• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

ya ben geçen haftaki bölümü izleyemedim ... bu haftanın da başını kaçırdım... :tomato:

ipekle barış nerde öpüştü yaaa... ipek erkek rolündeydibarışda romeo kafamçokkarıştı

biri beni aydınlatsın lütfeeen... :bbo:

ya bu arada son sahne de çok feciydi ama ipeğin başına birşey gelmeyecek bence... onun masum saf kız rolüne aykırı bir kere ... kesin sarp bayılacak filan bişi olacak... :umursamaz:

ya ben geçen haftaki bölümü izleyemedim ... bu haftanın da başını kaçırdım... :tomato:

ipekle barış nerde öpüştü yaaa... ipek erkek rolündeydibarışda romeo kafamçokkarıştı

biri beni aydınlatsın lütfeeen... :bbo:

ya bu arada son sahne de çok feciydi ama ipeğin başına birşey gelmeyecek bence... onun masum saf kız rolüne aykırı bir kere ... kesin sarp bayılacak filan bişi olacak... :umursamaz:

evet ipek erkek rolündeydi romeo ve juliet 'in gösterimi olacağı akşam juliet'i oynayacak kızın ayağı kırıldığı haberi geldi apar topar bu rolü ipeğe verdiler esas kız olunca bunun böyle olabileciğini tahmin ediyyodum açıkçasısengözlerimebaksanab neyse oyundan önce barış ipeğe aşkını itiraf etti kulisde ve oyuna çıktılar...
sahnede oyun metninde olmadığı halde ipek "bende sana aşığım romeo" diyerek haykırdı...ve öpüştüler o anda...tabi bu herkesi şaşkına çevirdi ipeğin ailesi ve sevgilisini hele çünkü çocuğun elinde ouyun metni var ve oyunu böyle takip ediyor...ne aşığım cümlesi ne de öpüşme diye bişey yok metinde deliye dönüyo tabi...kaydirigubbakcemile
neyse çocuğu ipek o anda diceklerimi unuttum o yüzden öpüşdük felan deyip ikna ediyor...ama ertesi gün barışı sevdiği için bu işi uzatmanın bi anlamı yok deyip arlmak istediğini söylüyor...
işde olaylar yani dizinin başı bu şekilde ...bencede ipeğe bişey olmıycak...kurtulur mutlaka...
ama ya oda pat diye bi anda okula el ele gitmiycekdi barışla...
biraz zaman geçseydi ortam durulsaydı...dizi işde başaka nası yeni olaylar çıkcakdı ....

Bence İpek kafasına şişe vurup kurtulacak ama bu işi Barış'a anlatınca araları bozulacak... Bence İpek SALAAAAK... Oh be rahatladım...

ipek herşeyden sıyrıldığıu gibi bu durumdan da sıyrılacaktır. ben sarp'a sinir oluyorum. çok yapmacık rol yapıyo. özlellikle sinirlenme rolünde çok başarısız. ayrıldıkları iyi oldu.

ipekte çok saf ya bu kadar iyi niyetli olunmazki sen hangi akla hizmet çocugun evine gidiyosun erkek milleti bu 2 gün sonra tınlamıolar bile ahh ahh

Anahtar Sarp'ın yanında duruyodu ve aşağı doğru bakıyodu bence anahtarı ona atcak ve gitmesine izin vercek

ben de bu diziye bayılıyorumm... çok güzell yaa çok doğall çok içten bi dizii... hele o süt ninee çok tatlıı kaydirigubbakcemile3 ama ilk bölümler daha güzeldi :umursamaz: anne ve kız evladların çatışmasını güzel dile getiriyorduu annem açısından güzel bi dizi olacak diye beklerkeenn aşk meşk ön plana çıkıverdii :dilcikar:

bence bişey olmayacak...sahnede öpüşme bile havada kaldı..ben okuldan alırlar,bunun üzerine bir sürü olay yazılır diye bekliyordum..ah ah herşey normalleştiriliyor ya ben ona yanıyorum...üniversite 1 öğrencisi herkesin önünde öpüşecek anneside onun işi bu diyecek..ne günlere kaldık ve daha neler göreceğiz kimbilir...

bence bişey olmayacak...sahnede öpüşme bile havada kaldı..ben okuldan alırlar,bunun üzerine bir sürü olay yazılır diye bekliyordum..ah ah herşey normalleştiriliyor ya ben ona yanıyorum...üniversite 1 öğrencisi herkesin önünde öpüşecek anneside onun işi bu diyecek..ne günlere kaldık ve daha neler göreceğiz kimbilir...

kesinlikleee kaydirigubbakcemile5

Bu bÖlÜmde acaba tecavÜze uĞramıŞmıdır fragmanda pek bellı olmuyor barıŞlada ayrılıyor Çok kÖtÜ zavallı barıŞ

Bu bÖlÜmde acaba tecavÜze uĞramıŞmıdır fragmanda pek bellİ olmuyor barıŞlada ayrılıyor Çok kÖtÜ zavallı barıŞ

ayrılıyormu...sseninle benim izlediğim fragman farklımı acaba...ipek perişan bi halde özgür ve esine sarp diyip ağlıyor..sonra barışa diyorki hepinizden korkuyorum işte hepinizden anlıyormusun falan diyor..barış sarpın evine gidip onu yere atıyor ve galiba sarp şuurunu kaybediyor..acaba varmıydı ki şuursuz zaten ya neyse..

Melekler Korusun 27.Bölüm Fragmanı :gitme:

[dailymotion]video/x9tjlk_melekler-korusun-27bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

son iki bölüm baktm önceleri hic izlemiyordm ama güzel bir diziymis anladimda hemen konuyu..begendim

Simdi sarp ona tecavuz mu etmis oluyor,
zaten basindan beri migdemi bulandiriyordu o meymenetsiz. :olmaz:

Son düzenleme:
ya kizlar pazartesiye alindigindan beri hep kaciriyorum bu diziyi unutuyorum...
evde internetimde olmuyordu izliyemedim...

biri bana son iki bölümü özetliyebilir mi???

Kızlar meraktan çatladım, Sarp gıcığı tecavüz etti mi ıpek'e?

tecavüz edemedi ipek kendini pencereden attı sonra sokakta yürüdü yürüdü bayıldı çevredeki birileri hastaneye getirdi.polis sordu ama ipek söylemedi sadece kaza dedi

Back
X