• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

evet cnm mahkemeden sonra gidip vasiyetine ipeki de eklemek istediğini söyledi avukata
o zaman anladım ama bu adam gidici diye ben fragmanlarını da izlememiştim

yüzünü kapatmadılarsa ölmedi diyor insan ama hiç bir müdahalede yapılmadığına görede ölmüş olabilir. yazık meleğede kadın hiç gün yüzü göremedi
en çok meleğe üzüldüm.
ölüm dizide bile insana ders gibi salih gibi ii bi insanı öle görünce herşeyi unutuyor piyangodan çıkan paraymış erkan eylül aptalları ne kadar boş geliyor insana

bi kaç bölüm oyna diye ikna edememişlermi tatlıya bağlayıop bitirselrdi diziyi. şimdi iice sıkıcı olacak.kimse seyretmez zaten

sözleşmesi bittiği için ayrılmış demek ki bu bölüme kadardı ve yenisini de imzalamadı belki başka projeleri vardır ama sağlam oyuncu gerçekten avni yalçın...
umarım eskisi kadar eğlenceli gider dizi ama tam da melekle mutluluğu yakalamışken tam evlerine yerleşmişken .... offf üzülmemek elde değil :(
gülegüle salih baba :a015:

aman ne kötü oldu akşam ya, özgürün bağırmaları beni de ağlattı. belki ölmemiştir ya kızlar. ama salih amcayı ben çok seviyodum esinde çıksın bari diziden bırakayım diziyi. onun için izliyorum valla. mertle evlenmesi çok iyi olucak. erkanada dedi ya adam gibi birini buldum diye tam kapak oldu o salağa. ama salih baba ölmesinnn mafoldumben

ölmüştür bence.
hatta kendi istemiştir çünkü çok saçmalamıştı dizi. çıkmak istediğini düşünüyorum.

ölmedi bence.
yani şimdilik
komaya falaln girmiştir
yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdirip öle öldürürler
zaten uzatmak için sakızı çiğner gibi çignediler filmi
tadı kalmıo bişey uzayınca
oyuncuların gitmesi normal bu durumda
izlenme oranı düşüo sonuçta

ya öyle küt diye öldürdüler sapasağlam adamı oturduğu yerde..adamcağız daha yeni vuslata ermişti :(
Erkan'a gelince bence o Eylül cadısı tam ona göre bir kadın bazı erkeklere şart böyle işte!!!..bir insan nasıl bu kadar su katılmamış salak olabilir hayır bir adamın zevki nasıl böyle çift karakter olabilir bi Eylül'e bak bir de Esin'e..Esin'i düşününce Erkan'la ilgili bir cümle var aklımda onu diyeceğim hakkaten doğruymuş "Gönül bu, ota da konuyor b..da konuyor.."

ya öyle küt diye öldürdüler sapasağlam adamı oturduğu yerde..adamcağız daha yeni vuslata ermişti :(
Erkan'a gelince bence o Eylül cadısı tam ona göre bir kadın bazı erkeklere şart böyle işte!!!..bir insan nasıl bu kadar su katılmamış salak olabilir hayır bir adamın zevki nasıl böyle çift karakter olabilir bi Eylül'e bak bir de Esin'e..Esin'i düşününce Erkan'la ilgili bir cümle var aklımda onu diyeceğim hakkaten doğruymuş "Gönül bu, ota da konuyor b..da konuyor.."

alkisalkisalkis

bence öldü yüzünü kapatmadılar çünlkü işte böle bizim gibiler öldümü ölmedimi diye merak etsin diye . keşke ölmeseydi :delphin:

Selam kızlar
Ay bu nasıl bir dizi 1 bölüm izlemesen olaylar kaçıyor,kimi dizide kaç bölüm önemli olay olmaz burda 1 bölümde bi sürü olay var kaydirigubbakcemile3
Bu hafta da tam izleyemedim en son Esin nezaretten çıkmıştı,Masal'a Eylül'ün baktığını öğrenince sinirlenip gitmişti,orda kaldım.
Şimdi yorumlarınızı okur,öğrenirim aklinialirimsmile

Back
X