Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Allah nasip eder inşallah. Pıhtılaşma için iğne kullanıyordum zaten. Plasentada enfeksiyon varmış. Kontrole gidince sorucam bakalım ne dicek doktorum. Allah kimseye yaşatmasın
enfeksiyonu fark edemedin degil of valla uzuldum. yaoack bisey yok bitanem olmusla olmuse care olnuyor dua etmekten baska care yok kuzum gecen bir bayanda. 8 .aylikken enf yuzunden kaybetti . ve bir gebelugimde. bende enfk gecirdim. bebegin suyu bitmisti. allahtan 40 lik. ama cektik ikimizde

Allaha emanet deyip tekrar deneyeceksiniz ve yine Allahın izniyle sağ salim kavuşacaksınız bebeklerinize.
İlk bebeğini kaybetmenin acısını az çok biliyorum sizin kadar olamaz tabi.
Ama şimdi bir evladım var Rabbimin emaneti.
Hep hayırlısı diye dua ettim.
Başınız sağolsun , sabırların en büyüğü sizin olsun..

Rabbim gonlunuzu de yuvanizi da şenlendirsin insallah. Ben bundan 25 sene evvel abimi kaybetmistim trafik kazasinda o zaman abim 7 yasindaydi. Ondan sonra 2 erkek kardesim daha oldu ama annem her sabah onun hayaliyle uyaniyorum der. Onunde ardinda olsa da evlat her evlat ayri ve hicbirinin yeri bir digeriyle dolmuyor. Aciniz gecmez ama hafifler. Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin icinde de bizlere.

Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur. Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Bende umut olurum inşaallah bir başkasına

Amin Allah razı olsun.

Amin Allah razı olsun

Basın sağolsun canım.Allah sabrını veriyor emin ol.Benimde ilk bebeğim oldu şimdi üç evladım var.
Allah onlarla cennette kavuşmayı nasip etsin .Ne yapalım yiyecek ekmekleri yokmuş Allah tan ne gelirse kabulumuz.

İnsallah Allah sana da sağlıkla doğurup buyutecegin güzel günlerini gorecegin evlatlar nasip etsin.
O melek orda çok güzel yerde hiç merak etme .

Canım benim .. gece gece okudum yazdıklarını , gerçekten kalbimde hissettim . Rabbim onu var etti, bunu sakın unutma . . O yanında değil şuan aöa senin bebeğin , ilk bebeğin .. sen güzel tatlı bir annesin . Hiç bir şey yok olmadı . Rabbim emanetini geri aldı ve baki bir şekilde size tekrar verecek .. ahirette cennet kapısında sizi bekleyecek . Şimdi de em güzel yerde bekletiliyor inşallah

İçim yandı ... diyecek tek kelimem yok rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Allah sabır versin canım okurken bogazim dugumlendi. Rabbim sabır versin inşallah sana ve eşine dayanma gücü versin.

evli deilm anne değilim ama acınızı içimde hissettim((( allah dayanma gücü versin (( başınız sağolsun

Rabbim kimseye yaşatmasın, bende kaybettim minik kuzumu çok zor bilirim. Yazdıkarınızı ağlayarak okudum inanın. 1 sene geçti üzerinden ama bir de gelin bana sorun.. Evden mutlu mesut, ultrasonda oğlumu görmeye diye çıktım evden.. Ama hayatımın en kötü haberlerinin başlangıcıydı o kontrol. Rahim ağzı açılmış oğlum yola girmiş geliyordu. Ve daha 6 aylıktı.. 10 gün tutabildik onu içeride sonra geldi dünyama.. Minicik yüzü elleri ayakları ağlamasını bile duydum.. Ben hastahaneden taburcu oldum çıktım. 2 kişi gittim elim kolum boş döndüm ve oğlumu küveze aldılar. Hergün saat altıda, 5 dk görebilirsiniz dediler.. 21 gün gittim geldim.. Her gidişimde o minicik kollarında ki serumlar yer değiştiriyordu. Görüyordum ama dokunamıyordum.. Her gittiğimde hareketleriyle hoşgeldin anne diyordu bana. Ama son gün nefes alıyordu ama hiç hareket etmedi, uyuyor herhalde dedim. Sabahına kötü haberi geldi. Yavrumu kucağıma ilk defa o gün verdiler..

Ama ben ölmedim, yaşıyorum. Acım dinmedi, dinmeyecek belkide. Ama zor da olsa alışıyor insan bununla yaşamaya. Sende alışacaksın arkadaşım. Rabbim kul bildi dert verdi.. Sınavımız bu kadarla kalsın diye dua ediyorum. Sen de dua et elden başka birşey gelmiyor. Allah'ım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli yavrular versin inşallah..

Canimmm yüce rabbim sana dayanma gücü ve sabir versin inşallah olurken içim parçalandı gözlerim doldu ınsallah bu yeni gelen yılda rabbim sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin kucağını boş bırakmasın.. lütfen dirayetli olmaya çalış inanıyorum ileride burada yine hamilelik haberini doğumunu evladını yazacaksın allahın izniyle

Basin sagolsun Rabbim dayanma gücü versin
Benimide öteki dünyada bekleyen iki melegim var okadar iyi anliyorum ki seni okuyunca yasadiklarim aklima geldi icim acidi
Sabret dua et asla isyan etme Allah sana insallah gene nasip etcek bu sefer hersey yolunda gitcek unutmak zor biliyorum ama aklina cok getirme
Bak ben ikinci düsükten hemen bir ay sonra kizima hamile kaldim simdi 7 yasina gircek hemen arkasindanda oglum geldi insallah Rabbim sanada nasip eder

Rabbim dayanma gucu versin.
Yuregime tas oturdu,, okadar icten anlatmissinki sanki her saniye yanindaydim sen onlari yasarken. Keske yaninda olup derdine ortak olabilseydim.
Goz yaslarimi tutamadim ki, ben sadece okuyan taraftayim. Sen bizzat yasiyorsun bu aciyi.
Allahim tez vakitte hayirli saglikli evlatlar versin kucagina, evinizi senlendirsin, acilarini azaltsin insallah..

Öncelikle basın sağolsun canım benim de kızım vefat etti çok güzel bı hamilelik yaşadım 38. Hafta da suyum geldi sanci yok suni sancı veriler doğum yaptım gozlrini açtı baktı ağladı gördüm sonra götürdüler meğerse doğum sırasında havasız kalmış kızım beynine oksijen gitmemiş 2 gün soğuk kuvezde yattı sonra dayanamadı iç organları da iflas etti vefat etti kuzum çok üzüldüm tabi ama elden ne gelirRabbim öyle uygun gördü olsun bu da bizim imtihanimz dedik eşim le sonra yeniden hamile kaldım 32. Haftada doğum yaptım kuvezde kaldı çok şükür şimdi oğlum yanımda hamd olsun Rabbim neylerse güzel eyler İNŞALLAH yeniden evladın olur sağlık sıhhat li canım Rabbim ahirette ayırmasın amin

Son düzenleme:
Allah razı olsun inşaallah nasip olur.

İnşaallah bir kere daha görmek nasip olur. Çok özledim Allah kimseye evlat acısı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…