How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama melekler korusun esin

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
yaaa yıllardır bayılırım bu kızın saclarına aa bır turlu yaptıramadım ne renk buuu off tabı kaslarıda acmak lazım bı de kaş sorunu var bılen yada yapa nvarmı arkadaslar ben resım yukleyemıyorum

hayır degıl uclara dogru balyaj var dıpler cıkolata uclar acık yaa bırısı resım eklese keske

evt dıpler cıkolata ama uclara dogru balyaj var gıttıkce acılıyor yaa bırısı resım koysa bırde arkadaslar o fonu nasıl cektırıyolar ole dalgalı ama maşa degıl kac kuafore ssoledım kımse yapamadı bırısı maşa yaptı fransız yargıclara dondum :tomato:

ßuyrun kızlarr a.s.
33082559.jpg

48905171.jpg

31219338.jpg

canım cleopetram cok sagol yaaa işte yıllardır ıstedıgım sac rengı ve modeli ve tabi kaşlar nasıl yapcaz kızlar hadi bakalım :1shok: 2 sene once bır dızıde oynuyodu gene bende ızledım ızledım gaza geldım gıttım kuafore anlattım adam boyadı actı falan ve yıkama sırasında bır baktımkı saclarım cektıkce uzuyor yani yanmıştı butun saçlarım upuzuzn saçlarımı tam bır sene boyunca aralıklarla kestırmek zorunda kaldım anca geçti ama tekrar kurtlandım bakalım ne olcak offff

şu anki saçında tek renk yok hatta 3 renk var saçının ucundaki sarılıklar da eskimiş yani matlaşmış sarı kızlar

karamel saça ya da çikolata üzerine atılmış sanırım..

ayrıca saç yapısı da çok güzel bu kızın doğal dalgaları orjinal yerimseniben

bu fotolar eski hali sanırm
şuanki halini çok beğeniyorum bn böyle bi saç modeli varmıdr ne kadr doğal ne kadr güzel hele su 1. fotoğrafa bayıldm cok da hos bı kız ..

Eklentiler

• $20aqe1.jpg
    $20aqe1.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 1.622
  • $21aru2.jpg
    $21aru2.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 249
  • $35100508hp4.jpg
    $35100508hp4.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 336
  • $rojdasacmodelleri5.jpg
    $rojdasacmodelleri5.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 188
dizide her baktığımda dip boyası gelmiş sanki diyorum. Ama çok güzel saçları gerçekten.

evt dıpler cıkolata ama uclara dogru balyaj var gıttıkce acılıyor yaa bırısı resım koysa bırde arkadaslar o fonu nasıl cektırıyolar ole dalgalı ama maşa degıl kac kuafore ssoledım kımse yapamadı bırısı maşa yaptı fransız yargıclara dondum :tomato:

cnm kuaföre kırık fön dersen aynısını yapıyorlar :)

cnm kuaföre kırık fön dersen aynısını yapıyorlar :)

canım adının kırık fon oldugunu bılıyorum ızmırde yaptırmıstım ama şu an izmitteyim kırık fön ne bılmıyolar o ne dedı kuafor neyse sonra bı maşa yaptı anlatamam harbıden kırık bı fön oldu kaydirigubbakcemile2

evt sacta 2 3 renk var dıpler koyu ustune cıkolata kahve balyaj en uclarda sarılı nasıl ama cozmusum deme hehehehe

dipleri saymazsak gecen sene benim sacım böyleydi aynı,yani bu renge boyatmamıştım ama yıkandıkça acıp bu rengi almıştıkaydirigubbakcemile3 birde dipleri kendi sac rengi değilmiii sırnaşık şey

bende çok beğeniyorum iyic bakıyorum izlerken ama bi türlü bulamıyorum tam rengini:)2-3 renk var bencede.Bu rangi tuturmak imkansız gibi birşey.Ama kızın saçlarıda güzel senelrdir beğenirim kendüsünü:)

Back