Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Amin amin.
Taşıyabilecek miyim ki ben çok güçsüzüm eşim benden dd güçsüz. :KK43: doğumdan sonra gördün mü dedim. Hayır dedi ben senin kadar güçlğ değilim ki dedi. :KK43:
Her zorluğun arkasından kolaylık da gelir canım Allah im nelere kadir...
Yaşamadım empati kuramıyorum tabi ama bi kızım var Rabbim bagslarsa ömür verirse onun yokluğunu düşünmek dahi istemiyorum ... Rabbim bi daha yaşatmasın insAllah.. Çok zordur elbette ama şöyle düşün bizde elbet bi gun gerçek hayata gidicez Rabbim orda kavuştursun insAllah seni cennet kapısında karşılar meleğin

Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur birgün. Kimselere vermesin düşmanıma bile. Yakıyor insanın içini en dibine kadar :KK43:
Amin canım benim. İstediğin kadar ağla, üzül. Acısı geçmez ama RABBİM hafifletecek güzel, sağlıklı bir evlat nasip etsin. İnan yüreğim kanadı hissettim, o kadar acıdı ki içim, dayanamadım, ağladım.
Ama o seni hissetti, tanıdı, emzirmesen de o seni biliyor annesi. Ebedi dünyada sonsuza kadar birlikte olacaksınız. RABBİM dayanma gücü versin. Kimseyi evladıyla sınamasın.

Kelimeler yetersiz kalır. Ağlayarak okudum.
Rabbim tez zamanda size sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.

Her zorluğun arkasından kolaylık da gelir canım Allah im nelere kadir...
Yaşamadım empati kuramıyorum tabi ama bi kızım var Rabbim bagslarsa ömür verirse onun yokluğunu düşünmek dahi istemiyorum ... Rabbim bi daha yaşatmasın insAllah.. Çok zordur elbette ama şöyle düşün bizde elbet bi gun gerçek hayata gidicez Rabbim orda kavuştursun insAllah seni cennet kapısında karşılar meleğin
Kimseler yaşamasın zaten. İnşaallah prda kavuşuruz meleğimle :KK43:

Amin amin insallah bende kimyasal geçirdim bu ay nasip olmadı her şerde bi hayır muhakkak vardır:KK43:
olmamasıda çok zor 3.5 yıl boyunca onuda yaşadım.
Ama hareketlerini hissesip yüzünü görüpte kaybetmektense olmaması daha az acı verir. Böyle söyledim diye de kızmayın lütfen. Öyle bir yakıyor ki insanın içini alev yutmuşcasına...:KK43:

Bende erken gitseydik diye çok suçladım kendimi :KK43: Allah bir kerede olsa yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah .
Ben anlık gördüğüm o masum yüzünü unutmamak için dua ediyorum. :KK43: Allah herşeyin en iyisini bilen. Biz insanlar aciziz işte dayanamıyoruz. Ama Hz. Muhammed(sav) bile göz yaşı dökmüş evlatlarının arkasından. O'ki Allah a teslim olmuş Dini en iyi şekilde bilen. Biz kimiz ki dayanabilelim

Peygamberi bile ağlatan acı.. Allah düşmanıma bile yasatmasin.. Allah bu aciyi gorenlere baska acılar gostermesin Insallah

Amin canım benim. İstediğin kadar ağla, üzül. Acısı geçmez ama RABBİM hafifletecek güzel, sağlıklı bir evlat nasip etsin. İnan yüreğim kanadı hissettim, o kadar acıdı ki içim, dayanamadım, ağladım.
Ama o seni hissetti, tanıdı, emzirmesen de o seni biliyor annesi. Ebedi dünyada sonsuza kadar birlikte olacaksınız. RABBİM dayanma gücü versin. Kimseyi evladıyla sınamasın.
Amin amin kimselere vermesin böyle acı. Duanızı eksik etmeyin Allah razı olsun

Ben yazdıklarını okurken bile içim yandı gözyaşlarımı tutamadım Rabbim size dayanma gücü versin,inşallah tez zamanda da kucağınızı doldursun.Geçen sene burdan bir arkadaşımız da 7 aylık erken doğumla ikizlerini kaybetmişti çok üzüldük ama yine hamileymiş bu sene çok şükür aynı onun gibi inşallah sizinde iyi haberlerinizi yeniden okumak nasip olsun bize de ..

