Melekler Korusun Show Tv

fragmanı izledim kızlar
muallaya araba çarpıyor
erkan hoca merte gidip bebeği niye kabul etmiyosun diyo(bebeği ondan sanıyo aptal)
fenerle özgür sarılıyolardı sanırım gitmiyo fener
ipeklede barış öpüşüyolardı
özgür ipek esinde konuşurken esin onlara göre bu bizim yaptığımız kahpelik diyodu
esinlede erkan bi parkta yürüyolardı ama snra ayrılıyolardı
snra esininde babası onun adı anılmayacak diyodu
bukadardı sanırım kızlar

tv demi izledin nettemi

Biran önce cuma olsa, çok merak ediyorum ben de...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Melekler Korusun

Tarih: 2009-10-09 TV : SHOW TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

YENı BÖLÜM
Melekler Korusun

37.BÖLÜM

“Tepetaklak ”

Esin’in bebeğini öğrenen Fırat, Esin ve Birol’u hayatından siler. O sinirle apartmandan çıkan Fırat, arabasıyla Mualla’ya çarpar. Kehribar ise arada kalır; sakat kalan kızına mı baksın, Melek’le Balıkesir’e mi gitsin karar veremez.

Birol şoke içindedir! Çünkü bebeğin Erkan’dan olduğuna emindir. Ama Eylül-Erkan-Esin ilişki üçgenini çözememiştir. Eylül de bebeğin babasını öğrenmek için Mert’i kullanır.

Deniz, Amerika’ya yola çıkmak üzeredir. Özgür, Deniz’le vedalaşamayacak kadar kırgındır. Bu yolculuk, Deniz ve Özgür’ün ilişkisinde bir dönüm noktasıdır…

ıpek’in ikinci sınıfa geçebilmek için çok önemli bir sınavı vermesi gerekir. Bu sırada evden kaçan Barış’ın kardeşi Işıl, ıpek için büyük problem olmaya başlar…

Erkan şüphe içindedir; ‘Bebek ondan mı?’ Emin olmak için Mert’e kadar gider. Esin, Erkan ve Mert’i yumruk yumruğa bulur. Artık Erkan’a bir cevap vermek zorundadır; ‘Bebek kimden?’

Mualla’nın sakatlığı Melek’in planları altüst eder. Melek, ıpek’in yaşadığı evi bulur ve ıpek’i zorla çıkarmak ister. ıpek’in cevabı ise, yeni bir dönemi başlatır.

Birbirini koşulsuz seven ana kızın, kimi zaman gözlerimizi yaşartacak, kimi zaman güldürecek ama hep içimizi ısıtacak hikâyesi Melekler Korusun “tepetaklak” adlı otuz yedinci bölümüyle 9 Ekim Cuma saat 20.00’de Show TV’de.

Bu bölümde çok güzeldi:dance:ama mualla ile kapıcıya koptum yine :)))adamın aklı fikrikaydirigubbakcemile3 sapuk adamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…