kalındı sınırda açlıktan öldüler haberin varmı!

eğri otur doğru kaonuş arkadaşım böyle yardım olmaz,o kadar düşünüyorsa rte saryı onlara tahsis etsin 3..5 kişi yaşıyor o kadar büyük srayda..nasıl müslümansak!

konullarıma bak ben de onlar sayesinde farkettim..

peki bu saydıklarını inkar eden varmı yokk..istatistikler her ülkede 3 aşağı 5 yukarı aynı değilmidir hangi ülke şu saydıklarınla boğuşmuyorr. ve rica adeceğim hala O KADINI BANA ÖVMEE KENDİ ÜLKESİNE BİR BAKSIN VE SENDE BİR BAK ELİNİN ALTINDA NET VAR ..saçının gürlüğünede sevindim..
Her ulkede istatistikler uc asagi bes yukari ayni da ne demek? Butun ulkeler ifade ozgurlunde sondan 5. ise diger siralari uzaylilar mi dolduruyor?:confused:
Dur grafikle anlatayim, belki daha iyi anlasilir.. Iste bu 2011 de yayinlanmis, o gune dek Avrupa Insan Haklari Mahkemesinde ifade ozgurlugu sikayeti ile dava acanlarin ulkeler arasinda dagilimi:
Cali-fig-2.jpg

Turkiye bu konuda "Yandim Allah!" diye bagiriyor gordugun gibi.. Daha hala nesini savunuyorsun bu durumun anlamadim.:KK57:

Saraylim Saraylim @cryptic
Akepe ne eylerse guzel eylerden sonra daha neden bosuna yoruyorsunuz ki kendinizi.
Asagilanmadigimiz kalmisti oda oldu. Devam etmeye gerek varmi ?

Hani onlar kendi ülkesine baksın diyorsunuz ya.. Baltimore'da ki olaylar için Obama'nın neler dediğini okudunuz mu yada dinlediniz mi?

neyse..

O bahsettiğin 4 5 kişiden biri miyim bilemiyorum ama hizmet yarayışlı ise güzel derim.
Akp seçmenimin sürekli savunma için dilinden düşürmediği icraatleri inkar etmem söylerim.
Fakat, iş üsluba gelince ayrımcılığa ve küçümsemeye gelince olay Değişiyor.
Melih Gökçek'in bu yaptığı ilk vukuatı değil son da olmayacak. Çok çirkin bir konuşma Tarzı var. Sürekli twitterda birilerine laf sokma derdinde. Bu kişiler ya halktan ya siyasi kişiler.
Bunun neresini haklı ve normal gösterebilirsiniz? Ki, bu kişi Ankara Büyükşehir Belediye başkanı. Gerçekten rezil bir profil çiziyor. Siz de vay Melih başgan harikasın nutukları çekiyorsunuz.

X