Melekler Korusun Show Tv

Esinin abisiyle Fırat tam bir gerizekalı ya.Hele Fırat hocayı tanımaz etmez ama maşallah çay koyuyolar evi karıştırıyolar istedikleri gibi girip çıkıyolar bide evde Eylül var sonucta bayan rahatsız olur mu hiççç düşünmek yok.Sinir oluyorum onlara. kötükedihüso

ayy çok heycanlı yerde bitti...haftaya çok heycanlı olucak

esinin saçlarına bayılıyorum...eylülü parçalamak istiyorum....erkan da artık esine döner eylülde golü yer kaydirigubbakcemile3

bide ortağım demiyor mu esin in abisi fırata sinir oluyorum

bu bölüm müthiş bitti çok heyecanlıydı keşke hemen gösterseler gelecek bölümü
merak ediyorum
neyseki artık esinin hayatı yola girer
erkan hoca bakalım esine sahip çıkabilcekmi

ya kızlar, biliyorum bu diziyle pek alakalı olmıycak ama
ESıN'ıN SON Bı KAÇ BÖLÜMDÜR GıYDıĞı RENKLı UZUN ETEĞıN MARKASI NE?!?!?
o eteğe öldüm bittim. bi de düz gri tshirt ve kot ceketle giymiş bomba olmuş ya <3
yani mutlaka almak istiyorum esin'in o renkli eteğini, nerde bulabilirim? yardımcı olun lütfen!!!

o yamalı eteğimi diyosn :) onun adı 40 yama etek.

ayyy hamile oldugunu herkles duydu yaaa delikafadulden
erken anladı artık ondan oldugunu

fragmanları ne zmn verilir kızlar

ayy çok heycanlı yerde bitti...haftaya çok heycanlı olucak

esinin saçlarına bayılıyorum...eylülü parçalamak istiyorum....erkan da artık esine döner eylülde golü yer kaydirigubbakcemile3

Erkan esine döner dönmesinede esin biraz zor kabul eder
kök söktüreceği kesin

bence esin erkana bebeğinin ondan olduğunu söylemez dizi bu ya uzattıkça uzatırlar olayı

çokkk taktirr ettimm esiniii!!!kaydirigubbakcemile5
deli cesaretii geldiii herşeyii döktüü ortalığaa:hooray: ağabeyineee herkese kafa tuttuu helal olsunn!!!
hepsiii mal gibi bakakaldııı!!!:1shok:

anammmmmmmmmmm delikafadulden
dünkü bölümde heyecandan ölücektimmmmdelikafadulden
çok heycanlı bitti...delikafadulden
eylül mor oldu morrr :sm_cool:
of ya pazartesinden önce yeni fragmanı vermezler

bende çok büyük zevle izledim esin helal olsun söyledi hamile olduğunu birol ayısıda gerçekten çok sinsi

bayıldım bayıldım
dün akşamki bölüm müthiş di
haftayı sabırsızlıkla bekleyeceğim

haftaya neler olacak ben de çok merak ettim. en çok merak ettiğim de esinin abisi ne yapacak. kızı dövmese bari.bence melek hanımla süt nine kalacaklar.

yeni fragmanı izleyen varmııı :1ninca:

dermaaannn nerdesin tatlım oynadıysa mutlaka sen görmüşsündür :roflol:

Ne biçim siteleri var ya sinir oluyorum doğru düzgün güncellemiyolar geç koyuyolar geçen bölümünün tanıtımı duruyo hala hasta ediyolar beni klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…