Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız. İnşaallah ebedi dünyada görürüm yavrumu. Allah kimseye evlat acısı vermesin öyle bir ateşki yakıp kavuruyor...

Çok gençsin yine olacak bende ilk bebeğimi kaybettigimde 23 yasindaydim su an 31 ve 3 çocuk annesiyim

Ahh canım benim hiç kolay değil içine ferahlık versin Allahım dayanma sabretme gücü versin sizlere.

Ne diyeceğimi bilmiyorum, beni ağlattınız.
Allah sabrını versin, başınız sağolsun.

Allah sabır versin. Olayın zahiri yönü çok acı olsa da sizin adınıza mutlu oldum. Tebrik ediyorum inancınız dolayısıyla. Bu teslimiyeti kaybetmediğiniz sürece zaten evladınıza kavuşmayı garantilersiniz inşaallah. Çünkü siz isyan etmediğiniz sürece o, annesi olmadan cennete girmek istemeyecek ve mutlu son:) zor biliyorum ama lütfen sabredin. Sabrın sonu selamettir

Allah razı olsun inşaallah nasip olur oğluma kavuşmak insanın ölümü bile sevmesine sebep evlat acısı. Allah kimsenin başına vermesin

Allah razı olsun inşaallah nasip olur oğluma kavuşmak insanın ölümü bile sevmesine sebep evlat acısı. Allah kimsenin başına vermesin
Amin..
Ben gencecik fidan gibi yakışıklı kardeşimi kaybettim..Yollarda yürüyorum bütün gençlerin yüzüne bakıyorum ona benzeyen var mı varsa uzaktan uzun uzun izlerim diyorum ama yok kimseyi ona benzetemiyorum...Annem hep öleceğim günü bekliyorum hiç korkmuyorum artık, giderken oğlum bana eşlik edecek diyor Inancsiz yaşanmıyor kalbinizden ne geçiyorsa ona inanin böylesi daha kolay oluyor...

Ya içim yandı okurken, suyu bitmesine rağmen hareketleri devam etmis ama nasibi o kadarmis annesi
Başınız sağolsun. Diğer tarafa gidince bir umudunuz olacak o karşılayacak sizi . Vefat eden bebekler için hep öyle söylerler . Şuan belki bu teselli olmaz ama Allah size en güzel teselli ne olacaksa onu ve Sabri versin. Çok zor bir imtihan Allah sevdiklerini sınar...

Başınız sağolsun Allah sabır versin.şefaatçi eylesin İnşaallah.
Ben de farkenda olmadan oğlumun kuzenlerine gözlerinizi kapatın bi diyorum. Bakıyorum benzemiyor kimse o fındık gibi burnu...

Amin inşaallah.
Allah razı olsun. İnşaallah hayırlısıyla sizde sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu

21 haftalikken bebegimi kaybettim. Hersey mukemmeldi. Kontrolde kalp atisi yok dedi doktor kabullenemedim. O kalbimi sikistiran aciyi dusununce hala hissederim. Hep neden simdi bu kadar baglanmisken, neden daha erken kaybetmedim ki dedim. Sonra kabullenince iyi ki daha gec hele dogduktan sonra olmadigi icin sukrettim. Otopsi yapildi kalbinde bir sorun oldugu ortaya cikti. Doguma kadar yasasaydi da bir cok, ciddi ameliyat olmasi gerekecekti ve cok buyuk olasilikla olecekti. O kucucuk bedenin o acilari cekmedigi icin mutlu oldum. Simdi bir cocugum var. Gelisimini hayranlikla seyrediyoruz. Her anne babanin hissettigi gibi bizim icin dunyanin en guzel cocugu ve ona sahip oldugum icin cok mutluyum ve boyle olmasi gerekiyormus diyorum. Her kaybin yas tutmanin bir suresi var biliyorum ama kendinizi uzmeye degil mutlu olmaya zorlayin. Zaman gercekten ilac. Cok sabir diliyorum

Allah razı olsun. Bebeğinizi güle güle büyütün inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…