Ben yazdıklarını okurken bile içim yandı gözyaşlarımı tutamadım Rabbim size dayanma gücü versin,inşallah tez zamanda da kucağınızı doldursun.Geçen sene burdan bir arkadaşımız da 7 aylık erken doğumla ikizlerini kaybetmişti çok üzüldük ama yine hamileymiş bu sene çok şükür aynı onun gibi inşallah sizinde iyi haberlerinizi yeniden okumak nasip olsun bize de ..
Amin Allah razı olsun . Yazmak nasip olur inşaallah birgün.

Bizi en çok üzende ansız olması. Adını koyduk onca riske rağmen bizi bırakmadı diye anlamı güçlü olan bir isim olsun dedik.
Çok zor Allah kimselere yaşatmasın inşaallah. Allah razı olsun :KK43: Peygamber ağlatan bir imtihan bu. :KK43:
uzulme canim benim senin gibi. ayni kaderi yasayan o kadr cok kadin var ki reelde yakin arkadasim 4 gebelik gecirdi. 4 de oldu. en sonuncuau 6 aylikti 1 gun yasayip oldu. evlat acisi cok kotu bise ha karninda ha yaninda acisi tarifi yok. imtihani ayni .rabbim sana sabir versin insallah. ins daha saglikli bir gebelik gecirirsin canim benim yersiz olcak mutlaka bu sorunu. coz cunku pihtilasma. sorunu var anladigim kadariyla rabbim sanada sifa versinnn

uzulme canim benim senin gibi. ayni kaderi yasayan o kadr cok kadin var ki reelde yakin arkadasim 4 gebelik gecirdi. 4 de oldu. en sonuncuau 6 aylikti 1 gun yasayip oldu. evlat acisi cok kotu bise ha karninda ha yaninda acisi tarifi yok. imtihani ayni .rabbim sana sabir versin insallah. ins daha saglikli bir gebelik gecirirsin canim benim yersiz olcak mutlaka bu sorunu. coz cunku pihtilasma. sorunu var anladigim kadariyla rabbim sanada sifa versinnn
Allah nasip eder inşallah. Pıhtılaşma için iğne kullanıyordum zaten. Plasentada enfeksiyon varmış. Kontrole gidince sorucam bakalım ne dicek doktorum. :KK43: Allah kimseye yaşatmasın:KK43:

Başınız sağolsun.. rabbim cennetinde kavuşmanızı nasip etsin, evinizi acınızı hafifletecek evlatlarla şenlendirsin ❤️
Ben de 2014te 5 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Kalbi durmuştu miniğimin. Doğumdan sonra kürtaja alındım, kürtaj sonrası bir kerecik kısacık bir an bi poşetin içinde gördüm oğlumu. Eşim hiç bakamamış yüzüne, hiç göremedi.. ben kürtaj sonrası ayılırken götürüp defnetmişler. Doğum katında yatıyorsun ama odana bebek gelmiyor. Hiç unutmuyorum tam taburcu olduk odamdan çıkıyordum yan odama maviler giydirilmiş yeni doğmuş bi bebek getiriyorlardı. İzledim sadece.. Düşündükçe çok acımasızca geliyor, neden bebeğini kaybeden anneyi yeni doğan bebeklerle dolu bir kata koyarlarki? Her aynı acıyı yaşayana diyorum o acı hiç geçmiyor sadece alışıyorsun. Çok zaman geçse de her aklına geldiğinde böyle içinde garip bir his nasıl desem böyle garip bir sızı ile birlikte sanki birşey içinde kalbinin oralarda biryerleri sıkıyormuş gibi hissediyorsun. Bir zaman sonra eskisi kadar ağlamıyorsun da ama düşündükçe için bi değişik karıncalanıyor. Niye söylüyorum bunları; acın azalacak ama içinde hep kalacak. Hiç bir zaman kimse seni sen kadar da anlamayacak. Acını aynı acıyı yaşayan dahi tam anlamayacak çünkü hepimizin hayalleri farklı. Ama alışacaksın çünkü hayat devam edecek.
Belki sana umut oluruz ❤️ Ben ilk oğlumu kaybettikten 1 sene sonra elhamdülillah 2.oğlumu kucağıma aldım. Geçen sene de kızım şenlendirdi yuvamızı. Ay hazırlık için bekle ya gene birşey olursa diyenlere inat içimden geldiği gibi hazırlık yaptım. Biraz korkulu geçse de hamilelik süreçlerim doktorum ‘emanetini allaha emanet ediyoruz’ dedi her korktuğumda. Rabbim bir an önce senin de acını dindirecek, yuvana neşe getirecek sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
X