Merhaba kizlar bu bugün ikinci actigim konu cünki iki ayri sorunum vardi ayri acmak daha mantiklii.
Herneyse gecelim konuya
4 aydir erkek arkadasim var O 29 ben 22. Ben fazla facebooka takilmamm dünde zamanim boldu ve erkek arkadasimin profilinde dolaniyim dedim. Sonra bunun kuzeninin sayfasina girdim ve resimlere baktim öyle meraktan ve bir albüm vardi 2010 yilinda koyulmus bunlar topluca geziye cikmislar..Hepsi birlikte bir tablodalar resimler cekinmisler
ve bir baktimki Sevgilim eski kiz arkadasiyla el ele
daha fazla resimler vardi hepsinde el ele kol kolalardi. Ben tabi gözlerime inanamadim ve kesin 20 defa tekrar baktim resimlere ve ondan sonra zaten gözümden yaslar yavas yavas akmaya basladi. o kizla 4 yil birlikteydi ve genelde gecmisi kafama takan biri degilim zaten bundan önce arkadasdik..ama o resimlerin orda durmasi ne oluyor? Erkek arkadasim etiketli degil resimlerde ama kuzeninin sayfasinda duruyor öyle
Beni önemseseydi madem yeni bir iliskiye baslamis o resimleri silmesini isterdi yani herhangi birsey yapardi o resimlerin silinmesi icin cünki benim görmemi istemezdi..ama önemsemiyor beni Ki hala resimler duruyor.
Ve ayrica biz aileleri tanistiracaktik ve diyelimki benim ailem bir sekil o resimleri görüyorlar E ne düsünecekler?!
Inanin ne yapacagimi bilmiyorum
dünden beri telefonum kapali cünki cok kizginimm hic konusmak istemiyorum onunla
yada benmi cok takiyorum kafama?
Siz olsaniz ne yapardiniz?