Ve en önemlisi, Obama bile "benim aslan polisim" "emirleri ben verdim" "hepsi capulcu" gibi seyler hiç söylemdi. Sadece herkesin protesto etme hakkini oldugunu fakat bu hakin içinde dukkanlardan çalmak ve sokaktaki arabalari yakmak gibi seyler olmadigini anlatmisti.
Ki her nasil olursa olsun, eger baska birini yada devleti kinadiginda "söyle sarisin" gibi tepkiler nedir allasen? Ve bunu bir devlet adami diyor. Türkiyenin baskentinin belediye baskani resmen mahale agzi ile konusuyor. Ve bunu vatandaslarin verdigi vergiler ile yapiyor. Gerçekten rezillikten baska birsey degildir.
Hayir anlamadigim benim cocuklugumun ve cocugumun sucu neeee !!! 11
annenin kaderi kızına yazılırmış derlerya ayyy..Üzgünüm. Şanssızlık diyelim.....
annenin kaderi kızına yazılırmış derlerya ayyy..
Allahım esirgesin
Pes valla sizee nasıl bir bilgiye sahipsin nerden geliyor bu yabancıyı şakşaklama dürtüsü..Al sana Gezi Parki protestosu ile esdeger gordugun Baltimore ayaklanmasi:
Melih Gokcek'in Gezi'de elinde cantasi ustunde elbisesi ile dolasan kadina turk polisinin gazli mudahalesi ile amerikan polisinin sehri atese veren, yakip yikan zencilere verdigi mudahaleyi birbirinle es tutarak kendini dunyaya nasil rezil ettiginin resmidir. Ben de olsam o sarisinin yerinde boyle bir zihniyete cevap verme tenezzulunde bile bulunmazdim.
çokta iyi yapmışş sen kim oluyorsunda türkiyeye karışıp orantısız güç kullanıyorlar diyorsun siz ne yapıyorsunuzz. bi kendinize bakın yahuu.. şunlarıda savunaNLARADA ŞAŞIYORUM.wayyyyyy yine bu mevzular cikti yine haklisiniz yine ne diyelim herkes kendi dusuncesini belirtiyor.Kendine gore herkes hakli
İyi de ne bekliyorduk ki? Liderlerinin üslubu ne ki bu beyfendinin ne olsun?
bendeeçokta iyi yapmışş sen kim oluyorsunda türkiyeye karışıp orantısız güç kullanıyorlar diyorsun siz ne yapıyorsunuzz. bi kendinize bakın yahuu.. şunlarıda savunaNLARADA ŞAŞIYORUM.
bir sigara yakasım geldiböyle seviyesiz kişiler şuanda hangi koltuklarda oturuyor. Sen kimsin karşındaki insan kim ? Bi' bak sarışın diye dalga geçip saldırdığın sarışın kim değil mi ? Tabi bizde sarışınlar hep bu tarz siyasetçilerin yanındaki süs bebek konumunda olduğu için normal, görmemiş ki.
Senin gibi melih Gokcek'in gercekleri saptirip dunyanin gozu onunde kendini dusurdugu pozisyonu mu alkislasaydim? Bosver, meydanlara kurdugu aptal dinazor heykellerini ve milletin cebinden alip bunlara harcadigi binlerce dolari alkislamayi sana birakiyorum. Unutma ki o da bu heykelleri yabancilardan alip milletin parasini yabancilara veriyor, kim yabanci hayrani? Cinli dinazorlari alkisla sen canimcim.. O yabanci saksakligi sayilmaz..Pes valla sizee nasıl bir bilgiye sahipsin nerden geliyor bu yabancıyı şakşaklama dürtüsü..
dur bi daha begeneyim diceem olmicak simdide begenenlere laf atmaya geldi sira dur su buton nerdeydi durrr....çokta iyi yapmışş sen kim oluyorsunda türkiyeye karışıp orantısız güç kullanıyorlar diyorsun siz ne yapıyorsunuzz. bi kendinize bakın yahuu.. şunlarıda savunaNLARADA ŞAŞIYORUM.
malasef kendıde beğenenide aynı şekildeucuzluk akıyo bunların üslübundan tiksiniyorum başkentin belediye baskanından sokak ağzıyla konusmak için oldukca büyük koltuklarda oturuyolar
ne diyosun? neyse boşver..elestiri ayri bisey asagilama ayri bisey mune boyle yazinca herkes hizaya geliyor.
Sokak agzi diye asagilayan insanlar nerede buyudu ne dil konustu merak ederim.Simdi cevap ver sarisin lafininda mi sokak dili dur sozluge bakayimHaa yokk turkcemizin kendisiymis yaa
akp neylerse doğru eyler bilmiyomusunne diyosun? neyse boşver..