Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

İşyerindeyim, ağlamamak için zor tuttum kendimi. Bizim grupta da yazmıştın ama o aralar ben de kendi canımın derdindeydim. Bi geçmiş olsun yazamadım, kusuruma bakma.
Ne denir bilmiyorum Allah sana da eşine de sabırlar versin. En yakın zamanda bu acını unutturacak müjdeyi alırsın inşallah.

Amin Allah razı olsun. Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşaallah. Sizin neyiniz vardı bir sorun yoktur inşaallah

27 haftalık bebeğim karnımda kaybettim bende hem de hiçbir sorun yokken. Hareketleri azaldı, ebeyi çağırdım eve, kalp atışını dinledim çok mutlu oldum. Prosedür gereği hastaneye gitmen lazım dedi ebe, gittim, nst ye bağlandım hiçbir sorun yoktu. Ertesi gün yine gel tekrar bakalım dediler, yine gittim ama kalbinin durduğunu söylediler. 5 buçuk ay oldu yavrumu kaybedeli. İlk haftalarımızı hatırlamak dahi istemiyorum. Hiçbir sorun yoktu, herşey mükemmeldi. Otopsi yapıldı. Çok nadir görülen bir sebep çıktı. Doktora kurtulma şansı varmıydı diye sordum, hayır dedi. Zamanında doğum olsaydı bile seni kaybetme olasılığımız çok yüksekti ya da doğduktan sonra ölcekti dedi.

İlk duyduğumuz günde Rabbim vardır bir bildiğin dedik, hala aynı şeyi söylüyoruz. Tek dilediğim bu sınavı alnımın akıyla atlatmak, isyansız, sorgusuz, sualsiz.. Rabbim çektiğimiz acının hürmetine bizim cennette kavuştursun inşallah.

Allah sizede sabır versin inşaallah kavuşuruz meleklerimize. bizimde ansızın oldu plasentada enfeksiyon varmış hiç bir belirti vermeden doğum başlamış. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısını

Evlatla sınanmak o kadar zor ki Allah size sabırların en büyüğünü versin. 11 aydır hep bi ümit acaba hamilemiyim diye bekliyorum bugün yine belki bu ay olmuştur deyip test yaptım sonuç yine negatif. O kadar zor ki bu duyguları yaşamak ama hepimiz imtihan dünyasındayız demekki bizim de imtihanımız evlat ile olacak ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden bu ay ağlamayacağım ne olursa olsun diyordum sizin hikayenizi okudum. İnş rabbim acınızı dindirecek yeni bir evlat nasip eder size sağlıkla sıhhatle kucağınıza alacağınız güzel bir hamilelik geçirirsiniz.

Allah razı olsun. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün herkese hayırlı sağlıklı evlatlar. Sağ salim kucaklarımız dolar. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısını

Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün Fatih im abi oldu demek. oğlunuzu doya doya öpün Allah onu size bağışlasın
Amin Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin yaşayanlara da sabir versin imtihan dünyası burası kardeşim Rabbim hakkıyla vermeyi nasip etsin sanada yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin

Amin Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin yaşayanlara da sabir versin imtihan dünyası burası kardeşim Rabbim hakkıyla vermeyi nasip etsin sanada yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin
Amin Allah razı olsun inşaallah

Amin Allah razı olsun. Sizde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşaallah. Sizin neyiniz vardı bir sorun yoktur inşaallah
Benim 3lü testim sıkıntılı çıktı canım. İlk etapta kötüydüm ama şimdi daha iyiyim

Benim 3lü testim sıkıntılı çıktı canım. İlk etapta kötüydüm ama şimdi daha iyiyim
O testler sadece tanı. Teşhis değil Allah a emanet et yavrunu. Ben o testleri yaptırmamıştım kendimi ve bebeğimi üzmim diye. Herşeye razıydım

rabbim dayanma gücü versin insallah.her isteyene evlat nasib etsin allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…