• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

ay sonu nasıl bitti ya ben göremedim o rasınımafoldumben

cnm en sonunda söz kesilcegi sırada ipek erkanın olmadıgını görünce çağırmak için evine gider o sıra erkanı beklerken millet tv yi açarlar ve ipekin ped reklamını görünce şok olurlar ve o anda kapıcı söze baskın yaparak engel olmaya çalışırr en son andada ipek erkanı çağırmaya inerken merdivenden erkanla eski sevgilisini öpüşürürken görür ordada bitiyo flim cnm bnm:)

şahane bi bölümdü çok güzel ve romantik bitti
ama gelecek haftaki bölümün fragmanlarını görünce üzüldüm

melek hanım nasılda gururlandı ipek salih beyi davet edince bakışları süperdi...

sonu acaba gerçek mi yaa bana pek gerçek gibi gelmedi hayal oalbilir çünkü melek hanım falan gelecek bölümde ayakta alkşlıyor,bittiği gibi baslasa yeni bölüm oyun da bieter gibi geldi bana...ama hayal falan da diildir gerçi..

gelecek bölümde denizle özgür gerçek sevgili oluyorlar sanırım ,esin de ögrendi eylülüü..bakalım neler olacak yeni bölümde...

bu bölüm çok güzeldi uyku gözlerimden aksa da sonuna kadar izledim...

harika bi son du..ama gerçekliği tartışılır...bence hayaldi..eğer gerçekten öpüşseler tası tarağı toplarlar bu sefer..anası falan ayakta alkışlamaz..
ipekle barışta birleşiyor herhalde haftaya..birleşsin artık fenalık geldi..bi biri açıklayacak baharla elele görür..öteki bahardan kurtulur,ipek sevgilisini ilan eder...inşallah haftaya gönlümüz açılır

melek hanım nasılda gururlandı ipek salih beyi davet edince bakışları süperdi...

sonu acaba gerçek mi yaa bana pek gerçek gibi gelmedi hayal oalbilir çünkü melek hanım falan gelecek bölümde ayakta alkşlıyor,bittiği gibi baslasa yeni bölüm oyun da bieter gibi geldi bana...ama hayal falan da diildir gerçi..
gelecek bölümde denizle özgür gerçek sevgili oluyorlar sanırım ,esin de ögrendi eylülüü..bakalım neler olacak yeni bölümde...

bu bölüm çok güzeldi uyku gözlerimden aksa da sonuna kadar izledim...
evet canım bende bunu merak ediyorum çünkü ilerki bölümünde ipek barışa kötü davranıyordu birde ipeğin sevgilisi gördü öpüşürken ve hala birliktelerkafamçokkarıştı

Esin beni sinir etti ya dün salak inanmadı ipeğe:mymeka:

Erkanda ne gıcık:mymeka:
Adam evlenmek istemiyor işte bırak gitsene yahu
Bence patronun oğlu daha iyizemuszemus

Back
X